Profile cover photo
Profile photo
Fatin Najwa
26 followers -
Do not force. encourage :)
Do not force. encourage :)

26 followers
About
Posts

Post has attachment
Incik kura-kura comel (lampu+music)
Hey peeps. Wutwut. ini da second entry untuk hariini. hehehe. tiada ku kesah.  jengjejenggggggggggggggggggggggggggg incik kura2 comey. tadikan da promote secara ringkas. ni Abu buat entry khas untuk promote incik kura2! tolong bangga sikit bangkura. incik k...

Post has attachment
Jual jual jual !
Assalamualaikum engkorangg. Salam ramadhan buat semua muslim. Dah berkurun tak update blog, harini tetibe kerajinan nak update. padahal case study tak settle lg perempuan ni. takpe. case study tunggu dulu eh. duduk diam2 kat tepi dulu, sat lg kita ronggeng!...
Jual jual jual !
Jual jual jual !
abugedik.blogspot.com

Post has attachment
Incik kura-kura comel (lampu+music)
Hey peeps. Wutwut. ini da second entry untuk hariini. hehehe. tiada ku kesah.  jengjejenggggggggggggggggggggggggggg incik kura2 comey. tadikan da promote secara ringkas. ni Abu buat entry khas untuk promote incik kura2! tolong bangga sikit bangkura. incik k...

Post has attachment
Jual jual jual !
Assalamualaikum engkorangg. Salam ramadhan buat semua muslim. Dah berkurun tak update blog, harini tetibe kerajinan nak update. padahal case study tak settle lg perempuan ni. takpe. case study tunggu dulu eh. duduk diam2 kat tepi dulu, sat lg kita ronggeng!...
Jual jual jual !
Jual jual jual !
abugedik.blogspot.com

Post has attachment
over gila perempuan ni
Assalamualaikum aku sebenarnya cuak amat. yelah kau , aku tersedar pukul 5am+++ td tup2 check fon ade email . sebab mata aku segar masa tu aku check la email tu. jengjejengggg. ni hah. makhluk ni yang kluar tak guna betul mengganggu aku pepagi buta. ni samp...
over gila perempuan ni
over gila perempuan ni
abugedik.blogspot.com

Post has attachment
Pendapat tentang : Kau Islam , sila share!
Assalamualaikum. nowadays , kat fb kemain org post pasal makanan yang kita selalu makan tapi "sebenarnya" haram. contohnya : Di negara Agojo suka hati aku reka nama negara dan negara AkuComellaKauTahuApa ini lebih semacam nama negara , over gila ok  tel...

Post has attachment
" I AM NIKON " by annur
aku join segmen lagi. :D tak silapnya ni dah yang ke-3 aku join. apasalahnya dari aku buang masa tatap muka adik aku yang tak semanis aku tu. kahkahkah. ini perasan tahap gaban plus plus kalau ketahuan kat adik aku bisa arwah aku. ok. marilah kita bercerita...
" I AM NIKON " by annur
" I AM NIKON " by annur
abugedik.blogspot.com

Post has attachment
GIVEAWAY: SAYA NAK SKIRT FREE ITU
Saya mesti menang chiffon skirt ini kerana, iols memang tengah survey nak beli skirt chiffon kaler hijau nak padan dengan cardigan baru ku ekekeke, kalau menang tak payah sesusah beli dapat free gumbira hati :D click sikit! meh pakat join ramai2. mudah amat...

Post has attachment
Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com
Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 April 2014 , iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join. Syarat-syaratnya : Follow blog Mialiana....

Post has attachment
Muka lebar 90inci sejak bayi
Assalamualaikum. Malam ni tanpa motif yang jelas aku nak share gambar aku masa bayi dan kecik muda setahun jagung. Kau taknak tengok? ada aku kesah? kau datang blog aku , aku paksa kau tengok! kene tengok! jejarang weh jumpa muka ala2 tv 90 inch sejak bayi ...
Muka lebar 90inci sejak bayi
Muka lebar 90inci sejak bayi
abugedik.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded