Profile cover photo
Profile photo
Katalin Deák
3 followers -
asztrológia-horoszkóp-sorselemzés-szám és névmisztika
asztrológia-horoszkóp-sorselemzés-szám és névmisztika

3 followers
About
Katalin's posts

Post has attachment
Amit el kell érnünk az életünk során, az pedig a Sorszám!
http://www.dk-magie.com/sorsszam/

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Tarot Kártya Jóslás /online/
Születésnapkor, Év elején, Hónap elején, de akár még a Hétfői napon is húzhatunk lapokat. Tarot Kártyából Jósolni nem mindenki tud! A lapokat kihúzgálni nem nehéz. Értelmezni viszont már sokkal nehezebb.
Minden Tarot kártya Jóslásnál több jelentéssel bírnak a lapok. Értelmezhetjük sok féleképen őket: általánosan, szerelmi lapként, hivatásnál=munkánál, kvintessenciaként=összegzésnél…stb.
2017 Év elsején húzhatunk az Évre jellemző tarot kártyalapot. 1-et a Nagy Arkánumból, és 1-et a kis Arkánumból.
Hogy hogyan értelmezzük a Kazanlár Tarot Kártya szerint?
A Nagy Arkánum 16 -os lap= Torony.
A kis Arkánum lap : Érme 5-ös = Szinbád.
Nézzük a Tarot Kártya Jóslásnál ezt hogyan olvassuk:
16.TORONY Egy villám sújtotta tornyot látunk, és egy embert is, aki kiugrik épp a toronyból. Mit jelenthez mindez Éves Kártyaként? Ez a 2017 Év, az illető számára a felszabadulás Éve lehet, amennyiben elő veszi a bátorságát, és megteszi a lépést, ami a Torony kiugrásához szükséges! Ebben az Évben bombát kell robbantania, hogy a régi szűk kereteket lerombolhassa! Láthatjuk, hogy a képen a Torony felső része szűk. Abból az életformából, ami ezt a szűk, szerkezetet, fogságot, behatárolt területet jelképezi, merjen belőle kitörni! Nem lesz egyszerű, mert az elme nem szereti a változásokat. Ragaszkodik a régi rögeszmékhez. Ezért szükség lesz a gondolkodásmód felülvizsgálatára. Ahol beszűkült a látótér, és csak látszólagos a biztonság, ott kell engedni! Ha azt veszi észre, hogy konfliktusok vannak ezeken a területeken, akkor inkább engedje a maguk útján haladnia dolgokat. Minél jobban ragaszkodik valamihez, annál inkább kényszerítik a külső (villámcsapás) körülmények egy bizonyos feladat felé! Ne sorscsapásnak tekintse a szükséges lépés megtételét, hanem íránymódosításnak, áttörésnek, ami a további fejlődést szolgálja majd!
Ugye így már nem is hangzik olyan rosszul?
Nézzük a kisebbik lapot: Érme 5 -ös -Szinbád. Az Ezeregyéjszaka mese egyik Hőse. A képen Szinbád hajótörést szenved. Ezzel azt akarja mondani, hogy minden vagyonát elnyeli a Tenger és a Halak. De mivel az emberi sorsokban a jók és a rosszak váltakoznak, és örökös a körforgás nem kell mitől tartanunk!
Mit jelent akkor ez a lap? A Torony a fő motívum és a kis Arkánum magyarázza meg a Nagy Arkánum jelentését. Anyagi, egzisztenciális, és más nehézségek várnak ránk. Másrészről meg is vigasztal a kártyalap, hogy mivel minden balszerencsét követően, új lehetőségeket kínál fel nekünk a sors, nem kell megijednünk! Ugye Így értelmezve nem is olyan rémisztőek a lapok!
Tarot kártya jóslással magad is megpróbálkozhatsz otthon! Ha értelmezni nem tudod a Lapokat szívesen segítek! Kérj segítséget Online!
www.dk-magie.com/tarot-kartya-joslas/


Post has attachment

Post has attachment
Számmisztikai elemzés életünk kódjait tartalmazza!

A Sorsunk számokkal értelmezhetővé válik.

Aki Numerológus tanácsát kéri, annak biztos, hogy élete élhetőbb és egyszerűbb lesz általa.

Önmaga jobb megismerésével magabiztosabban lépked az Élet ösvényein.

A Számmisztikai elemzés fő dolgokat mutat: Sorsszám, gyerekkori szám, felnőttkori szám, öregkori szám, belső és külső tulajdonságaink, teljes névszám, személyes évszám stb.

Párkapcsolatnál tegyük fel találkozik egy 8 -as Férfi és 1-es Nő. Eleinte biztos, hogy nem unalmas a kapcsolatuk. Szinte pezseg, forr körülöttük a levegő. Mindketten karrieristák. és az érvényesülés is fontos mindkettőjüknek, tüzesek szenvedélyesek. Viszont, ha jól szeretnék a kapcsolatukat megélni, ahhoz tudniuk kell, hogy a Nő az élet minden területén vezetni akar, és akaratát tűzön-vízen keresztül is viszi. A férfi sokkal dinamikusabb, ösztönösebb. A titok: hogy nem szabad addig eljutniuk, hogy versenyezzenek egymással. A számmisztikai elemzésből az is kiderül, hogy hogyan lehetne jól megtartani, egy párkapcsolatot.

Szeretnél Te is egy ilyen komplett összetett elemzést kérni? Itt Megteheted!

A születési adataidból a Számmisztikai elemzés utat mutat minden életterületedre!

Szeretettel:

Lélek-SORS-Segítő

www.dk-magie.com

Post has attachment

Post has attachment
http://www.dk-magie.com/tarot-kartya-joslas/


Tarot kártyából jósolni nem ördöngösség, viszont a lapokat összeolvasni csak megfelelő ember segítségével lehet. A tanácsadás már nem csak személyesen működik. Lehetőség van Online is kikérni a megfelelő szakember segítségét. Indul egy Új év! Terveket készítünk fogadalmakat teszünk. Eltelik 1-2 hónap es a fogadalmak nem teljesülnek, nem valósulnak meg. Miért mi lehet a baj? Velünk van a baj? Biztos, hogy sok minden rajtunk is múlik, de az igazi ok, hogy ebben a rohanó világunkban nem jut idő mindenre. Belekerülünk egy körforgásba. Munka háztartás, gyerekek stb. És hol jön a képben a személyen Én -nűk. Mi mit akarunk? Mi mit szeretnénk? Tarot kártya Jóslással kérdéseket tehetünk fel, ami utat mutat Életünk elakadt ösvényein. Nehézségeink vannak munkahely, párkapcsolat, pénzügyek területén, és nem tudjuk melyik a jó irány? Egy jó Tarot kártya jóslással megkaphatjuk a megfelelő választ. Biztos eszedbe jutott, hogy milyen is jó lenne, ha tervezhetőbb lehetne akár az egész előttünk álló évünk. Próbáld ki! Itt a lehetőség!

Post has attachment
http://www.dk-magie.com/karma/

KARMA
Kati 2016-05-21 ASZTROLÓGIA-HOROSZKÒP
karma


Három fő karma létezik
Családi karma: Mielőtt a lélek leszületik és TE testet öltesz a lélekruhádra tapadva hozod magaddal azokat a családi mintákat amik befolyásolnak a Földi inkarnációdban.
Egyéni karma: Születésed előtt kiválasztod a mostani életed “szereplőit”, akikkel itt “eljátszod”, lemodellezed, a tudatalattid mintáit.
Kollektív karma: Hallottál már biztos a tükör effektus-ról. Minden ami megjelenik a külvilágban a tudatalattidban is megtalálható. PL.:ha vírus van a levegőben nem a vírust kapod el,hanem csak a tudat alatt lévő információt, energiát.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded