Profile cover photo
Profile photo
Puteri Bintang
92 followers
92 followers
About
Posts

Post has attachment
**
Pertama kali ku kenalkan dirimu  Betapa indahnya bila kau senyum Pertama kali ku rapatkan denganmu   Baru ku tahu ku hanya cinta kamu Juga ku tahu kau sudah berpunya  Tapi ku sanggup menunggu selamanya  Hingga kini aku menanti  mengapa sikit pun kau tidak m...

Post has attachment
**
Cinta Bukan Milik Kita Ku merasakan  Ini tidak seperti dulu Ku membayangkan  Bila kau bersama dia uwoooo  Perasaan amat menyakitkan Sesungguhnya cinta itu buta Yang tak pernah kau rasakan Seperti ku merindukan kamu selama ini Seandainya cinta akan pergi Bil...

Post has attachment
Anyone, do you know how to download this video ?

Post has attachment
Mengapa Harus Terjadi :(
KAU YANG BERTANDA Hujan yang menitis membasahi diriku Tidak seperti tangisan airmataku Yang bisa menguris zahir dan batinku Takkan ku maafkan segala kelakuanmu Tidak ku menyangka kau berbuat begitu Kau mempermainkan segala harapanku Yang setinggi langit men...

Post has attachment
**
tak kusangka dirimu berdusta menduakan cintaku selama ini saat diriku jauh darimu kau bermain cinta dibelakangku tak sadarkah dirimu sayang kau telah melukai hatiku saat kulihat dengan mataku kau bercumbu mesra bersamanya sayang terimakasih untuk semua sela...

Post has attachment
Alex Takata-luka dalam cinta
Teringat aku di malam itu, Saat melihat Kau bersamanya, Berpimpin tangan bersamanya , Terpaksa aku merenung wajahmu, Tiada ku duga __________, Kebahagiaan yg dikecapi, Tak sanggup bak meleraikan segala, Apakah ertinya __________, KORUS Apakah ini surata...

Post has attachment
Semuanya ketentuan allah ..
Apa yang terjadi semuanya ketentuan allah..Kita sebagai umat kena sabar dan terus bersabar andai dugaan yang diterima terlalu berat bagi diri kita . Kita kena percaya allah pastinya tahu dimana kemampuan kita untuk menghadapi sesuatu dugaan tu kan .Hmm tapi...

Post has attachment
Cinta Terakhir
Assalamualaikum.. harini memang bosan dah tak toqah dok lagi dah ..Haha al-maklumlah satu paper exam dah lepas dah.. so tunggu lagi satu paper nak bagi habis . alhamdulillah permulaan aku stay kat unisel takda la dapat subjek yang berat lagi haa . In sha al...

Post has attachment
Peluang Kedua
Hye ? Agak lama menyepi yaa. Haha kawan2 sihat ? Mesti ada yang tertanya-tanya kan kemana lahh hilang si budak yang cakap bnyak nihh , hahaha Ada ja kat sini haa, tak pi mana eh .. Cerita baru ? Of course lahh ada banyak cerita yang myda nak story.Hampir 2 ...

Post has attachment
Selamat Hari Raya Aidilfitri .. :)
Haii semua , dah sebulan aku tak menaip kan , hahaha sory guys , busy sikit dalam sebulan nih , besalah kan , dengan puasanya , kuihh raya nya ,, dan nak raya nak pikiaq baju raya nya ..Hahaha. Dalam sebulan nihh macam2 yg aku belajaq . Semuanya benda baru ...
Wait while more posts are being loaded