Profile cover photo
Profile photo
Shesyira As
71 followers -
Malaysian Lifestyle and Beuaty Blogger
Malaysian Lifestyle and Beuaty Blogger

71 followers
About
Posts

Post has attachment
Online Revolution Blogger Contest
Yeay The more the merrier. Pagi ni I nak join Online Revolution Blogger Contest from Lazada my fav website untuk shopping. Tak terlepas lagi join setiap contest dari Lazada tau sebab hadiah semua best. I nak ajak jugak rakan blogger yang lain untuk join con...
Add a comment...

Post has attachment
Free Panty Giveaway
Yes ! Awak semua baca benda yang betul. Harini I nak cerita macam mana nak dapat Panty Percuma tanpa buat apa-apa. Ini bukan rekaan tau. Benda percuma siapa yang tak nak? Anda boleh redeem free gift panty ni dari Biggle App tanpa beli apa-apa barang pun. Se...
Add a comment...

Post has attachment
SEP MASK FROM JEJU KOREA
Mask yang tengah famous sekarang dan semua orang nak cuba, SEP mask. Mask ni produk dari korea dan ada dijual di Watsons Malaysia dengan harga RM 5.90 sekeping kalau tak salah I. Sekarang kan dah hujung tahun kalau nak beli boleh la beli sekarang sebab I ra...
Add a comment...

Post has attachment
Redken Clean Maniac Shampoo and Conditioner First Impression
Produk terbaru keluaran Redken iaitu Clean Maniac Micellar dah ada di pasaran tau. Jadi hari ni I nak buat review my first impression guna produk Redken yang terbaru ni. Clean Maniac Micellar clean-touch shampoo dan Clean Maniac Clean-Touch Conditioner. Exc...
Add a comment...

Post has attachment
Product Review : Kiehl's Calendula Herbal-Extract Toner
Entry sebelum ni,  MY FIRST KIEHL'S PRODUCTS  I ada update produk pertama yang I beli di Kiehls. Calendula Herbal Extract Toner dan lagi satu eye cream. Harini I nak update review mengenai toner ni dulu okay. Apa kepentingan toner ni untuk kulit kita? I ada...
Add a comment...

Post has attachment
Cara senang nak cantik, sihat, bertenaga
Hello December. Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk menjalani kehidupan seharian sampai hari ini. Kadang-kadang terfikir jugak, Allah bagi masa,peluang,ruang nak hidup sampai ke hari ini, apa je yang I dah buat, apa je yang I dah achive. Harap masih...
Add a comment...

Post has attachment
Redken X Toyako Product Launch
Harini berkesempatan nak join event product launching di Toyako Salon, Paradigm Mall, Johor Bahru. Tarikh 28 November 2017 jugak hari first day Paradigm Mall mula beroperasi. I sangat la jarang join mana-mana opening mall mahupun outlet baru ni sebab I mala...
Add a comment...

Post has attachment
Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia
Yeay dah lama rasanyatak join any giveaway. Nak buat giveaway lagi la tengah busy sekarang jadi ada masa nak join giveaway je. Kali ni giveaway dari Nadia Izzati . Kalau korang nak join boleh tekan je banner atas ni okay. Syarat sangat senang dan hadiah men...
Add a comment...

Post has attachment
Beauty In The Drops By 9Herbs Review
Bila dah start makeup, mesti la nak makeup nampak elok, smooth, cantik, tak cakey, tak bercapuk, blablabla kan. I pun sama ! Lagi-lagi I bukan jenis teror bab makeup ni, lagi la gigih mencari  produk yang boleh buat muka I nampak cantik bila makeup. Pilihan...
Add a comment...

Post has attachment
JB UNDERGROUND 2017
Event kereta yang tetiba jadi minat I pulak nak pergi. Patut Aiman sorang je yang excited nak tengok kereta, ni dengan I sekali excited nak pergi hahaha. I nak pergi selalu sebab nak tengok kereta mahal dan cantik dah siap makeup dengan lampu lip lap over, ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded