Profile cover photo
Profile photo
Alliberant l'ànima
La imaginació ens fa lliures
La imaginació ens fa lliures
About
Alliberant's posts

Post has attachment
Mig nus, asseguts de costat, ella va acomodar el cap al seu pit donant-li l’esquena. Ell es va tirar més enrere per poder abastar els voluptuosos pits mentre li mossegava el clatell i llepava l’orella. Va desplaçar una mà seguint aquelles delicioses corbes, decidit a explorar el sexe de la seva antiga companya de feina. 

Post has attachment
Se’n va. Torna per darrera. Tanca els ulls, no els obris. Es posa davant seu, li agafa les mans per situar-les als seus malucs. Té un bon cul, i tant. Fes servir la llengua, a veure què trobes... Llepa. Dolç. Riu. Entén millor la broma. T’atreveixes a mossegar? I tant! Queixala sensualment, vigilant no fer mal. És evident que el dònut no caurà del lloc on està. Que dur, com batega. Quines postres... Fa la broma, de si vol dònut farcit de crema o no. Farcit, millor.  I segueix fins al final. Més sospirs, més gemecs, més orgasmes...

Post has attachment
"L'anava estirant poc a poc, recorrent el coll i els pits amb petons. Quan es va estirar del tot, em vaig posar al seu costat. Sort d'haver agafat dos preservatius! Es va girar donant-me l'esquena i li vaig apujar la cama tendrament. Altre cop la seva mà experta va guiar de nou la meva polla cap a on ella volia. En un moment la tornava a tenir al seu cony i la mà que aixecava la seva cama s'havia estirat per arribar a acariciar els seus pits."

Post has attachment
"Acte seguit els meus llavis van buscar els seus mentre les meves mans lluitaven per descordar el seu sostenidor, lliurant així els seus pits del confinament. Un cop resolt, la meva boca va anar baixant dels seus llavis al coll i, aleshores, apujant-li la samarreta, em vaig llençar a devorar aquells pits que m'havien hipnotitzat hores abans.
Primer llepava fent cercles cada cop més petits al voltant del mugró fins arribar-hi. Podia notar que li agradava per la duresa d'aquests i pels seus gemecs. Després vaig passar a l'altre pit mentre li acaronava el cul."

Post has attachment
"Li va llevar la blusa i el sostenidor i van caure dos grans pits que va començar a mossegar a poc a poc, fent-la cridar de plaer. Ella el deixava fer, gaudint del moment, agafant-lo dels cabells, acariciant-li el clatell. No va poder resistir la temptació de buscar-li el lòbul de l'orella i començar a llepar-lo, mossegar-lo... Ell també va començar a gemegar de plaer. Amb la mà per sobre la roba va confirmar l'evident excitació: Ella estava molla, ell estava dur."

Post has attachment
"Tancant els ulls em vaig entregar al plaer. Sentia la pluja picant fort a les pedres, algun tro. La tempesta semblava una metàfora de meu interior. Una electricitat salvatge em començava a pujar des del final del cul fins a la gola. No vaig poder ni vaig saber com ofegar el crit de l'orgasme. Em vaig incorporar. Ens miràvem. Em va tornar a besar i vaig notar el meu gust al seus llavis. No entenia com havia pogut passar. Acabava de sentir plaer amb algú del meu mateix gènere i m'havia agradat."

Post has attachment
"L'endemà el matí es despertà ben abrigat. L'olor dolça persistia en els llençols. Els aspirà profundament, rebent l'aroma del plaer. En moure les cames descobrí que necessitaria una altra dutxa i, també, canviar els llençols. Se sentia profundament satisfet, com quan s'adormia després d'haver fet l'amor. Es girà cap al costat buit del llit. Passà la mà buscant una escalfor que ja no hi era des de feia temps, massa temps... En trobar aquell tacte palpà millor. Obrí els ulls. Pètals?"

Post has attachment
"En estranya sincronia es van buscar els colls amb mossegades petites, suaus, alternant llepades i petons. Es van resseguir les clavícules fins arribar a l'espatlla. Les respiracions havien canviat, a cau d'orella sentien una simfonia de gemecs i sospirs que provocava la reacció dels respectius sexes. Parlaven sense ser-ne massa conscients. Ella va demanar anar al sofà. Ell la va guiar sense deixar d'assaborir la pell que tan havia desitjat i que no es creia capaç de gaudir com ho estava fent."

Post has attachment
<<Tancà els ulls, gaudint de la sensació. Notà una mà esmunyint-se sota la faldilla, sota les mitges. La mà apartà la roba per començar a masturbar-la. L'Elisa gemegava, mossegava l'orella d'en Martí. Ell també va començar a gemegar. Lentament, el dit d'ell acariciava el detonant de tot, causant més humitat encara. Quan el va tenir ben moll, el va acostar a la boca de la seva amiga.

- Llepa, llepa la teva mel...>>

Post has attachment
<<Me la mirava i pensava en quan feia que no agafava una dona pels malucs mentre la penetrava. Com seria fer-s'ho amb una dona com Ella? I pensant, pensant, l'erecció s'anava fent més evident; l'excitació també. Seria molt “cutre” masturbar-se amb la teva pròpia creació? Què caram, no podia més!!
M'imaginava Ella, lligant-me els canells amb un mocador de seda dels que portava penjant de la seva cuirassa. Era hàbil, els sabia convertir en armes letals... Seria un plaer entregar-me als seus capricis.>>
Wait while more posts are being loaded