Profile cover photo
Profile photo
Hefboom
1 follower
1 follower
About
Hefboom's posts

Post is pinned.Post has attachment
Public
Hefboom wenst u een mooi jaareinde en nieuw jaar 2017 vol warme initiatieven
Photo

Post has attachment
Public
Hefboom zoekt collega. Iets voor jou?


Post has attachment
Public
Naast de talrijke adviesopdrachten werkt Hefboom Advies in 2017 ook mee aan enkele nieuwe projecten, waaronder een belangrijk project over "corporate governance" in de sociale economie.

Post has attachment
Public
Op zoek naar financiering voor je sociaal innovatieve project?

Post has attachment
Public
Hefboom zoekt nieuwe aandeelhouders. De bijeengebrachte middelen laten Hefboom toe om meer sociale en maatschappelijk projecten te ondersteunen en te begeleiden in hun groei.

Post has attachment

Post has attachment
Public
Almaar meer mensen installeren zonnepanelen en de windmolenparken zijn aan een opmars bezig. Velen organiseren zich binnen een coöperatie waarin particulieren en ondernemingen kunnen investeren, zoals Limburg Wind cvba. Investeren in duurzame en groene energie levert doorgaans ook een mooi rendement op als alternatief op het traditionele spaarboekje.

Post has attachment
Public
To be or not to be, een kwestie van goed bestuur
Drie studie-avonden in oktober rond goed bestuur in de welzijns- en zorgsector. Ontdek het programma en noteer de data alvast in je agenda.


Post has attachment
Public
De zoektocht naar de juiste financiering voor je onderneming is niet altijd eenvoudig. In deze brochure geeft VLAIO, het Agentschap Innoveren & Ondernemen, een overzicht van de belangrijkste financieringsmogelijkheden en overheidsmaatregelen voor ondernemingen. Elke maatregel wordt uitgebreid beschreven: waarvoor kan ze aangewend worden, wat zijn de voorwaarden, wie komt ervoor in aanmerking en waar kan je terecht.

Er staan ook een aantal initiatieven in die nog te weinig bekend zijn of nieuwe maatregelen zoals de Tax Shelter voor Startende Ondernemingen. Tevens wordt er in de brochure aandacht besteed aan tips bij het opmaken van een kredietdossier en bij contacten met de kredietverschaffer.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded