Profile cover photo
Profile photo
Yoof+
7 followers -
Yoof+ pentru tine !
Yoof+ pentru tine !

7 followers
About
Posts

Post has attachment
BRCT Iaşi angajează Asistent Manager

Regional Office for Cross Border Cooperation Iaşi is currently looking for candidates to fill the following job positions for Joint Technical Secretariat (JTS) of the Joint Operational Programme Romania – Ukraine – Republic of Moldova 2007 – 2013:

1 Assistant Manager

The Assistant Manager is a short term job position.
Add a comment...

Post has attachment
Peste 11.000 de locuri de muncă disponibile la nivel naţional prin ANOFM

Persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) le pune la dispoziţie peste 11.300 de locuri de muncă, cele mai multe fiind destinate persoanelor cu studii medii, profesionale şi muncitorilor calificaţi.
Spre exemplu, pe data de 14 octombrie, cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în judeţele Cluj (1477), Bucureşti (1180) şi Iaşi (588), în timp ce judeţe precum Caraş Severin şi Mehedinţi nu au o ofertă consistentă, ba din contră. Aici, agenţii economici au pus la dispoziţia şomerilor 32, respectiv 12 joburi.
Add a comment...

Post has attachment
OFERTĂ BOGATĂ de joburi la cel mai mare târg de recrutare

Peste 3.300 de joburi vacante sunt disponibile în cadrul unui târg de recrutare care va avea loc săptămâna viitoare, în perioada 25-26 noiembrie, la Bucureşti. Cele mai multe oferte sunt în domeniul IT, contabilitate, achiziţii, relaţii cu clienţii, bancar, vânzări, inginerie, resurse umane şi consultanţă.

Peste 90 de companii din diferite domenii vor fi prezente la evenimentul „Angajatori de TOP”, aflat la a 15-a ediţie, unde sunt aşteptaţi 15.000 de studenţi şi profesionişti. Un sfert dintre joburile disponibile se adresează juniorilor, jumătate - specialiştilor, iar restul sunt pentru seniori şi manageri.
Add a comment...

Post has attachment
Programele AFS interculturale

AFS este o organizație internațională , voluntariat , non - guvernamentală , non- profit , cu o rețea proprie în peste 55 de țări . Scopul AFS este de a oferi oportunități de învățare interculturală pentru a ajuta oamenii să dezvolte cunoștințele , aptitudinile și înțelegerea necesare pentru a crea o lume mai dreaptă și pașnică .
Add a comment...

Post has attachment
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Arges organizează concursul de fotografie cu tema "Cetăţenia europeană în viziunea tinerilor", care are drept scop conştientizarea conceptului de cetăţenie activă în rândul tinerilor.
Add a comment...

Post has attachment
Fundatia Estuar, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Sector 6 Bucuresti, are placerea sa va invite la Conferinta Internationala de Sanatate Mintala “De la stigma la incluziune – factori de progres in domeniul sanatatii mintale”. Conferinta se adreseaza specialistilor, beneficiarilor de servicii, decidentilor politici, reprezentantilor europeni ai ONG-urilor din domeniul sanatatii mintale si ai spitalelor.
Add a comment...

Post has attachment
ViitorPlus vă propune o duminică de alergat!

Fiindcă se apropie Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon (5-6 octombrie 2013), ViitorPlus vă invită la ultimul cros de pregătire înainte de eveniment: Crosul Societăţii Civile! Startul se dă duminică, 1 septembrie, la ora 9:00, în Parcul Herăstrău, intrarea Pescăruş (la Roaba de Cultură).

Cei mai mari pot alerga într-o cursă de 7 km, iar cei mai mici într-una de 0,7 km.
Participarea este gratuită pentru toată lumea!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded