Profile cover photo
Profile photo
Mak Kecik
72 followers
72 followers
About
Posts

Post has attachment
::throwback:: Berpantang Sendiri
Assalamualaikum... sbb dah lamo bona tak update.. maka... berbaling belakang je la ibu ye..hahaha haa.. nak simpan cerita berpantang masa bersalinkan husnaa.. sbb nye ibu ni pelupa.. jadi kenangan2 mcm ni kita simpan kt sini ye...ngee~ Masa berpantang kali ...
::throwback:: Berpantang Sendiri
::throwback:: Berpantang Sendiri
ayienpeace26.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
iklan:::Segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple
Assalamualaikum.. mula nak join2 balik blogwalking... ::klik gambar untuk join :: jom!!!!
Add a comment...

Post has attachment
si manis ibu abah... welcome aboard..
Assalamualaikum.... lama sangat tak update blog haaa... hahaha ingat nk start blk.. bosan lak nk post kt fb citer2 kenangan... okey.. kita mulakan dengan introduce family member yang baru.. dah beso dah dia baru ibu nak citer sal dia... hahaha... xpe la.. k...
si manis ibu abah... welcome aboard..
si manis ibu abah... welcome aboard..
ayienpeace26.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Nak buat duit... Hanya bermodalkan RM60.. jom baca!!
Assalamualaikum.... mula terjebak dgn CharityID ni semalam... lepas tgk post cikgu adhadi di facebook.. xsampai 24jam saya dah dpt modal semula ni review dari cikgu adhadi di fb kurang 48jam dia punya network saya bawah dia la... kalau anda join anda dibawa...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
mula2 baik...
nak tido... uzair : abah....abah nak selimut tak? abah : tak nak uzair... uzair : tak nak sudah! abah : amboi !!! ibu : hahahaha....
mula2 baik...
mula2 baik...
ayienpeace26.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
: Kenapa Uzair xnak ke sekolah...~
sejak ibu hantar uzair ke sekolah...lepas ibu cuti.. hari ni baru uzair tak menangis... walaupn ada merengek sikit asik ckp nak duduk rumah ibu za... sbb baru hari ni ibu tanya kat uzair kenapa xnak pergi sklh.. ibu: uzair cube cakap kat ibu kenapa uzair xn...
: Kenapa Uzair xnak ke sekolah...~
: Kenapa Uzair xnak ke sekolah...~
ayienpeace26.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
First Giveaway by Erza
First Giveaway By Erza  * sempena kelahiran putera kedua*** 1. Wajib follow blog   ERZA   dan google+ follower 2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet  3. Buat satu entri bertajuk "First Giveaway by Erza" dan  letak banner di atas, backlink ke entri ini 4. Tin...
Mak Kecik
Mak Kecik
ayienpeace26.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
:: Ahmad Uzair di studio...~
Assalamualaikum.... tetiba rajin nak nulih... bkn tahap bersarang dh blog ni.. terbiar dh jadinye.. hehe blog syok sendiri jer... ok.. minggu lepas pegi bawak uzair pegi amik gambr kt studio.. saje-saje untuk kenang2an.. ada offer kat groupon so aku pn grab...
Add a comment...

Post has attachment
:: saya dah merangkak.. yeay..~
17 November 2013... uzair dah merangkak byk step.. hehe.. masa ni dia 9 bulan.. hehe
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded