Profile cover photo
Profile photo
umie shahidah
25 followers
25 followers
About
umie shahidah's posts

Post has attachment
Dhia makan coin - Part 2
Haiii korang... lame btul aku nk smbg cite psl dhia tertelan duit syiling ni... Dekat 5 bulan delaynye.. hahaha... giler bizi kesana sini.. pstu ntah la tetibe mcm ape ke susah benor nk update blog ni.. Kebetulan lps dhia balik dr hospital tu mak abah aku d...

Post has attachment
HAPPY BIRTHDAY DAYYIN - 1y
HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY TO DAYYIN HAPPY BIRTHDAY TO YOU.... YEAYYYYYY!!! dayyin dah setahun... cepatnyeeee mase skrg ek... dah setahun dah..  igt lg saat2 nk tggu kelahiran anak yg sorg ni... lewat 5hari dr taikh due dayyi...

Post has attachment
Happy Birthday DHIA - 3y
Salam sume... Byk hari dh nk update hari kelahiran dhia.... Huhu... maaf diatas kelewatan...  heeeee.. ****************************************************** Arini dah 16/4 Ohhooiiii... Dah lambat 2minggu.. Huhu..  Dhia lahir kan 3hb... Tp ibu bizi dgn ap...

Post has attachment
JEMPUT DATANG 26hb 4
Salam... arini.. nk menjemput korang.. datang besday party Dhia ngn Dayyin ni.. 26hb April tau.. kt situ aku xtulis pulaknye.. LADYBIRD BIRTHDAY PARTY DHIA & DAYYIN 26 APRIL 2015 3.00-6.00 PETANG LOT 3733 LORONG ABDULLAH BATU 7 JALAN KEBUN 42450 KLANG 019-6...

Post has attachment
DESIGN T-SHIRT - BIRTHDAY doubleD
ehem2... insyaallah... 26 april..  aku akan buat birthday party tuk doubleD aku tu.. save the date tau korg... sebab kali ni mmg buat tuk kawan2 je.. nnt aku jemput lg skali.. buat kat umah mak aku la kan... klu kat miri.. sape je nk dtg..haha.. ok..bila na...

Post has attachment
DHIA - 2y 11m 27d
Haiii... lame xcite psl dhia... byk dh kerenah n akal bijak die.. ari2 ade je bnde baru... Mcm biase la... Kdg ok.. Kdg xok.. Buat Ibu die jd singa.. Kdg kawan elok Je ngn dayyin.. Kdg.. Ape sume xbole... Slmber je tolak Dayyin.. Hoho... tolak smpi jatuh te...

Post has attachment
Kek Lapis Sarawak Raya
Rezeki di bulan Ramadhan...  Ramai yg beli kek lapis sarawak yg aku jual ni.. klu dh sedap mmg ramai la yg beli..klu xsedap org xkan beli.. semalam aku g amek kek lapis ni.. mmg abes licin.. 1pun xde balance.. dlm peti sume kosong... aku tgk pkerja2 die pun...

Post has attachment
NAK BALIK KAMPUNG..YEAYY
HOOOREEYYYY... nak balek kampung sabtu ni... ohhoiiii.. rindu masakan mama... rindu kuih kasui mama... rindu sambal tumis makan ngn lempeng... oohh.. sedapnyeee... asben aku dah rindu masakan mak die... bile kt umah buat sambal belacan.. pstu nnt asben aku ...

Post has attachment
2015 - ALHAMDULILLAH
salam semua... dah masuk seminggu dah tahun 2015 ni.. baru aku tkedek2 nak sapu sawang... huhu... tambah pulak internet xbpe nk bagus... lg melambatkan aku nk update blog ni.. nak update kat ipad... xpandai pulak..hoho..lupe sume dh kat ipad tu.. byk bukak ...

Post has attachment
Kelas Shaklee - Sistem Imun Badan
Salam korang... aku ade join kelas shaklee utk pertama kali..hehe.. tapi kannn.. dah sbulan blalu... arini bru kedek2 nk update kt sini.. nampakkkk.... pemalas nk hapdet kt blog... haiiyyoooo... bsawang abes...  dengan tenet yang agak cemburu ngn aku lg... ...
Wait while more posts are being loaded