Profile cover photo
Profile photo
Fendi Islam
45 followers
45 followers
About
Fendi's posts

Post has attachment
Tanpa Sedar Abebrownies Mencari Rezeki
Assalamualaikum wbt.. Alhamdullillah .. Ya Allah.. tanpa  sedar.. atas segala limpahan kurniaan rezeki dari Dia.. disini aku .. tak pernah aku duga untuk menjadi seorang yang terlibat dalam dunia ni semua.. buntu aku .. memikirkan rezeki bagaimana yang akan...

Post has attachment
Salam 2015 Kerana Lama TaK Bersua.
Assalamualaikum.. malam ni dah jadi 28haribulan 3 2015.. lama .. sangat lama.. dah   macam  setengah tahun aku tak update pasal  blog aku .. huh .. bak   kata  penulis2 lain.. dah   berhabuk  blog.. kalau blog aku ni tak kira berabuk dah.. aku anggap dah ma...

Post has attachment
Tiada Hati Lagi
peh peh peh peh.. assalamualaikum wbt.. hehe .. lama dah ak  tak bersua.. ke mana aku ? ade je .. harap2 jugak   tak  ramai yang baca .. x ada  yang baca  is more better..  mungkin ade yg persoal.. dan bertanya .. mana   aku  pergi? lama tak   baca  update ...

Post has attachment
Tuhan Lindungi Dia: Tak Selalu Allah swt Bagi Senang
Sejenak .. Norman berfikir .. merenung .. kekuasaan  Ilahi.. burung  terbang bebas.. hujan  lebat.. kuyup   membasahi   jasadnya .. Norman tampil gagah.. meredah hujan kasar yang gugur ke bumi.. niat hati mencari sesuap nasi.. itulah   rezeki .. Akhirnya No...

Post has attachment
Marah Itu Rugi
cuba sabar ..  cuba   bertenang .. cuba   istighfar .. marah bukan bahagia .. tenang   itu jalannya .. rugi jika marah .. untunglah mereka .. dalam diam .. sekelumit   pendam .. simpan .. bengkak jadi peram .. cetus marah ..  mara berapi .. apa itu  yang di...

Post has attachment
I Love You Too
assalamualaikum cinta .. waalaikumussalam rindu .. sering kami sapa ..  sering  kami terima.. indah .. pagi siang malam.. kami   saling luah .. kami   saling   kisah .. tentang apa dunia .. tentang   apa   melata .. hidup tetap diteruskan.. ragam manusia sa...

Post has attachment
Tuhan Jagakan Dia
hari ini aku jauh.. aku   sendiri .. pagi  aku bangun.. malam aku   tidur .. dia  tiada disisi.. Tuhan..  kau jagakan   dia .. dia   jauh .. tidak mampu lagi aku.. aku   sendiri   disini .. jiwa aku   mati .. tingkah   aku   kaku .. diri aku   kelabu .. tit...

Post has attachment
Ya Allah.. Benar-Benar Menusuk
assalamualaikum wbt.. ya Allah.. bagai ditusuk.. bagai ditikam hati.. saat lebur dan hancur sebuah harapan.. itulah dugaan.. apakan daya.. hamba ini terlalu mengharap.. hamba ini terlalu merindui.. namun, nyata seakan musnah.. kuat sungguh dugaan ini ya Rab...

Post has attachment
Ya Allah.. Kami Bertemu.. _
assalamualaikum wbt.. salam ramadan yang bakal datang dah tinggal berapa jam je lagi.. lepas maghrib nih, masokkan 1 ramadhan.. dah nak kena puasa.. insyallah.. hari nih aku sangat gembira.. ya Allah.. jika benar ini, Kau permudahkan urusan.. tidak sedetik ...

Post has attachment
Dia Takkan Lupa Aku.. _
assalamualaikum wbt.. ameen.. dengan idea dan hasil aku berhalusinasi, mungkin karya untuk ini yang terhasil.. penulisan dari jiwa.. bayangan antara realiti dan masa depan.. sungguh aku cinta.. sungguh aku sayang.. sungguh aku rindu.. lega hati sentiasa.. r...
Wait while more posts are being loaded