Profile cover photo
Profile photo
Fokus Marketing
4 followers
4 followers
About
Fokus Marketing's posts

Post has attachment
Kjenner du på følelsen av å være litt «stuck» og utydelig i markedsføringen og i bedriften din? Du jobber og jobber uten at du kommer noe særlig fremover med business din?

http://www.fokusmarketing.no/foler-litt-stuck-markedsforingen/

Post has attachment
Er du fokusert på det du ønsker å jobbe med? Eller sier du ja til alt som gir inntekt?
I dagens innlegg gir jeg deg en enkel øvelse for å ta en sjekk om du jobber nok med det du er god på og som gir deg energi – og med mennesker som gir deg go´ følelsen.

http://www.fokusmarketing.no/hvordan-jobbe-med-noe-som-gir-deg-glede/ 

Post has attachment
[FACEBOOK-KURS]
Lær hvordan du skal bruke Facebook til å markedsføre deg . Hvorfor du ikke skal jage Likes, men hva du bør gjøre isteden. Jeg viser deg bl.a. hvordan du setter opp en annonse på Facebook, hvordan du når målgruppen din – og du får jobbet med egen Facebook-markedsføring mens jeg går rundt å hjelper til.
Velkommen til kurs i Oslo tirsdag 31. januar :-)

For mer info og påmelding se:
http://www.fokusmarketing.no/facebook-markedsforing/

Post has attachment
Få en pangstart på høsten

Har du også planer om å bruke sommeren til å ta tak i  egen markedsføring, nye konsepter, kurs, presentasjoner, blogger osv.?
Skal du også bruke litt tid i ferien på å  få landet noen baller slik du kan trykke på «markedsføringsknappen» i august?

Jeg vil gjerne ha deg med på en workshop, 22. juni eller 24. juni, hvor du får den hjelpen du trenger for å komme i gang, eller fortsette,  med din markedsføring. Slik at du kan jobbe videre med den i sommer og være godt rustet for nye kunder og muligheter når høsten kommer.

Les mer her >>

Post has attachment
Livredd for suksess?
Det å markedsføre seg og sin bedrift er det mange som sliter med. Noen unngår det i det store å hele ved å utsette og utsette og utsette…  Selger du tjenester hvor din kunnskap er produktet oppleves det ofte enda mer ubehagelig å skulle «selge seg selv».

Men hva er det egentlig vi er så redd for?

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
HVORDAN BLI SYNLIGERE PÅ FACEBOOK

Det er mye forskjellig du kan gjøre for å synligjøre din bedrift på facebook, og man kan ogte bli litt overvelmet og satt ut over alt man skal sette seg inn, men start med de enkle basis tingene først.
Wait while more posts are being loaded