Profile cover photo
Profile photo
Adein Kushairi
40 followers
40 followers
About
Adein's posts

Post has attachment
Mommycha 1st Giveaway
Alkisah.   mommy&baby moments. G.I.V.E.A.W.A.Y Aq nak cube nasib join GA MOMMYCHA . Mudah mudahan ade luck woo.. Theme: mommy&baby moments tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak...

Post has attachment
Kisah Ber-Bento-ing untuk Harraz
Alkisah. Sebenarnye dah lama sangat teringin nak buat bento untuk Haraz. Sekali terbaca pulak blog sis Wawa dengan sis Ekin Jamal yang gigih buat bento untuk anak dorang. Maka aq pun tambah semangat lah nak buat. Lama jugak study blog dorang. Tapi wat masa ...

Post has attachment
WSR..? Apa tuuu...
Alkisah. APAKAH WSR? Singkatan untuk Women Secret Recipe Sejenis herba mentah diperbuat 100% dari daun pokok perawan, tanpa pengawet atau bahan kimia. WSR adalah makanan tambahan semulajadi yang dapat memantapkan kesihatan luaran & dalaman wanita. Nutrisi u...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded