Profile cover photo
Profile photo
sick child
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
DURIAN DIGITAL'S VOICE OVER AUDITION : MIKA & HANA!
Semalam aku pergi audition Didi And Friends ! Kali ni DD cari voice talents untuk animasi versi islamik. Sebenarnya aku memang dah bagitahu laki aku yang aku nak try nasib. Tapi laki aku dia tak dapat anta sebab weekdays . Aku pun dah pasrah dah sebenarnya....
Add a comment...

Post has attachment
Grand Reopening Sincerely By Us Boutique (SBU)
Sabtu yang hening aku dengan penuh semangat yang membara pepagi buta dah jejakkan kaki ke SBU Shah Alam dengan harapan nak bawak balik 2 helai Premium Shawl secara percuma. Maaf perangai cheapskate ni memang dah takleh dibendung lagi.  SBU buat Grand Reopen...
Add a comment...

Post has attachment
PANAS HATI BETOL HAK ELAH
Berdentum berdentam kemaen depa ni beraya sakan anak aku terjaga duk ukk akk ukk akk nangis. korang ni memang betul taknak raya ke esok? asah parang
Add a comment...

Post has attachment
Atikah Kadir dah bersalin
Semua orang tanya aku, bila nak tambah baby bila nak tambah baby ingat nak tambah baby tu hanya boleh disemai benih ke pokok pokok, siram dan tumbuh baby ke cane semudah ABC Bukan aku taknak tambah anak, aku la yang paling nak tapi nak wat cane dah belum ad...
Add a comment...

Post has attachment
Cinderella and Four King
Haaaa aku tak sangka aku dah habis tengok cite ni. Aku tak sangka cite ni abes cepat sangat. Memula rasa cite ni best end up cam sampah KAHKAH aku tak puas hati sebab dia tak couple ngan Seo Woo. Aku memang salu suka second hero. Tak pernah suka hero. eh pe...
Add a comment...

Post has attachment
BERAT BADAN MENCANAK TAKNAK KALAH
Ni Jumlah air yang diperlukan badan mengikut berat. Berat aku sekarang 58kg. Gila kan 58kg. Padahal sebelum kahwin berat aku 50. Paling berat aku pernah hadap, 55kg. Pas beranak MasyaAllah dia punya mencanak cam tak cukup napas tak nyabo nyabo nak jadi 60kg...
Add a comment...

Post has attachment
KESAL TIADA GUNA
Duk kusut kusut ni aku bleh plak ter create page blog sendiri. Lepas buat tu terasa sesal tak berguna lagi hanyalah tinggal kenangan dari dulu aku teringin nak buat mende ni tapi aku rasa cam segan gila cam syok sendiri ja sampailah semalam aku hilang perti...
Add a comment...

Post has attachment
RESIPI DAN REVIEW AIR NABEEZ SERTA KISAH KURMA YANG MENYAYAT HATI K GAIS
JANGAN DAHULUKAN BUKA PUASA DENGAN KURMA Memulakan makan kurma semasa berbuka adalah tidak sihat Baru dgr ceramah agama...masa buka puasa kita mkn kurma dulu sblm ni kan.?.ustaz ckp td kurma x boleh..yg boleh rutab atau tamar Ustaz ckp..buka puasa tu kita b...
Add a comment...

Post has attachment
PUASA HARI PERTAMA YANG GAGAL
Puasa hari pertama yang gagal bagi aku. Eh aku posa penuh arini takdak halfday k. Bukak posa buat ayaq skali sedap bancuh pastu bukak peti ais nak amek ais sekali ngkoooo ais takdak! RASA CAM NAK GI MEREPUT TIME TU JUGAK dah la aku bagi harapan kat laki aku...
Add a comment...

Post has attachment
AYAM GORENG
ok ni cerita sedih kenapa setiap kali aku goreng ayam mesti jadi terlebih masak (hangus?) atau tak bape nak masak. Paling turn off bila isi dia basah basah lagi dan ada darah perghh nak termuntah siot. Apa ciri ciri yang ayam tu dah masak aku rasa aku dah i...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded