Profile cover photo
Profile photo
Marcel de Hoop
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
De scholen zijn weer begonnen, en dus zijn mijn muzieklessen ook weer begonnen. Een prima moment om antwoord te geven aan dat stemmetje in je achterhoofd dat zegt "goh, zou ik muzikaal talent hebben?". Nou, see for yourself zou ik zeggen. Het keyboard is een van de veelzijdigste muziekinstrumenten die er zijn, dus probeer het keyboard eens uit! Dat kan met een gratis proefles of met vier oriëntatielessen voor €40. Bel (06-22153939) of mail (info@marceldehoop.nl) gewoon even als je meer informatie wilt of een afspraak voor een proefles wil maken. Ook kun je terecht op www.marceldehoop.nl of https://fluxus.nl/component/cursusaanbieders/aanbieder/25?docent=481. Op mijn eigen site kun je je ook inschrijven voor de oriëntatielessen. Ik heb nog plaats op maandag, donderdag en vrijdag in Zaandam en dinsdag in Krommenie. Woon je in (omgeving) Hoofddorp dan kom ik op zaterdag bij je thuis. Wie weet tot gauw!
Add a comment...

Post has attachment
Nog maar één weekje en het is weer zomervakantie. Héérlijk! Maar die zes weken zijn ook zo weer om, dat dan weer wel..... En wat ga je daarna dan doen? Behalve naar school gaan natuurlijk 😂. Is muziek iets voor je? En in het bijzonder keyboard natuurlijk? Wie weet! Neem gewoon contact op voor een gratis proefles, of meld je aan voor vier oriëntatielessen voor €40. Er is geen wachtlijst, ik heb nog plek. Je kunt altijd mailen of bellen als je iets wilt vragen. Kijk op mijn site www.marceldehoop.nl voor meer informatie.
Add a comment...

Post has attachment
Vrijdag 6 juli organiseer ik weer een voorspeelavond voor mijn leerlingen. Ze zullen weer op allerlei niveaus het beste van zichzelf laten zien en horen. Het repertoire zal ook weer gevarieerd zijn, van Shawn Mendes via Toto tot Vangelis, en een heleboel er tussenin. Dus kom langs en kom luisteren!
Locatie: De Verkadezaal van FluXus Zaandam, Westzijde 148, 1506EK Zaandam
Aanvang: 2015 uur, zaal open 5 minuten voor aanvang.
Toegang is (uiteraard) gratis.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
En dit was groepje 1, die "China" van Vangelis speelde.
Add a comment...

Post has attachment
Dit staat op het menu voor de tweede Keyboardband groep. Les 1 vorige week ging prima dus ik ben hoopvol (en zuiver ) gestemd. Het eindresultaat is te horen tijdens de voorspeelavond van vrijdag 6 juli.
Photo
Photo
4/13/18
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Morgen niets te doen? En dan regent het ook nog? Nou, kom dan gewoon naar de Open Doe Dag bij FluXus aan de Westzijde 148 in Zaandam, en probeer tussen 1300 en 1600 uur van alles uit. En dan vooral het keyboard natuurlijk ;-) In lokaal 18 kan je zelf proberen om muziek uit het keyboard te halen. Tussen 1345 en 1400 uur ben ik in de Verkadezaal waar drie gevorderde leerlingen twee beroemde stukken uit films gaan spelen. Kom dus kijken. luisteren en daarna doen! Want misschien wil jij dat ook wel leren, en daarvoor ben je bij mij bij het juiste adres. Ik heb nog plek voor leerlingen dus er is geen wachtlijst. Wil je vast wat meer weten, kijk gewoon op mijn site www.marceldehoop.nl, of kom morgen langs, op zaterdag 16 september bij FluXus aan de Westzijde 148 in Zaandam. Tot morgen!
PhotoPhotoPhoto
9/15/17
3 Photos - View album
Add a comment...

Tijdens de Open Doe Dag op zondag 4 september (Klaas Katerstraat 7b in Zaandam) kun je tussen 13.00 en 16.00 uur kun je heel mini-workshops volgen, demonstraties zien én optredens kijken. Ik ben er om 1315 uur met twee keyboardensembles die allebei een stuk gaan spelen waar je mond van open valt! Daarna ben ik in de "promotietent" aanwezig, dus als je na het optreden meer informatie wilt over keyboardlessen, kom gewoon langs! Wil je alvast meer weten, kijk dan op www.marceldehoop.nl. Alvast tot zondag!
Add a comment...

Post has attachment
Een mooie start op dag één na de vakantie: meteen even Music en Pirates of the Carribean uit het stof halen. En het ging nog goed ook! Dat belooft veel voor de presentatie van zondag bij de FluXus Open Doe Dag
Photo
Photo
2016-08-30
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded