Profile cover photo
Profile photo
Tomi Köykkä
283 followers
283 followers
About
Tomi's posts

Post has attachment

Post has attachment
Meillä olisi asunto myytävänä ja tänään olisi näyttö. Tervetuloa!
Jos kiinnostuit ja tämä päivä ei käy niin soittele niin sovitaan sopivalle ajalle ykstyisnäyttö.  #myydään   #lahti   ps. Olisin jakamisesta kiitollinen :-)

Post has attachment
Nyt myydään kesäkuun ajan keitintä 35€:n hintaan.
Polttotestausta pelletillä: https://youtu.be/SL0fQhSun2E
Tilaa omasi täältä: #risukeitin #campingstove  

Post has attachment
Näitä löytyy vielä hyllystä jos on jollain tarvetta // Risukeitin säästää retkeilijän hartioita – polttoaine löytyy luonnosta #uutisvahti
http://yle.fi/uutiset/risukeitin_saastaa_retkeilijan_hartioita__polttoaine_loytyy_luonnosta/8008662
Photo

Post has attachment
Nyt on helppo suositella kaupan tuotteita koska jokaisen tuotteen kohdalta löytyy G+1 nappi jolla saa suoraa lähetettyä tuotteen tiedot tänne. (tämä on osittain testipostaus, että nappi toimii 😀)

Post has attachment
Jälleen olisi #risukeitin myytävänä. Löytyy ilmoituksen mukainen + 2kpl sellaisia joista puuttuu nesteelle tarkoitettu "lautanen" (näihin on lautaset tulossa, mutta jos ei ole tarvetta niin myyn jo nyt pois). Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä!
  #myydään #retkeily #camping

Post has attachment
Onko kenelläkään tarvetta risukeittimelle? Itselläni 2kpl, joten myyn toisen pois. Jos kiinnostaa, että mikä on risukeitin niin tässä videopätkä, että miten homma toimii: https://www.youtube.com/watch?v=39b9_jEi3ss #risukeitin   #retkeily   #myydään

Post has attachment
Lyhyesti: a) Älä tee äkkiliikkeitä, kun huomaat hälytysajoneuvon b) laske reilusti nopeutta kun ohitat onnettomuuspaikkaa. c) Jos olet ensimmäisten joukossa onnettomuuspaikalla, pysähdy auttamaan ja varmista, että apua on hälytetty.

Post has attachment
Aivan jäätävän hienot maisemat. Taitaisi aika monella kasetti hajota jossain vaiheessa tuolla kikkaillessa. #mountainbike   #mtb   #redbull   #awesome   #dannymacaskill  

Post has shared content
Tälläistä mainosta pukkaisi paikallislehteen. Aika pienen piirin koneita, mutta jos kiinnostaa niin ota yhteyttä!
Tämän hetken Wallius-hitsauskoneiden tarjoukset! LME238 lähtee hintaan 950€ ja Wameta 165 295€. Muista myös mahdollisuus ostaa verkkokaupasta laskulla (Everyday-joustoluotto)!
Photo
Wait while more posts are being loaded