Profile

Cover photo
GdjeHR KakoHR
Works at GDJE.hr & KAKO.hr
Lives in Zagreb, Croatia
6 followers|49,769 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

GdjeHR KakoHR

Shared publicly  - 
 
Jeste li vi među tih 20? Snovi se itekako mogu ostvariti. Samo jedan klik dijeli vas od malo veselije budućnosti.
 ·  Translate
1
Add a comment...

GdjeHR KakoHR

Shared publicly  - 
 
Pročitajte. Možda je baš jedna od navedenih aplikacija ono što vam je bilo potrebno da postanete bolji community manager | ‪#‎kristijanjanusic‬ ‪#‎socialmedia‬ ‪#‎digitalmarketing‬
 ·  Translate
Relativno je lagano voditi jedan ili dva korisnička računa vašeg klijenta (ne nužno), što se dešava kad preuzmete tri, četiri ili više klijenata?
1
Add a comment...

GdjeHR KakoHR

Shared publicly  - 
 
Ukoliko se pitate zašto bi ikad trebali posjetiti slanu sobu (a niste bolesni), donosimo vam odogovor:

Terapija solju je potpuno prirodna i bez nuspojava, klinički ispitana i potvrđena kao djelotvorna, veže se s biološkom obnovom, zdravstvenim, rekreacijskim te relaksacijskim učincima, nema interakcije s lijekovima, jača organizam kako psihički tako i fizički, reducira dugotrajnu uporabu lijekova, skraćuje vrijeme oporavka te produžuje vrijeme remisije.

Dovoljno dobar razlog, zar ne?
 ·  Translate
1
Add a comment...

GdjeHR KakoHR

Shared publicly  - 
 
Znate li prepoznati Alzheimerovu bolest?
 ·  Translate
Alzheimerova bolest je teška, neizlječiva, degenerativna bolest mozga, koja može uzrokovati smrt. U SAD-u bolest je četvrti uzrok smrti. Napada kratkotrajno pamćenje i uništava neurone i veze u moždanoj kori što dovodi do značajnog gubitka moždane mase.
1
Add a comment...

GdjeHR KakoHR

Shared publicly  - 
 
Jede li vaše dijete povrće?
 ·  Translate
Poznato je kako velik broj djece ne voli jesti zdrave namirnice kao što su voće i povrće. Zašto je to tako? Neki razlog vide u oponašanju starije braće i sestara koji najradije jedu brzu hranu, dok kod neke djece postoji alergijska reakcija na određenu hranu, a ostalima jednostavno ne izgleda primamljivo.
1
Add a comment...

GdjeHR KakoHR

Shared publicly  - 
 
Priuštite si masažu po izboru i riješite se stresa.
 ·  Translate
1
Add a comment...

GdjeHR KakoHR

Shared publicly  - 
 
Siguran sam da na dnevnoj bazi, a naročito u blagdanskom razdoblju, šaljete veliki broj mailova. Isto tako, vjerujem da ste već i sami spoznali, kako je tu konverzija slaba i da odgovore, naročito one pozitivne dobivate u vrlo malo broju – ako uopće. Razlog je očit, vaši korisnici su od vas i svih ostalih već debelo zatrpani porukama. Kako onda zainteresirati ciljanu publiku? 
 ·  Translate
Korisnici Interneta proizvode sve češće kupuju na Pinterestu i to je savršena prilika da ih i vi na taj način aktivirate i predstavite im vašu ponudu.
1
Add a comment...

GdjeHR KakoHR

Shared publicly  - 
 
Znate li da možete na prirodan način kontrolirati svoju plodnost?
 ·  Translate
Postoje mnogi simptomi pomoću kojih se mogu pratiti plodni dani i ovulacija , a najuobičajeniji su praćenje promjenjivosti sluzi i mjerenje tjelesne temperature, ipak najsigurniji su testovi kojima se mjeri razina LH. S tim da se mjerenjem tjelesne temperature ne može utvrditi kada će se ovulacija desiti, nego se promjena u temperaturi događa već kada se ovulacija desila.
1
Add a comment...

GdjeHR KakoHR

Shared publicly  - 
 
Domaće ili kupovno mlijeko? Probajte domaće svježe mlijeko i uvjerite se u očitu razliku.
 ·  Translate
1
Add a comment...

GdjeHR KakoHR

Shared publicly  - 
 
Znamo da je rano, ali za lijepi poklon nikad prerano. Naručite sad, ušedite odmah, a za svoje najmilije se pobrinite prije velikih gužvi.

I ono što je najljepše, svaka šalica može se napraviti u potpunosti po vašoj želji - budite maštoviti!
 ·  Translate
PERSONALIZIRANE BOŽIĆNE ŠALICE PO CIJENI OD 40 kn! - Akcije - Nebo i zemlja | Unikatni pokloni za krštenje, pričest, krizmu | Izrada personaliziranih keramičkih pločica - GDJE.hr
1
Add a comment...

GdjeHR KakoHR

Shared publicly  - 
 
Kušajte najbolja istarska vina. Preporuka!
 ·  Translate
1
Add a comment...

GdjeHR KakoHR

Shared publicly  - 
 
Više nije zagrijan? Evo odgovora zašto.
 ·  Translate
Izašli ste na par spojeva i sve se činilo idealno? Muškarac je pokazao zainteresiranost pa čak i pokazao romantične geste. No, nakon nekoliko izlazaka bez ikakvog vidljivog razloga, prestao se javljati?
1
Add a comment...
Story
Tagline
Portal www.kako.hr | "Ne razbijaj glavu" /// Portal www.gdje.hr "Ponuda i potražnja počinju ovdje"
Introduction

www.kako.hr

 
Kako.hr je portal odgovora kojemu je primarna svrha da korisnicima pomogne u traženju informacije, sredstva i ono najvažnije: ODGOVORA NA PITANJE KAKO. Kako.hr korisnike spaja s brzim, pouzdanim i relevantnim informacijama.

Cilj

Mi smo ovdje da na komplicirana pitanja u pravom trenutku i na najbrži način damo jednostavan odgovor. Odgovorit ćemo na sva vaša KAKO pitanja, bilo da pretražujete činjenice, mišljenje ili jednostavno zanimljivi sadržaj podijeljen kroz naših 20 GLAVNIH KATEGORIJA. Uz naš svakodnevni brainstorming do vas želimo doprijeti putem odgovora na vaša KAKO pitanja. Mi želimo da nas vi čujete!

 Ideja

Imamo ideju i vjerujemo da svako pitanje zaslužuje odličan ODGOVOR. Stoga pretražujte, pitajte, podijelite svoje znanje s drugima i istražite ovaj svemir znatiželje.

Ako ipak...

NISTE PRONAŠLI ODGOVOR? Nema problema! Pošaljite nam bilo koje KAKO pitanje na pitanje@kako.hr i u roku od 24/48 sati odgovor ćete pronaći na našem portalu.

Registrirajte se!

Podijelite svoje znanje s drugima i uz to još osvojite totalno cool nagrade!

_________________________________

www.gdje.hr

 

IZGUBLJENI NA INTERNETU?

Svima je već poznato da imati web stranicu samo po sebi ne znači da će Vaši proizvodi i usluge biti pronađeni na Internetu.

Znate li GDJE se Vaša web stranica gubi među više od 547 milijuna ostalih web stranica?
| statistički pokazatelji iz 2012. godine |

GDJE JE VAŠ PROBLEM?

Osim što imate web stranicu, važno je da ona bude vidljiva u moru drugih stranica slične ponude. Vidljiva znači da se prikazuje onim posjetiteljima koji su u Google tražilicu upisali Vaše proizvode ili usluge koju traže, a ne samo ime Vaše tvrtke. Oni posjetitelji koji su u Google upisali ime Vaše tvrtke već su znali za Vas! Takvi korisnici su „nevažni“ u smislu novih, potencijalnih kupaca – oni ne znaju za Vas.

GDJE.hr RJEŠAVA VAŠ PROBLEM!

Riječ GDJE je najčešće korištena riječ kod pretrage proizvoda i usluga. U suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb i Udruženjem obrtnika Samobor pokrenuli smo inovativan projekt pod nazivom „Važno je biti na Internetu“.Cilj projekta je prikaz svih obrta i tvrtki, te njihovih proizvoda i usluga na jedinstvenoj lokacijskoj domeni - www.GDJE.hr. Budite i Vi na vrhu Google-a putem naše GDJE.hr domene.

KAKO RADI GDJE.hr?

GDJE.hr je moderna poslovna tražilica koja pretražuje po proizvodima, uslugama, imenu tvrtke i imenu vlasnika. Odabirom grada, korisnici Interneta na brz i jednostavan način pronalaze tvrtku ili obrt s traženom ponudom, a najbliže njihovoj lokaciji. GDJE.hr dovodi kupce direktno na Vaša vrata.

NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI

Na portalu GDJE.hr imate mogućnost upisivanja neograničenog broja ključnih riječi, teksta, slika, akcija i mnogih drugih Vama važnih informacija - kroz glavnu stranicu i 5 podstranica.

I ZA VAŠ NOVI POČETAK...

Mi nismo obična i nepotpuna baza podataka, imenik, žute stranice ili lokalna web stranica s popisom tvrtki, ograničenim informacijama i nerealnim cijenama – mi smo www.GDJE.hr

 

Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Zagreb, Croatia
Work
Employment
  • GDJE.hr & KAKO.hr
    present
Basic Information
Gender
Male