Profile

Cover photo
Levent Karani
Worked at port varna
Attended avto varna
Lives in varna
11 followers|202,149 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Levent Karani

Shared publicly  - 
 
Nyt myynnissä Hurrican Rakennussarja,potkurit,helmat ilmatyynyalus Rakennussarja,potkurit,helmat - Oulu, Pohjois-Pohjanmaa. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot.
1
Add a comment...
Story
Tagline
Какво трябва да направи човек, когато се провали? Същото, което правят децата, когато паднат – отново да стане.Ако човек прави само това, което се изисква от него, то той е слуга. Ако човек върши повече от това, което се очаква от него, то той е свободен човек
Introduction

 1. Какво трябва да направи човек, когато се провали? Същото, което правят децата, когато паднат - отново да стане.
 2. Ако човек прави само това, което се изисква от него, то той е слуга. Ако човек върши повече от това, което се очаква от него, то той е свободен човек.
 3. За всички болести, които човек може да преживее, надеждата е евтино и универсално лекарство
 4. Повечето от важните неща в живота са били постигнати от хора, които са продължавали да пробват, дори когато е изглеждало, че няма никаква надежда
 5. Срещу неуспеха на един план няма по-добра утеха от това, на негово място да бъде създаден един нов.
 6. Целият свят прави път на този, който знае къде отива
 7. Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш
 8. Когато вървиш нагоре, уважавай хората, които срещаш, защото ще ги срещнеш отново по пътя си надолу

1. Миналото може да открадне настоящето ти, ако му позволиш.Можеш да прекараш дни и седмици, седейки сам в тъмна стая, анализирайки прекомерно ситуации, които са били, за да съединиш парченцата заедно и да си представиш какво евентуално би могло или не би могло да се случи. Или да оставиш всичко това, защото е непроменимо, и да погледнеш напред към деня.

 1. 2. Не всички и всичко в живота е предвидено да останат.Случват се неща, които не желаем, но трябва да приемем. Неща, които не искаме да разбираме, но трябва да научим. Хора, без които не можем да живеем, трябва да пуснем на свобода. Някои личности и обстоятелства влизат и излизат от пътя ни, за да ни направят по-силни хора. Смисълът е в това, че без тях развитието ни като хора е невъзможно.

  3. Щастието не е липса на проблеми, а способност да се справяш с тях.Винаги гледай към това, което имаш, а не към това, което си изгубил. И мисли какво да направиш с притежаваното от теб сега.

  4. Понякога просто трябва да дадеш максимално най-доброто от себе си и да се оставиш на всичко останало.

  5. В живота си контролираш само един единствен човек и това си ти самият.Има само един път към щастието и той е да спреш да се тревожиш за всичко, което е извън обсега на контрола ти.

  6. Приеми, че това, което е правилно според теб, може да е погрешно според другите. И обратно. Мисли за себе си и позволи на останалите привилегията и те да мислят за тях самите. Всички танцуваме под ритъма на различни барабани в нашия живот.

  7. Някои хора ще откажат да те приемат такъв, какъвто си. Винаги избирай обаче да останеш верен на себе си. Дори с риск да предизвикваш присмех. Можем да бъдем дори на красивата, вкусна червена ябълка в света и пак ще има хора, които не обичат ябълки.

  8. Истинските връзки могат да съществуват само върху солидна основа от истина. Когато има пробив в едно общуване, винаги трябва да последва тежкият разговор.

  9. Светът се променя, когато ти се променяш.Упражнявай се истински да виждаш това, което гледаш. Ти си там, където мислите и възприятията ти от миналото са те отвели. Утре ще бъдеш там, където ще те отведат. Ако искаш да промениш живота, първо трябва да пренасочиш гледната си точка.

  10. Можеш да вземаш решения или можеш да се оправдаваш. Животът е продължително упражнение по креативно разрешаване на проблеми. Грешката не е провал, докато не откажеш да я коригираш.

  11. Обикновено са необходими само няколко негативни забележки, за да убиеш мечтата на един човек. Не убивай мечтите на хората с отрицателни думи и не се съгласявай с тези, които го правят.

  12. Понякога да си тръгнеш е единственият начин да спечелиш.Никога не си губи времето да опитваш да обясняваш защо си постъпил така на хора, които са се доказали в това, че не те разбират. Защитавай интелигентността си с постъпки, не с обяснения

Bragging rights
Трудностите, които срещаме днес определят това, кои ще бъдем ние утре.
Education
 • avto varna
Basic Information
Gender
Male
Work
Employment
 • port varna
  driver
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
varna
Links