Profile cover photo
Profile photo
farah syamimi
About
Posts

Post has attachment
Tandom Hill Resort
ASSALAMUALAIKUM Tak jawab dosa. Baik jawab cepat     Hello gais, lamanya tak jumpa kan? Biasa laa blogger pemalas
macam aku ni nak jumpa satu entry dalam sebulan pun payah.   30 July 2016 (Saturday), Rasanya semua dah tahu kan pasal tandom hill resort dek...

Post has attachment
DAH GEMOK
ASSALAMUALAIKUM Tak jawab dosa. Baik jawab cepat       Ermm dah gemok laa kalau berat dah cecah 61kg huwaaaa nak nangis boleh tak? tu laa asyik makan jea mane tak gemok, sekarang ni dah gemok cemane nak kurus balik? kurus balik? eh eh dulu kurus kea?    o...

Post has attachment
BLOGWALKING SEGMENT BY JULIAJAMALUDIN.BLOGSPOT.COM
ASSALAMUALAIKUM Tak jawab dosa. Baik jawab cepat   segmen yang best untuk join bagi memanfaatkan cuti yang sangat panjang ni.    (KLIK BANNER UNTUK JOIN)         Sambil-sambil blogwalking tu jemput laa klik tabung sara diri saya. Tunggu sampai habis loadi...

Post has attachment
Jom Join Ceria 1st Giveaway!
ASSALAMUALAIKUM Tak jawab dosa. Baik jawab cepat      (KLIK BANNER UNTUK JOIN) Senarai Hadiah: 5X Floral Mask untuk 5X Pemenang 1 Baju (pilihan sendiri) untuk 1 Pemenang 1 Buku Fixi (Pilihan sendiri) untuk 1 Pemenang 3X Bloglist sehingga May 2016 untuk 3 ...

Post has attachment
IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015
ASSALAMUALAIKUM Tak jawab dosa. Baik jawab cepat     GIVEAWAY BY INTAN BERLIAN DI SPONSOR OLEH:  Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses    Awanazstyle Muslimah Shop   kalau ade rezeki nak menang dekat giveaway by intan berlian ni dapat laa bergaya sakan ...

Post has attachment
Tamat sudah semester 3
ASSALAMUALAIKUM Tak jawab dosa. Baik jawab cepat       Macam biasa wajib ade gambar sendiri sebelum start entry hehehehe. Finally dah habis pun sem 3, lagi 2 sem dekat jitra then praktikal dan Insya-Allah lepas tu dah boleh kerja. Tapi rasa macam nak samb...

Post has attachment
Tragedi 15 march 2015
ASSALAMUALAIKUM   Alhamdulillah semuanya selamat masa accident dekat pauh hari tu. Bersyukur sangat semua tak de pape cuma kereta aiman dengan lisa jea la yang teruk.

Post has attachment
**
ASSALAMUALAIKUM Mood nak join GA and segmen memang tengah memuncak naik sesangat sekarang ni so kalau sesape tengah buat benda ni bagi laa tau kita nak join. Tinggalkan jea link dekat shoutbox atau pun comment nanti kita join. sementara tengah cuti sem ni b...

Post has attachment
Ulu legong hot spring
ASSALAMUALAIKUM Back to 2 february 2015, Masa tengah lepak makan makan lepas class bwm semua macam terfikir esok cuti tak nak kea lepak memane, nak balik rumah family macam tak mungkin jea sebab cuti satu hari jea kan. Masa tu macam-macam idea keluar pegi k...

Post has attachment
No Title
ASSALAMUALAIKUM Tak jawab dosa. Baik jawab cepat     tipu la kalau aku cakap aku tak ade
menaruh perasan dekat sesorang kan? aku sama jea macam remaja-remaja
lain yang punya perasaan ingin dicintai dan mencintai tapi apakan daya
aku hanya mampu mencint...
Wait while more posts are being loaded