Profile

Cover photo
Nieuwetijds Kinderen
1,429 followers|49,987 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Story
Tagline
Nieuwetijdskinderen zijn heel gevoelige, intuïtieve en open kinderen die blijk geven van een innerlijke wijsheid.
Introduction
Ze zijn over het algemeen open, hebben een sterke intuïtie en zijn erg gevoelig, zowel voor de zichtbare als onzichtbare wereld om ons heen. Stemmingen, sferen en de energie van anderen nemen ze gemakkelijk op. Evenals de energie uit de kosmos, waardoor ze soms aura’s (energievelden) zien, stemmen horen of gebeurtenissen voorzien. Verder zijn ze vaak sociaal, kennen een grote liefde voor dieren en de natuur en hebben een sterk rechtvaardigheidsgevoel.

Elk kind is anders en ook nieuwetijdskinderen zijn allemaal anders en niet hetzelfde. Hebben nieuwetijdskinderen een andere opvoeding nodig? Wij geloven van wel! Volg je hart, observeer je kind, luister naar je gevoel en vertrouw erop dat je samen met je kind de juiste weg zult volgen.

Met deze site willen we graag op een heldere no-nonses manier onze ervaringen met je delen. En je ook uitnodigen om jouw ervaringen met ons te delen. Niet op een “zweverige” of “filosofische” manier maar zoals wij altijd zeggen: Niet op een geitenwollen sokken manier maar op sneakers en/of hakken...
Bragging rights
ik ben een Nieuwetijdsmama!
Links
Other profiles
Basic Information
Gender
Female
Other names
Sterrenkinderen, Lichtkinderen, Indigokinderen, Kristalkinderen, Regenboogkinderen