Profile cover photo
Profile photo
Tony Reukers
647 followers -
Clothesfree lifestyle, #BeNaked. 2010/16 delegate of www.nfn.nl/over-nfn/
Clothesfree lifestyle, #BeNaked. 2010/16 delegate of www.nfn.nl/over-nfn/

647 followers
About
Tony's posts

Post has attachment
Mismatch onderwijs:
Zo'n 138.000 twintigers zonder baan of opleiding dreigen buiten de boot te vallen. De twee organisaties lanceren daarom vrijdag het zogenoemde perspectiefjaar om deze groep tussen de 23 en 27 jaar aan het werk te helpen. http://www.nu.nl/economie/4475457/130000-twintigers-zonder-opleiding-dreigen-buiten-boot-vallen.html
#onderwijs #mismatch #politiek #verkiezingen #2017 #d66 #groenlinks

Post has attachment
Facebook doesn’t give a shit about our tits. Facebook wants our wallets. And to get to that little sweet spot +Facebook needs your data.

Post has attachment
Op 18 februari is er weer #blootzwemmen van 14.30 tot 15.30 uur.

Bij de eerste keer in #Sneek op 4 februari kwamen 27 mensen, zowel mannen als vrouwen. Maar ook een gezin was aanwezig.
In tegenstelling tot Heerenveen kan in #It_Rak gebruik worden gemaakt van zowel het recreatie- als het wedstrijdbad. Hiermee is het zwemmen zeer geschikt voor het hele gezin.
Indoorblootzwemmers kunnen voor € 5,- een uur zwemmen. De bedoeling is elke twee weken te zwemmen. Bij groeiende belangstelling wordt gekeken of er uitbreiding van uren komt.

Post has attachment
Prof_Teo is trying to convince as many people as possible to get involved in the "exhilarating" nude swim event, which will raise funds for his Cure Brain Cancer Foundation.
http://www.thesydneyskinny.com.au/about/sydney-skinny-ocean-swim-event.htm

When - 19th March 2017
What is the distance - choose between two swim distances: 900m or 300m.

+The Sydney Skinny swim is a short 900m swim, around a diamond shaped course in the calm and sheltered waters of Middle Head – Sydney Harbour National Park.

Post has shared content
Roland Van der Kleij heeft een nieuwe website gemaakt speciaal voor #naaktwandelaars. Hij deelt informatie over plekken waar je mooi naakt kunt #wandelen of kanoën. De site is nog volop in ontwikkeling en #Roland probeert steeds nieuwe dingen te plaatsen, dus zeker een website om in de gaten te blijven houden als je van wandelen houdt.

Post has shared content
De Klimaatwet, die in 2015 door GroenLinks en PvdA werd gepresenteerd en in september 2016 aan de Raad van State werd gezonden voor advies, wordt nu ook ondersteund door SP, D66 en CU. Volgens de NOS wordt het wetsvoorstel niet meer voor de Tweede…

Post has shared content

Post has attachment
Het is de tweede keer in twee weken tijd dat de rechter naaktrecreanten in het gelijk stelt. Vorige week gebeurde dit in de Delftse Hout-zaak. In dit geval luidt de de conclusie dat gemeentes een zonneweide of strand waar jarenlang bloot werd gezond, niet kunnen sluiten zonder goede argumenten, waarom de plek ongeschikt is. Dit geldt dus ook voor de wandelaars uit Zeewolde.
> Het unieke van deze vrijspraak is, dat het hier #bloot_wandelen betreft. Hierover bestond nog nauwelijks of geen #jurisprudentie en hierin maakt de wetgever dus ook geen onderscheid.

Post has attachment
ZEEWOLDE - 't Is een overwinning voor de naturisten, vindt Roland van der Kleij. De boete die hij kreeg omdat hij samen met een vriend naakt door het #Horsterwold in Zeewolde wandelde, is verscheurd.
Voordat het zover kwam, ging er wel anderhalf jaar overheen. Het was 14 juni 2015, toen de 49-jarige Alkmaarder in Adams-kostuum door het natuurgebied bij Zeewolde wandelde. Iemand stoorde zich daaraan en belde de politie. Het gevolg: een bekeuring.

#Naaktrecreant
Van der Kleij vond dat hij in z'n recht stond. ,,We wandelden daar wel vaker naakt, soms met z'n tweeën, soms met een man of vijf. Als lid van de Nederlandse Federatie van Naturisten was de naaktrecreant gewapend met een wetsartikel: op grond van #artikel_430a was hij niet strafbaar, hield hij de diender voor. Maar de boete ging door en zelfs de kantonrechter vond - op 7 december 2015 - dat dit klopte.

"De rechter ging daarbij echter aan één ding voorbij'', wist Van der Kleij. ,,Het Openbaar Ministerie moet aantonen dat een plek niet geschikt is om naakt te lopen en dat was niet gebeurd.''

In hoger beroep stelde het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden hem maandag alsnog in het gelijk.
Wait while more posts are being loaded