Profile cover photo
Profile photo
Club Green
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

En zo was het jaar voorbij.

Ik heb een pauze genomen van het feit dat ik de afgelopen weken online was, het was precies wat ik nodig had. Ik hoop dat je een geweldige vakantie hebt gehad en je voelt je opgefrist en vernieuwd voor het nieuwe jaar! Als je een paar dingen wilt inhalen, kun je mijn faves van vorige maand bekijken!

Pin It

Lezen luisteren

Ik heb de neiging om een ​​auteur te ontdekken en dan elk van hun boeken te gaan lezen. Op mijn radar op dit moment is Megan Abbott. ik lees gewoon Sterf een beetje en het was geweldig! Ik ben ook net klaar The Silence of The Girls (niet een fan van de naam) het was geweldig. En ik zal me verdiepen deze ook in de komende weken.

lol.

Een ander goed, vraag Polly naar de vergelijkingsval.

Deze nog een keer.

I hou van de Dames, we moeten praten podcast!

maken

Ik ga een beetje pauze nemen van online zijn (er geen grote deal over maken maar ja, opgewonden). En voelde me een beetje geïnspireerd om enkele bewerkte vintage stukken zoals de witte jurk in het moodboard te maken en ook wat outfits voor Frankie. Deze binnenkort delen!

Veel feestelijke doe-het-zelfs gingen deze maand naar beneden, waaronder niet één maar twee hangende kerstbomen – één uit macrame en één uit gefreesde takken. We hebben ook een gemaakt speel tent, verzwakte linnen servetten en een DIY tiered rok!

vervelend

uitgezocht deze prachtige jurk uit voor het project waaraan ik heb gewerkt in Adelaide, zo verbluffend!

Snapped omhoog dit prachtige zwempak en heb het non-stop gedragen.

Ik vind het geweldig dat de nieuwe 'it'-tas strohalm is en de wereld niet kost, hoewel deze heeft een groot (belachelijk) prijskaartje en ik wil het eigenlijk wel (een van die windowshop-situaties).

nesting

Als je er nog geen hebt opgepakt Mandy's prints maar toch moet je.

Als je last minute last hebt van de kerstboom, gebruik dan some pagina's uit een boek aan de muur?

ik hou van deze geborduurde prints.

Ik hou van de sfeer van deze winkel.

Zeer geïnspireerd door deze lieve dames interieurs.

LIEFDE deze afdrukken.

Mama-life

Ik heb samengesteld een bewerking van mijn favoriete stukken van Retykle. Eerlijkheid het was moeilijk om het op twee pagina's te houden!

Het is zo moeilijk geweest om badkleding te vinden met veel dekking voor Frankie, koos hiervoor!

Alles over aankleden a baby!

Pin It

Pin It

Pin It

Pin It

Pin It

Pin It

Pin It

Pin It

Pin It

Pin It

Afbeeldingen dankzij:

Bohéme Goods | Audrey Rivet | Le Seines | Gelaagde vintage | Hotel Magique | House of Lita | Met Jéan| OF van Amanda Shadforth | De geleende kwekerij | LRNCE

Lees verder via deze link

Het bericht December Faves | Een paar en een reserve verscheen eerst op clubgreen.nl.
Add a comment...

Post has attachment
clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Hallo 2019

Ik ben het weer! Na een paar dagen rust ben ik zo blij om te zeggen dat ik opgewonden ben voor de schone, frisse lei van dit nieuwe jaar.

Een ding dat ik heb gemerkt, is hoe gemakkelijk je kunt beginnen te vermoeid raken van het concept van New Years-voornemens, nieuw jaar, nieuw jij enz enz. Ik snap het! Begin januari wordt overspoeld met druk om volledig georganiseerd, verbeterd en klaar te zijn … en ik ben het ermee eens, het kan een beetje veel worden. Dat is waarom ik het graag eenvoudig houd als het gaat om planning. Geen complete revisie van het lichaam of levensveranderingen hier, slechts een geleidelijke, gestage evolutie naar de persoon die je wilt zijn. En geen druk om alle antwoorden nu te hebben!

Een tool die ik erg nuttig vind in dit proces is de WOTY – kies een enkel woord van het jaar om te helpen bij het definiëren en begeleiden van het komende jaar. Dit heb ik de afgelopen paar jaar gedaan en jullie, jongens. Het werkt! Ik heb er eerder over gesproken (zie de 2017 en 2018 edities) En was verheugd om vorig jaar te zien dat het concept resoneerde met velen van jullie. Dus, in het geval u deze week gaat zitten om te werken aan uw korte- en langetermijndoelen of visie voor het jaar, hebben we de 2019 editie samengesteld!

WAAROM KIES EEN WOORD VAN HET JAAR?

Als u nog niet bekend bent met het kiezen van een woord van het jaar, zijn hier een paar redenen waarom het nuttig voor u zou kunnen zijn.

Het helpt je focus te geven De belangrijkste reden dat ik een leidraad vind voor het nuttige jaar, is dat het helpt om al je denken voor het hele jaar te concentreren, vooral als je je ooit een beetje verspreid voelt over waar je bent. Handen omhoog hier!

Het zorgt voor flexibiliteit Heb je ooit het gevoel dat je doelen in de loop van de tijd aanzienlijk veranderen, of als je een doel niet haalt en je dan het gevoel hebt dat alles uit het raam verdwijnt? Het is me eerder helemaal overkomen. Maar door een enkel woord te gebruiken, kunt u uw doelen in de loop van de tijd aanpassen, zolang ze maar in overeenstemming zijn met het focuswoord dat u aan het begin van het jaar hebt gekozen.

Het is gemakkelijk om te onthouden Als je op mij lijkt, heb je mogelijk een hele hoop doelen op verschillende gebieden in je leven, en het is weliswaar moeilijk om ze te onthouden, vooral omdat de maanden aanhouden. Door een enkel woord te kiezen, kunt u uw brede doelen vooropstellen.

Het kan uw doelen verenigen Over het algemeen zijn onze doelen breed en bestrijken alle verschillende elementen van ons leven, waardoor het soms moeilijk is om ze te gebruiken als een criterium voor het nemen van beslissingen. Maar door uw doelen te analyseren en vervolgens een woord te kiezen dat in al deze aspecten resoneert, vind ik dat het gemakkelijker is om uw aanpak voor het jaar te definiëren en alle beslissingen die u moet nemen te begeleiden.

Het maakt het gemakkelijker om je prestaties te beoordelen Als u een enkel woord gebruikt om uw jaar te definiëren en te begeleiden, is het aan het einde van het jaar gemakkelijk om uw jaar op een brede manier te beoordelen, door uzelf af te vragen: 'Weerspiegelde dit jaar (voeg hier uw bepalende woord in)?'.

TERUGBLIK OP MIJN LEIDINGSWOORD VOOR 2018

Mijn woord uit 2018 was EVOLVE. Toen ik mijn woord voor 2018 koos, was ik slechts een paar maanden zwanger en had ik wat moeite met het idee om moeder te worden en alle veranderingen die dit met zich mee zou brengen. In plaats van me te concentreren op de mogelijke worstelingen en angstaanjagende kant van ouder worden, koos ik het woord 'evolueren' en op veel manieren dat me echt het hele jaar door hielp – ik bleef terugkomen om mezelf eraan te herinneren dat evolutie iets was dat een goede zaak en niet iets om doodsbang voor te zijn. Het was zo noodzakelijk om mijn bedrijf te laten evolueren naarmate ik me aanpaste aan het moederschap en mijn relaties (met Ben en onze familie) te ontwikkelen toen we deze gekke, nieuwe rollen wensten. Eerlijk gezegd denk ik dat ik waarschijnlijk een nieuw woord aan mijn jaar moet toevoegen: SURVIVE. Want alleen al het overleven van een nieuwe baby tijdens het runnen van een bedrijf is een grote prestatie! Dat voelt tenminste voor mij aan. Dus ja, de dingen zijn geëvolueerd en daarvoor ben ik heel dankbaar, en we hebben het overleefd …. En daarvoor denk ik dat ik een glas wijn verdien (of 6). Maar terug naar 'evolueren' – ik denk dat het me zeker heeft geholpen, zowel op directe als indirecte manier.

KIES UW WOORD VOOR 2019

Dus ben je klaar? Het is tijd! Tijd om te beslissen over je eigen woord. Je weet misschien meteen wat je wilt dat het woord van je jaar is, misschien is het iets op het puntje van je tong. Of misschien heb je wat hulp nodig om ideeën te ontwikkelen, wat ook heel goed is. Het mooie van de oefening is dat er geen druk is om meteen te weten. In feite geven we j…
Add a comment...

Post has attachment
clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Als je net als ik bent, heb je misschien wat van je kerstinkopen een beetje laat achtergelaten … Maar wees nooit bang! Er is nog steeds tijd om iets geweldigs te maken.

Als een doe-het-zelf-belemmering! Misschien herinner je je mijn favoriet koffiebox cadeau idee van vorig jaar, en het was zo'n hit dat we dit jaar besloten om nog zo'n idee te maken. De mand belemmerd! Het is een eenvoudig project dat, terwijl het eenvoudig uit te voeren is, een serieuze wow-factor heeft en op het allerlaatste moment samengesteld kan worden. Dit jaar werd ik geïnspireerd door deze prachtige collectie van Maxwell & Williams, en een liefde voor alle dingen geïnspireerd door de Italiaanse kust. Maar het beste aan dit idee? Je kunt je thema kiezen, afhankelijk van waar de ontvanger van houdt, waardoor het een oneindig aanpasbaar (en persoonlijk) geschenk wordt. Lees verder voor meer!

Hoe maak je een Christmas Hamper

Kies een thema Het is altijd gemakkelijker om een ​​belemmering samen te stellen als u een thema in gedachten heeft, en een goede manier om het thema te kiezen, is u te concentreren op waar de ontvanger van houdt. Dit is een geschenk voor mijn beste vriendin en ze houdt van de Italiaanse kust, dus dat is waar ik mee ging!

Kies je cadeaus en extra's Voor deze belemmering moet ik toegeven dat ik vrij groot ging op de geschenken, maar je kunt zo eenvoudig of zo overdreven gaan als je wilt! Ik koos een aantal stukken uit deze bestekcollectie en wat bestek en pakte vervolgens een paar Italiaans geïnspireerde extra's zoals jam en koekjes.

Selecteer een mandje Ik ging toen boodschappen doen (het beste ding OOIT) en ik koos een fave die de juiste maat had om alle belemmerende items op te bergen. U kunt ook hiervoor een box gebruiken!

Zet de mand samen & versieren Om je bak in elkaar te zetten, leg je wat gerecycleerd of versnipperd papier op de bodem en voeg je de cadeaus en extra's toe. Voeg de grootste items als eerste toe in het midden en daarna de laagjes daarna. Versier tot slot met strikken, touw, of bladeren en bloemen!

Voila!

Stap 1: Kies je geschenken

Stap 1: Kies je geschenken

Stap 2: En een paar lekkere extra's …

Stap 2: En een paar lekkere extra's …

Stap 3. Vul uw doos of mand met papier en voeg de geschenken toe.

Stap 3. Vul uw doos of mand met papier en voeg de geschenken toe.

Stap 4. Laag met lekkere extra's.

Lees verder via deze link

Het bericht Maak dit cadeau voor het laatste moment: een doe-het-zelf-kerstmand! verscheen eerst op clubgreen.nl.
Add a comment...

Post has attachment
clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat ik door de jaren heen heb geprobeerd mezelf uit te dagen om zo creatief mogelijk te worden met het inpakken van cadeaus.

Het beste gedeelte? Ik heb geconstateerd dat je met een paar dingen die je waarschijnlijk al thuis hebt – een paar restjes stof, of wat papier of karton – je iets moois kunt maken waarvan je echt nooit wilt dat het wordt uitgepakt! Lees verder voor een paar ideeën om uw geschenkverpakkingsspel op te zetten en creatief te worden.

Ik durf te wedden dat je niet dacht dat een beetje papier en een beetje draad zo'n prachtig cadeau-idee zou kunnen evenaren. Het beste aan deze verpakkingsstijl is hoe opgewonden je giftee zal zijn om hem open te breken! Lees de volledige zelfstudie hier. Er is ook een hartvormige versie hier voor de liefhebber in je leven.

Stoffen verpakken

Handen omhoog als je heel veel stukjes stof in huis hebt? Ik weet dat ik het doe. Dus in plaats van ze in een stapel te laten vallen, waarom niet gebruiken om een ​​paar kerstcadeaus in te pakken? Deze traditionele vorm van inpakken komt via Japan, en hoewel ze meestal veel delicater zijn dan de mijne, laat het gewoon zien dat stoffen er geweldig uitzien wanneer ze worden gebruikt als verpakking, ongeacht je vaardigheidsniveau. Pak de tutorial hier.

Label Maker Wrapping

Eenvoudig bruin papier is een geweldige plek om te beginnen met inpakken en het kan op zoveel creatieve manieren worden bijgewerkt. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van een labelmaker van een oude school om wat woorden aan het papier toe te voegen en een persoonlijk tintje te geven. Bekijk meer hier.

3D Star-geschenkdozen

Wat is beter dan je gemiddelde inpakpapier? Wanneer het ook als decoratie kan worden gebruikt! Ik ben er dol op hoe een eenvoudig vouwen van karton de ster tot leven kan brengen! Zie hoe u deze zelf kunt maken hier.

Ik hoop dat jullie allemaal van het feestseizoen genieten!

Gevonden op

Het bericht Vier creatieve cadeaupapierideeën om dit weekend te maken verscheen eerst op clubgreen.nl.
Add a comment...

Post has attachment
clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Een woord over de vreugdes (en uitdagingen) van het aankleden van een baby!

Er zijn zoveel factoren te overwegen bij het kleden van je Bub, en ik weet dat de opties die er zijn voor je baby verwarrend kunnen zijn, vooral als je zwanger bent zonder ervaring met het daadwerkelijk omgaan met een kind. Je wilt dat ze gekleed gaan in comfortabele, schattige, gemakkelijk te veranderen, betaalbare en duurzame kleding. Maar hoe doe je dat? En wat heb je nodig? Enter, Retykle. In feite zijn ze een wederverkoopplatform voor luxe babykleding … Met andere woorden, ze nemen het gedoe weg uit het winkelen voor tweedehands kinderkleding, met de nadruk op ZEER mooie merken (zie de volledige lijst hier), laten we eerlijk zijn, ik zou me niet kunnen veroorloven tegen normale prijzen. Ik merk dat ik mezelf vaak alleen maar in de etalage kan vinden Jacadi, Zaad, Stella McCartney, Ralph Lauren, Bonpoint, Petite Bateau en Zimmermann.

Aangezien Frankie net 5 maanden is geworden en we de nieuwe fase verlaten, vond ik het een goed idee om een ​​paar tips en trucs te delen die ik heb geleerd, samen met een boodschappenlijst, voor het maken van een bub!

Een capsulewinkelkast maken

Ik denk dat de grootste uitdaging waarmee je wordt geconfronteerd als je een baby hebt, is hoe snel ze groeien en het feit dat je wilt dat ze comfortabel zijn (en schat!) Zonder te veel of te veel te verbruiken. Zoals jullie weten, ben ik een enorme vintage en tweedehands shopper, maar ik weet dat winkelen in persoon of via Facebook voor tweedehands kleding lastig kan zijn, met zoveel heen en weer en onzekerheid over de kwaliteit. Retykle maakt het hele proces gemakkelijker door nieuw met tags of zacht gebruikte kinderkleding te verkopen. Het is vrijwel tweedehands winkelen voor mensen die geen tijd / geduld hebben, maar toch mooie merken en duurzaam winkelen willen voor betaalbare prijzen. Vanzelfsprekend hebben ze alles wat je nodig hebt voor je capsule-kledingkast, dus zonder verder oponthoud zal ik je mijn nieuwe boodschappenlijstje met je delen.

Wat je nodig hebt voor de garderobe van je baby

4 lang Jumpsuits Om te beginnen zul je merken dat je baby vrijwel in lange overalls zal leven. Sommige mensen zweren bij met een ritssluiting zodat je niet midden in de nacht met drukknopen hoeft om te gaan, maar ik vind snaps niet al te erg persoonlijk en de ritssluiting was vaak ongemakkelijk voor haar. Kies een mix van gematchte en ongetemde exemplaren, ze groeien vrij snel uit degenen met voeten.

4 lange mouwen en 4 korte mouwen body Leuke, comfortabele katoenen onesies zullen een steunpilaar voor je baby zijn en worden basisstukken.

2 paar Leggings Beenloze beenkappen zijn een geweldige optie voor gelaagdheid en kunnen worden verwijderd als je Bub warm wordt.

2 paar panty's Frankie houdt van het dragen van katoenen en wollen panty's, en ze zijn geweldig voor dingen zoals reizen als je wilt dat je Bub bijzonder knus is.

Een paar vesten Als je ergens cool woont, zijn een paar vesten prima geschikt voor gelaagdheid.

Een paar paar sokken Hoe je je baby aankleedt, hangt natuurlijk af van hoe het klimaat is, maar in het algemeen vond ik Frankie graag sokken dragen … Zelfs in warme klimaten merkte ik dat in en uit de lucht gaan, betekende dat ze zich goed wilde voelen.

Twee Gro-tassen Dit zijn swaddles die je dichttrekt en ze hebben armen naar binnen en armen naar buiten. We kregen deze vrijwel per ongeluk toen een vriend babykleren gooide, we eindigden met de hare. Maar na een nacht van niet slapen legde ik Frankie in één en het was een uitkomst. Want wie wil er rondzwerven met doeken als je doodgaat van uitputting?

Tal van mousseline doeken / dekens Deze zijn zo fantastisch en multifunctioneel – we gebruiken ze voor het opruimen, verwisselen, borstvoedingshoezen, parasols, als ze het koud hebben … Het gebruik is eindeloos.

Een paar leuke jurken, rompertjes en bloeiers Tot ongeveer 6 maanden zal je bub voornamelijk eenvoudige outfits dragen, maar je wilt natuurlijk een paar schattige rompertjes, kleine bloemshorts en gekleed voor speciale gelegenheden.

Een paar dingen die ik heb geleerd:

Iemand heeft me ooit gezegd om je baby in een laag te dragen die je zelf draagt, en ik denk dat dat waar is. Na een paar maanden besefte ik dat Frankie graag gezellig en bedekt was, ongeacht hoe warm het was. Dus we hebben haar uiteindelijk meer gekleed dan we gewend waren.

Als je zwanger bent en je klaarlegt, is het moeilijk om te weten in welke maat je baby zal zijn, Frankie werd behoorlijk groot en paste dus niet op de 000 kledingstukken die ik haar kreeg (ze gaan naar Retykle!). Daarom is het een goed idee om een ​​paar dingen te kopen voordat je de grootte van je baby kent.

Zachte en ademende stoffen vormen de sleutel tot de nieuw geshapte huid van uw baby, dus houd er rekening mee dat u kleding moet kiezen.

Neem OVER…
Add a comment...

Post has attachment
clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Wauw, we komen echt aan het einde van 2018, toch?

En zoals met alle voorgaande jaren, voelt het altijd alsof het feestseizoen leuk en chaotisch is en uitputtend. Maar toch LEUK! Natuurlijk heeft elke klant die je hebt alles gisteren en je dagboek loopt over van sociale evenementen. Maar dat maakt het zo maniakaal plezierig. Rechts? RECHTS?! Dus, met het doel om dit een beetje anders te doen dit jaar, heb ik geprobeerd een beetje te vertragen waar mogelijk, speel met Frankie zonder enige afleiding, denk niet aan lijsten met dingen die ik moet doen en gewoon zijn. * Uitademen * In de tussentijd zijn hier alle dingen waar ik van hield in november!

Lees nog een paar boeken deze maand! Inclusief Negen perfecte vreemden, Lily Allen's Memoir (not great tbh) en nog twee Carl Hiaasin-boeken – Star Island en Stormachtig weer. Gaan lezen deze volgende.

Bekijk het laatste van mijn NYC-gidsen, deze keer naar Mid Town (is die Oyster Bar niet prachtig ?!).

Ik ben achterom maar heb geluisterd Het huisdier van de leraar!

maken

Dit jaar heb ik me afgemeld voor het groene en rode kerstdecor, in plaats daarvan met lichtere tonen en droge grassen en planten, met een paar druppels metaal. Houd de komende dagen op de hoogte van enkele projecten.

ik maakte een speeltent voor Frankie, en hoewel ze zich deze kerst waarschijnlijk niet meer zal herinneren, was het leuk om te spelen zoals ze zou doen 🙂

Je moet deze maken Ikea Hack licht op!

Ik ben op (de meeste van) zondagen gratis gaan bellen … ik verwijder Instagram (anders vind ik mezelf als een robot scrollen) en doe in plaats daarvan iets met mijn handen … Afgelopen weekend was het schilderen.

vervelend

Jullie weten dat ik al jaren een fan ben van Oroton, en de nieuwe collectie heeft het allemaal opgevoerd (hun nieuwe creative director heeft mijn stijl in het achterhoofd!). Nodig hebben deze tas en deze weekender in mijn leven.

Ik blijf 4 weken in de buurt van Byron voor Kerstmis, dus volg een andere hete zonnige feestperiode. Ja, mannen met een korte broek en kerstmutsen! Ondertussen zal ik een short met hoge taille en bikini-topcombo's omarmen deze. BYO spf.

nesting

Ik wil het echt proberen deze wikkel rond galerijmuur.

Plannen (of dromen) van een nieuw renovatieproject … Een tropische minimalist denken met een paar knallers van rotan en kleur.

Wij onthulde de badkamers van onze renovatie! Ik moet zeggen dat dit enkele van mijn favoriete kamers zijn in het huis, en na veel heen en weer gaan denk ik dat de tegelselectie zo goed werkt! We hebben ook gedeeld hoe je je eigen badkamerijdelheid uit antiek meubilair kunt bouwen.

Ik besprak het hele 'moet ik mijn meubels schilderen?', Dilemma, en heeft je laten zien hoe je het zelf moet doen!

Mama-life

Frankie is net verhuisd van haar rotanwieg naar een wieg! Wah ze groeit zo snel op! Nu droom ik van alle schattige bedden.

Ik heb alles gedeeld de boeken en podcasts Ik heb het nuttig gevonden als een nieuwe moeder. Ik kocht ook 5 exemplaren van mijn favoriete oudboek om al mijn vrienden nieuwe baby's te geven!

ik liet je zien Frankie's galerij wall (nogmaals, meer voor mij dan voor haar haha!).

Mijn stijl inspo

Mijn stijl inspo

Een nieuwe renovatie plannen (ja echt) en op zoek naar inspo!

Een nieuwe renovatie plannen (ja echt) en op zoek naar inspo!

Mijn telefoon uitschakelen om te beginnen met schilderen … zal binnenkort melden.

Mijn telefoon uitschakelen om te beginnen met schilderen … zal binnenkort melden.

Frankie is uit haar kleine mandje in een bedje gaan wonen en droomt nu over grote meidenbedden.

Frankie is uit haar kleine mandje in een bedje gaan wonen en droomt nu over grote meidenbedden.

Oroton op PUNT!

Oroton op PUNT!

Een afgeschermde galeriewand voor de overwinning.

Een afgeschermde galeriewand voor de overwinning.

Meer stijlinspiratie.

Meer stijlinspiratie.

Alles over het schilderen van die muren.

Alles over het schilderen van die muren.

Afbeeldingen dankzij:

witanddelight| velvetcanyon | oraclefox | silasstudio | blockshoptextiles | lrnce | Olliella | liz_kamarul | peonyswimwear

Bronnen

Het bericht November Faves | Een paar en een reserve verscheen eerst op clubgreen.nl.
Add a comment...

Post has attachment
clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Een van de dingen waar ik het meest enthousiast over was, was Frankie's kamer versieren.

Ik weet het, het is een beetje een cliché dat ik het idee zo leuk vind, ik bedoel het is duidelijk voor mij in plaats van voor haar – na 5 maanden denk ik niet dat ze het merkt! Maar als ik de afgelopen maanden iets heb geleerd, is het dat je eigenlijk gewoon alles moet doen wat goed voelt.

Ik heb dingen verzameld en gemaakt om lange tijd aan haar muur te hangen. Ik zou graag zeggen dat het erom ging het perfect te krijgen, maar in werkelijkheid was het leven zo hectisch dat ik gewoon niet de tijd heb gevonden om alles op te zetten. Dus vervolg mij! Wat ik wilde was dat alles aan de muur een beetje een sentimentele betekenis had, dus in veel opzichten is het net een plakboek dat je recht voor je ziet. Hier is een overzicht van wat ik op haar muren heb gezet.

Frankie's ziekenhuisarmband

Ik overwoog dit in haar babyboek te plaatsen, maar ik wilde het ergens neerzetten waar ik het zou zien en daarom besloot ik het in te kaderen. Ik gebruikte een stukje oranje papier als achtergrond en stopte het gewoon tussen dat en het glas. Ik kijk er graag naar!

Inpakpapier

Het voelt zo verkeerd om mooi inpakpapier te gooien, dus ik was heel blij een manier te vinden om het weer te geven. Deze komt van Bens tante en (als je goed kijkt) is hilarisch! Ik knip een deel van het pakpapier net zo groot uit als het frame en leg het op de muur.

Baby kaarten

Idem voor de babykaarten, mensen spenderen zoveel tijd en energie aan kaarten en het is stom als ze net stof verzamelen in een la. En wanneer je vriend is verlost van dure Rifle Paper Co-kaarten, gaan ze zeker op de muur. Om dit te doen, heb ik gewoon de achterkant van het frame met wat contrastpapier omlijnd en de kaart vervolgens in het midden geplaatst en het frame samengevoegd. Gemakkelijk!

Kleding stof

Je weet dat ik fan ben van het inlijsten van stof, dus hopelijk haat je me niet omdat ik een draagtas heb gesneden die ik in New York van Catbird heb gekregen voor de muur. Ik heb zoveel draagtassen en voelde dat ik deze niet genoeg liefde gaf, vooral gezien hoe schattig die zwaanillustratie is, en ik denk dat hij perfect op de muur werkt!

prints

Oke, er zijn nogal wat van mijn favoriete afdrukken in de kamer van Frankie. Je zult een borstthema opkomen … Het is Franki's favoriete ding op dit moment haha. ik heb deze en deze voor de muur. Ik heb er ook drie Jasmine Dowling prints op de muur. Ik heb ook een antieke bootfoto op de muur gezet!

Ollie illustratie

Een paar jaar geleden Belinda deed een illustratie van Ollie en ik moet zeggen dat het nog steeds een favoriet is. Het moest aan de muur gaan!

Hong Kong-kaart

Eindelijk, mijn meest recente toevoeging aan de muur is de kaart van Hong Kong uit Mapiful. Ik ben dol op deze website. Hiermee kunt u uw eigen locatiekaart op maat maken, op elke schaal en esthetiek die u maar wilt. Het is zo'n geweldig idee. Psst pakt 10% korting wanneer u de code 'apairandaspare10' gebruikt.

Heb je nog andere ideeën over wat ik zou kunnen toevoegen?

Gevonden op

Het bericht Frankie's Gallery Wall | Een paar en een reserve verscheen eerst op clubgreen.nl.
Add a comment...

Post has attachment
clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Beter laat dan nooit, toch?

Oktober was een drukke maand, met veel reizen (Australië, Cambodja) en ook de noodzaak om echt vast te lopen in projecten aan het einde van het jaar … Het was een interessante uitdaging om dit allemaal te doen terwijl je een steeds groter wordende baby ruzie aan het maken was, maar Frankie zo zien snel uitgroeien tot een klein meisje is zo geweldig. Dit is wat er vorige maand aan mijn hoofd / handen / hart was!

Sinds het lezen van de IPCC-rapport over klimaatverandering een tijdje geleden moet ik zeggen dat ik heb gevoeld wat velen hebben gemunt 'klimaat wanhoop'. Dit nieuwe rapport legde in duidelijke en alarmerende bewoordingen precies wat we gedaan hebben en wat we blijven doen met onze prachtige planeet. Ik ben opgegroeid in een zeer milieubewust huishouden, dus het is niets nieuws voor mij, maar ik heb eerlijk gezegd niet kunnen slapen met erover na te denken, en met een nieuwe baby lijkt het alsof de toekomst des te reëler is voor mij. In elk geval heb ik een groot deel van het lezen gedaan en wilde ik een paar stukjes met je delen die ik nuttig heb gevonden om er doorheen te komen en om nuttige veranderingen te inspireren; Wanhoop niet en Bonen in plaats van rundvlees.

In ander nieuws, ik heb de afgelopen weken zoveel boeken gelezen, blijkt dat borstvoeding een geweldige manier is om je woordopname op te vrolijken! Transcriptie, Geef mij je hand en een hele reeks Carl Hiaasin-romans.

Misschien wil je mijn jongens in New York eens bekijken hier, hier en hier. En Siem Reap!

Ging een beetje te veel mee met dit artikel over sociale media. 😐

We maken het bloemen DIYs, een off-shoulder jurk en 12 eenvoudige thuisprojecten.

In het geval dat u op zoek bent om creatief te worden deze kerst, hoe over het maken van wat DIY-kransen, een gemakkelijke DIY-kerstboom, probeer een creatief cadeaupapier met kleding stof of papier.

liefhebbend deze jas update!

Ik voel echt alles gerelateerd aan vintage Italiaanse bombshell-stijl … Gimme cinched in tailles, fruitoorringen, hoofddoekjes en een rode lip! Deze Instagram inspireert mijn huidige stijlstemming.

Mijn favoriete bedlinnenmerk is gelanceerd een prachtige kledinglijn, zo mooi en comfortabel (ik draag de mijne in het vliegtuig en het is perfect!).

Hebben gebruikt deze moisturizer voor een tijdje en ik hou echt van wat het heeft gedaan voor mijn beproefde mama huid.

De nieuwe Cult Gaia kledingcollectie is zo mooi. Deze is verbluffend.

Waar je kleden neerzet.

Iedereen anders wil bedek hun muren in manden?

Ik heb een paar nieuwe artiesten gevonden die ik leuk vind – Bobby Clark , Codie Connor en Emma Gale.

Felling alllll de fancy / rare / gekke vazen ​​nu. Net zoals deze en deze.

Gedeeld mijn Fourth Trimester Essentials (de dingen die je nodig hebt voor je) en mijn Baby Essentials (het spul dat je nodig hebt voor bub).

Ik hou van het nieuwe Zulu & Zephyr mini-collectie!

Ik heb ontdekt dat het gezondheidsfysiobezoek van mijn vrouw zo behulpzaam was in de maanden na de bevalling, vond ik dit is interessant.

Meer lezen

Het bericht Oktober Faves | Een paar en een reserve verscheen eerst op clubgreen.nl.
Add a comment...

Post has attachment
clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Hallo jongens! Veel van jullie hebben gevraagd om tips en trucs die ik heb geleerd van de zwangerschap en sinds ik net bevallen was, dacht ik dat dit het juiste moment was om te delen wat werkte en wat niet!

Net zoals elke reis of trek, kan zwanger worden zoveel gemakkelijker en leuker worden gemaakt als je de juiste uitrusting hebt. Ik dacht dat het leuk zou zijn om een ​​hele reeks overlevingsgidsen samen te stellen voor hoe je elk trimester door moet komen. Als eerste? De eerste.

Zoals de meeste mensen zullen zeggen, was het eerste trimester moeilijk. HARD, ik zeg het je. Ik denk niet dat ik echt de waarschuwingen heb begrepen die mensen zeiden over hoe slecht ik me zou voelen – voortdurend misselijk en uitgeput zonder geloof. Hier was ik de timing van de geboorte van onze baby voor het rustiger (qua inhoud) juni / juli / aug seizoen, maar wat dat betekende is dat ik in het eerste trimester was tijdens het drukste deel van het jaar. Maar wat dan ook, jij leeft en leert juist? Een voordeel van het eerste trimester is dat sommige dingen me echt beter deden voelen! Hier zijn er een paar.

Smoothies & Soepen

Een van de meest schokkende dingen van het eerste trimester was hoe weinig ik voelde als gezond eten. Alleen al de gedachte om broccoli in mijn mond te stoppen, deed me graag kokhalzen. Salades … ICK! In plaats daarvan was alles wat ik wilde croissants en pain au raisins, met een wiel van gesmolten kaas naar binnen gegooid voor een goede maatregel. Dat is zo ver verwijderd van hoe ik normaal ben (het voelde alsof Ben's genen eigenlijk mijn hele lichaam hadden overgenomen). En een tijdje vond ik dit niet erg, ik bedoel, je moet doen wat ervoor zorgt dat je je beter voelt (en niet moet braken) toch? Maar na een tijdje begon ik me slechter te voelen vanwege al het slechte eten. Uiteindelijk heb ik dat uitgewerkt door soepen en smoothies te eten met gezonde ingrediënten erin verborgen, ik kon wat voeding binnen krijgen zonder volledig te worden uitgeschakeld. Dit hielp zo veel!

Bedside Snacks

Ahhh, mijn trouwe vriend voor die maanden, misselijkheid in het eerste trimester was behoorlijk slecht. Maar gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen om het te bestrijden. Het eerste ding is om letterlijk te eten bij het beddegoede dus je kunt een hap nemen zodra je wakker wordt. Dit werkte echt voor mij, hoewel geleid tot een heleboel ongemakkelijke kruimels in het bed. Ik ging voor meergranen scheuren, maar ook droge granen of amandelen werkten. Ik merkte dat ikzelf 's nachts wakker werd en me ziek voelde. Arme Ben werd wakker met me kauwend.

Dagelijkse wandelingen

Hoewel je misschien de hele dag in bed wilt blijven, bleek uit mijn persoonlijke experimenten dat ik op de dagen dat ik minder actief was, zo veel erger was. Als iemand die gewoonlijk dagelijks oefent, heb ik duidelijk mijn gebruikelijke routine in het eerste trimester veranderd (de gedachte om in een afgesloten sportschool te zitten maakte me claustrofobisch) dus liep in plaats daarvan elke dag tussen de bomen en de frisse lucht. Zelfs een kleine wandeling rond het blok deed me zooooo veel beter voelen.

hydratatie

Ik merkte dat ik het hele eerste trimester zo dorstig was. Ik vond dat het drinken van heel koud stilstaand water zorgde ervoor dat ik me vrijwel meteen beter voelde, en daarom zorgde ik ervoor dat ik altijd grote flessen thuis en op het werk in de koelkast had staan. Ik merkte echter dat mousserend water het tegenovergestelde effect had, omdat het extra gas iets was dat ik niet nodig had. Ik heb ook af en toe wat gemberthee gedronken, hoewel mijn vader (die een dokter is in de Chinese geneeskunde) het interessant vond om het niet te overdrijven omdat gember opwarmt en wat je eigenlijk nodig hebt is om je binnenkant te koelen … wat tegen alles is wat je leest maar het werkte voor mij.

Niet-geparfumeerde producten

OMG ruikt! Zelfs mijn favoriete parfums en schoonheidsproducten hadden me klaar om over te geven, dus pakte ik een paar ongeparfumeerde producten voor het eerste trimester, waaronder shampoo en conditioner en moisturizer. Ik denk dat dit een groot verschil heeft gemaakt, net als het vermijden van iets dat te sterk ruikt.

Sleeeeeep

En vooral, je wilt gewoon slapen tijdens dat eerste trimester, en je zult er geen slecht gevoel over hebben! Je lichaam doet zooooo veel hard werk in dit stadium, dus je zou gek zijn om jezelf te duwen. Neem je werk en oefen een beetje uit (als je kunt) en geef er aan toe. Tik op dat oogmasker en neem een ​​oogje dicht.

Bronnen

Het bericht Mijn eerste trimester overlevingsgids verscheen eerst op clubgreen.nl.
Add a comment...

Post has attachment
clubgreen.nl - Voor het groene nieuws!

Hallo jongens! Tijd voor nog een maandelijkse faves post.

De post van deze maand is zwaar, ik heb veel tijd gehad om op internet te surfen en me te laten inspireren door artikelen en ideeën die ik zie. Het lijkt erop dat het hebben van een baby bij je blijft terwijl je de hele dag op de bank doorbrengt, heeft zijn voordelen! Juli is in een beetje een waas overgegaan, de eerste paar weken verliet ik nauwelijks het huis, maar ik ben blij om te zeggen dat ik me goed genoeg voel om te beginnen met uit te wagen, terug te komen in een paar lage impact wandelingen en Frankie mee te nemen voor de rit! De laatste paar dagen voelde ik me ook heel geïnspireerd en klaar om creatief te worden … Nu, als Frankie maar lang genoeg zou slapen om iets gedaan te krijgen.

vervelend

Ik ben dol op de romantische jurk met pofmouwen en de topstijlen die ik overal heb gezien – ik wil een villa in Toscane huren! Hier zijn een paar faves: deze zwarte mini, deze rood en wit gestreepte top (en in blauw en wit!), deze prachtige rode en witte polkadot top, En deze witte kanten jurk.

Zoooo die alles geel voelt en nu oranje verbrandt, is er nog iemand anders in? Hier zijn een paar jurken die ik van plan ben om te dragen op mijn volgende tropische vakantie: deze gele kanten maxi, deze gele jurk, tzijn prachtige gebrande oranje jurk (komt in zooo veel kleuren!).

Als je nog niet in hars bent, is het misschien tijd om het uit te proberen? Een paar harsoorbellen (zoals deze, deze, deze of deze) zijn een nieuwe favoriet van mij.

Bij toeval vinden dit tasmerk een paar jaar geleden in Tokio, heb ik niets gekocht, maar de prachtige geweven leren ontwerpen zitten vast in mijn gedachten. Welke zou jij kiezen?

Lezing

ik lees gewoon dit boek en vond het zo leuk!

"Er gebeurt niets goeds na 2 – 1 – 12 … 11?". Klinkt bekend? Misschien loop je er doorheen sociale menopauze?

maken

Jongens, ik ben zo geïnspireerd om creatief te worden, iets dat een beetje een uitdaging is, omdat ik voornamelijk vastzit aan de sofa die Frankie voedt! Maar het voelt fantastisch om enthousiast te worden over het maken en creëren, na de uitputting van het derde trimester.

Onlangs mijn eigen vaaslamp gemaakt met behulp van een lampenset (van deze website)! Dus zo leuk en enthousiast om meer te delen.

Sooo geïnspireerd om wat meer projecten voor kleine Frankie te maken, momenteel in de maak? Een koperen mobiel, een prachtige linnen luifel en twee nieuwe outfits.

Nu ik geen klap heb, ben ik zo klaar geweest om terug te gaan naar een linnen hoge taillebroek (zoals deze), denk ik een nieuw paar zal oprollen!

Echt geïnspireerd om wat te schilderen! Een reden hiervoor is dat ik een hele hoop heb gekocht frames van Urban Outfitters en toen ze kwamen, kwam ik tot de conclusie dat ze allemaal de verkeerde maten hadden voor de kunst die ik heb (hallo babyhersenen), wat betekent dat ik er een paar van mezelf moet maken. Kunstwinkel hier kom ik. In een parallel universum Ik zou zo kunnen schilderen… Een meisje kan dromen!

nesting

Zijn gevallen voor alle dingen met betrekking tot gedroogde bloemen – met name de grillige vibes van verwennen grassen en gedroogde palmbladeren. Verwacht hier zoveel meer van te zien.

LIEFDE het hoofdeinde van dit bed, denkend dat het een beetje doe-actie nodig heeft, vind je niet?

Je weet dat je oud bent als je enthousiast bent over nieuwe handdoeken. Ik heb wat prachtig opgepikt gebreide wafels van Zara Home en ze zijn zo luxe!

Net toegevoegd deze schaduw van linnen lakens naar mijn selectie, zo mooi!

Bananenpannenkoek geurkaars? Meld me aan!

ik wil deze pool zo slecht.

Mama-life

Ik wacht geduldig op mezelf en Frankie om voldoende hersteld te zijn om te gaan zwemmen, en plan al die bijpassende badpakmomenten (zielig weet ik).

Frankie's kinderdagverblijf heeft zeker een thema (Ik weet zeker dat ze een grote fan is van boobies!), Dus natuurlijk wil ik er echt een krijgen deze op maat gemaakt. Je stuurt een selfie van je eigen tieten en de keramiste maakt een pot voor jou!

ik vond leuk deze.

Afbeeldingen dankzij:

Hazel en Folk, Hazel en Folk, Spel Byron Bay, Gelaagde vintage, Nikki Joiner, Audrey Rivet, Justina Blakeney, Het Joshua Tree House, Met Jean, Markt Marche

Meer lezen

Het bericht Juli Faves | Een paar en een reserve verscheen eerst op clubgreen.nl.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded