Profile

Cover photo
Vipin Vasanthakumar
Lives in Chennai, Tamil Nadu, India
32 followers|45,761 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Vipin Vasanthakumar

Shared publicly  - 
 
 
This puzzle is called Lateral Thinking...
Just Check It Out!

Scroll down slowly and be honest to yourself. Think like a wizard;


man
1. ------------
board







Ans. = man onboard

Okay, let's see if you've got the hang of it.

stand
2. ------------
i






Ans. = I understand

OK...
Got the drift? Let's try a few now and see how you perform?

3. /r/e/a/d/i/n/g/









Ans. = reading between the lines



R
4. Road
A
D







Ans. = cross road


Not having a good day now, are you?
Redeem yourself.


5. cyclecyclecycle






Ans. = tricycle

Easy to figure out, ha!!!



0
6. _______
M.D.Ph.D.







Ans. = two degrees below zero (-2°)

C'mon give it a little thought !!!


knee
7. ------------
light








Ans. = neon light ( knee - on - light )


I'm sure you'll have no problem getting this one.

ground
8. ---------------
feet feet feet feet feet feet






Ans. = six feet underground


Good One, try this!!!

9. he's / himself







Ans. = he's by himself

Here's an easy one!!

10. ecnalg








Ans. = backward glance

Not even close ??? !!!


11. death ..... life








Ans. = Life after Death

Okay last chance .


12. THINK














Ans. = think big ! !


And the last one is very funny- - -


13. Ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb...










Ans. = long time no 'C'
😜😜😜


Dedicated to all our intelligent lovely People
👏👏👏👏👏👏👏
3 comments on original post
2
Add a comment...
In his circles
42 people
Have him in circles
32 people
prathiba padmanabhan's profile photo
Rumi Akter's profile photo
narmada vasanthakumar's profile photo
Yuva kanagasabapathy's profile photo
Rajkumar Gupta's profile photo
milen hristov's profile photo
Zanna Dark's profile photo
Mikhail Golovanov's profile photo
runa laila's profile photo
People
In his circles
42 people
Have him in circles
32 people
prathiba padmanabhan's profile photo
Rumi Akter's profile photo
narmada vasanthakumar's profile photo
Yuva kanagasabapathy's profile photo
Rajkumar Gupta's profile photo
milen hristov's profile photo
Zanna Dark's profile photo
Mikhail Golovanov's profile photo
runa laila's profile photo
Collections Vipin is following
View all
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Chennai, Tamil Nadu, India
Basic Information
Gender
Male