Profile cover photo
Profile photo
Nadri Mohd
204 followers -
Kabare?
Kabare?

204 followers
About
Nadri's posts

Post has attachment
Syahdu bila dengar lagu nie..mengimbau kenangan berpuasa dizaman kanak2 ketika di kampung 30 tahun yang lalu...

Post has attachment
Leicester City vs Manchester United – Highlights http://www.allfootballapp.com/article/21831

Post has attachment
Kadar BR1M 2017 di Naikkan
Assalamualaikum & Salam Muafakat. Budget 2017 ketika ini sedang dibentangkan di Parlimen oleh DS Najib Razak. Antara goodies budget yang dinanti-nantikan oleh rakyat Malaysia ialah BR1M. Ramai berpendapat bahawa kadar BR1M bagi tahun 2017 akan dinaikkan leb...

Post has attachment
Ayah cuma ada 1 lagi saja. Tu pun kalau nyanyi pasti kena baling dgn periuk..haha..
Photo

Post has attachment
Restoran Al-Hanin (Middle Eastern Restaurant)
Bismilahhirahmannirahim... Restoran Al Hanin (Middle Eastern Restaurant) Diam tak diam dah lebih setahun blog ini tidak dikemaskini. Tiada alasan lain yang lebih sesuai aku berikan selain daripada faktor kemalasan. Ok. Entri kali ini aku dedikasikan kepada ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Nadri Mohd commented on a post on Blogger.
Buat lah apa saja kerja asalkan dpt rezeki ug halal...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded