Profile cover photo
Profile photo
sick child
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Takleh Move On Laaaa
Now aku rasa aku suka sangat tengok korea punya historical drama. Cam scarlet heart tuuuuu. Aku baru je habis tengok cite Splash Splash Love. Comeiii namatiiii! Hero dia hensem laaaaaaa cam muka hero Doctor’s tu. Adik beradik ke? K setelah di-compare.. tak ...
Takleh Move On Laaaa
Takleh Move On Laaaa
sickchild72.com
Add a comment...

Post has attachment
Sekolah Habis Tak Ni Sis?
Aku tak boleh la orang bodo ni. Pesen nak terasa semua benda. Bodo alang. Pesen tak reti nak move on. Tak chill. Ko tau ko tak kuat mana takleh nak handle orang kutuk bagai kompem melambung takyah la nak stalk stalk orang. Dah block tu dah la. Move on la. O...
Add a comment...

Post has attachment
It’s Okay It’s Love
Tengok cite ni aku jadi risau tak pasai pasai plak. Aku selalu tido lewat. Kadang tido sejam je. Bahaya jugak kan boleh jadi depressed sebab overwork kan. Pastu halusinasi ni kalau versi melayu org kabo gangguan la kan kahkah tu kalau cite melayu tu mau da ...
Add a comment...

Post has attachment
Misi Reset Body
Dah bape hari aku cuba tido awal lepas isya’ pastu nak bangun kul 4 pagi wat keje. Gagal manjang. Paling awal pun aku bangun kul 5 pastu Sara nangis, aku baring balik layan dia pastu bantai tido balik. Paling awal aku bangun bebetul terus mandi is 6.30am, p...
Misi Reset Body
Misi Reset Body
sickchild72.com
Add a comment...

Post has attachment
DURIAN DIGITAL'S VOICE OVER AUDITION : MIKA & HANA!
Semalam aku pergi audition Didi And Friends ! Kali ni DD cari voice talents untuk animasi versi islamik. Sebenarnya aku memang dah bagitahu laki aku yang aku nak try nasib. Tapi laki aku dia tak dapat anta sebab weekdays . Aku pun dah pasrah dah sebenarnya....
Add a comment...

Post has attachment
Grand Reopening Sincerely By Us Boutique (SBU)
Sabtu yang hening aku dengan penuh semangat yang membara pepagi buta dah jejakkan kaki ke SBU Shah Alam dengan harapan nak bawak balik 2 helai Premium Shawl secara percuma. Maaf perangai cheapskate ni memang dah takleh dibendung lagi.  SBU buat Grand Reopen...
Add a comment...

Post has attachment
PANAS HATI BETOL HAK ELAH
Berdentum berdentam kemaen depa ni beraya sakan anak aku terjaga duk ukk akk ukk akk nangis. korang ni memang betul taknak raya ke esok? asah parang
Add a comment...

Post has attachment
Atikah Kadir dah bersalin
Semua orang tanya aku, bila nak tambah baby bila nak tambah baby ingat nak tambah baby tu hanya boleh disemai benih ke pokok pokok, siram dan tumbuh baby ke cane semudah ABC Bukan aku taknak tambah anak, aku la yang paling nak tapi nak wat cane dah belum ad...
Add a comment...

Post has attachment
Cinderella and Four King
Haaaa aku tak sangka aku dah habis tengok cite ni. Aku tak sangka cite ni abes cepat sangat. Memula rasa cite ni best end up cam sampah KAHKAH aku tak puas hati sebab dia tak couple ngan Seo Woo. Aku memang salu suka second hero. Tak pernah suka hero. eh pe...
Add a comment...

Post has attachment
BERAT BADAN MENCANAK TAKNAK KALAH
Ni Jumlah air yang diperlukan badan mengikut berat. Berat aku sekarang 58kg. Gila kan 58kg. Padahal sebelum kahwin berat aku 50. Paling berat aku pernah hadap, 55kg. Pas beranak MasyaAllah dia punya mencanak cam tak cukup napas tak nyabo nyabo nak jadi 60kg...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded