Profile cover photo
Profile photo
yana yassin
2,490 followers -
Bukan senang nak senang, Bukan Susah nak susah
Bukan senang nak senang, Bukan Susah nak susah

2,490 followers
About
yana yassin's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Dr Beau & Jus Dara Vouge dari Teja Herbs
Assalammualaikum, Bila dah tetua nie , kita kena lah jaga kulit kan . Xkan nak tua sebelum usia yer dak . Kang kalau x jaga kulit muka, orang ingat YY dah capai tahap warga emas. Aduyaiiii , takuit . Kang bawak anak, orang ingatkan cucu .  Sebelum sesuatu y...

Post has attachment
Taste Of New Zealand Food Fair kini di Jaya Grocer
Assalammualaikum, Hai korang , sibuk ke . Buat apa tueee ?? Meh sini nak story sikit pasal makanan dari New Zealand . Taste Of New Zealand Food fair kini di 19 Cawangan Jaya Grocer. Berlangsung dari 3 Mei 2017 sehingga 21 Mei 2017 . Korang mesti tau kan pro...

Post has attachment
4 Tempat Menarik Di Port Dickson
Bagi korang yang baru first time nak pergi bercuti ke Port Dickson
tu meh sini baca apa yang YY nak share. Haaa, sedikit sebanyak korang boleh
juga tahu tempat apa yang menarik dan best dekat area Port Dickson. Ikutkan Port Dickson ni dah lama menjadi tempa...

Post has attachment

Post has attachment
Kecewa Makan di Serabei Cafe' Putrajaya
Assalammualaikum, Sejak duk keje kat putrajaya nie, ada lah teringin nak pi Ayer8 . Asik duk tengok orang pi makan area situ. Cam teringin lah pulak kan . So , hari nie Jumaat . Waktu rehat kan cam lama, so YY ajak lah Kak Noor pi Ayer8 cari makan . Bosan w...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded