Profile cover photo
Profile photo
julina alias
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
REVIEW: TAPAK™ FOOD TRUCK PARK KL
Hai semua!! Reviw kali ni Jue nak share tempat makan area KL yang best dan ala-ala hipster gitu. Tempat tu adalah TAPAK KL, Kalau anda nak tahu, TAPAK KL telah ditubuhkan pada tahun 2016 tapi baru tahun ni Jue tahu. Itu pun lepas laki Jue bagitau ada tempat...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com
Hai semua! Ini adalah Giveaway pertama yang Jue join selama menjadi penulis blogger kecil-kecilan,So dengan lafaz  Bismillahi Rahmani Rahim , Ju Join giveaway dari Kisahsidairy.com  Assalamualaikum Hai korang.  Kisahsidairy.com sedang mencari lebih 10 orang...
Add a comment...

Post has attachment
REVIEW: EKEN H9R ACTION CAMERA
Hai semua!! harini Jue nak cerita pasal EKEN H9R ACTION CAMERA. Camera yang memang yang dah lama di idam-idamkan ala-ala go pro gitu. Sebelum ni terniat nak beli GoPro, tapi bila tengok harga Jue terpaksa batalkan hasrat untuk beli benda alah tu. So Jue cub...
Add a comment...

Post has attachment
REVIEW: BUKIT GAMBANG RESORT CITY
3 hari 2 malam di Bukit Gambang Resort City bertemakan Arab dan unta, Jue dan suami memilih untuk menginap di Arabian Bay Resort. Kalau anda nak jimat, anda boleh  juga boleh menginap di Carribean Bay Resort dengan harga yang lebih murah. Kata orang Carribe...
Add a comment...

Post has attachment
APA ITU DIET ATKIN?
Atkin?diet atkin?apa itu diet atkin? Buat yang pertama kali dengar, diet atkin ini merupakan satu cara kuruskan badan dengan melimitkan pengambilan karbohidrat dalam pemakanan seharian. Pada kita orang melayu ni, confirmlah kita nak makan nasi kan,tapi perc...
Add a comment...

Post has attachment
DIY:TIPS PUTIH MUDAH,JIMAT DAN SELAMAT
Anda nak PUTIH? tapi nak JIMAT? nak PUTIH? tapi nak selamat ,meh ikut entry kak Jue ni ye. Banyak produk yang akak dah usha dekat internet untuk putihkan badan dan kebanyakkan adalah suppliment dan harga dia...Kus semangat. Harini akak nak share sikit produ...
Add a comment...

Post has attachment
SEMPERIT MILO LETUP
Hai....Entry kali ni memang menepati susasana hari raya yang bakal tiba lagi seminggu kurang lebih..Kak Jue busy sikit buat kuih rayo..kali ni akak nak bagi resipi kuih semperit milo letup, resipi confirm jadi ni mak kawan akak yang bagi, memang sedap, meng...
Add a comment...

Post has attachment
FREEBIES HEADER COMEL GILA BABAS
Hari ni, Kak Jue macam terajin sesangat nak membuat amal di bulan yang mulia ni.Akak nak bagi freebies header comel yang gila babas khas untuk si cute-cute blogger yang ada di luar sana.Tapi hingat jangan RE-FREEBIES hokey!! Sila open image in new tab baru ...
Add a comment...

Post has attachment
**
Add a comment...

Post has attachment
ULASAN: 5 ONLINE DEAL TERBAIK
Apa khabar semuanya, fuh!!fuh!! berhabuk dah blog Kak ni..dah bersarang anai-anai. Hari ni merupakan comeback akak dalam dunia blogger. Entry ni khas untuk kaki shopping yang gemor online shopping dengan harga yang murah dan tak masuk akal..JOM... 1. GROUPO...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded