Profile cover photo
Profile photo
Radiatoraanbiedingen
1 follower -
Radiator kopen doe je makkelijk en snel bij Radiatoraanbiedingen.
Radiator kopen doe je makkelijk en snel bij Radiatoraanbiedingen.

1 follower
About
Posts

Post has attachment
99% van onze klanten is tevreden met onze producten en de service!

Hier worden wij erg blij van :)
Uiteraard worden er ook tips en verbeterpunten aangekaart. Hier gaan wij zeker mee aan de slag.

Bedankt voor de feedback, complimenten en alle verbeterpunten!

Radiatoraanbiedingen.nl
Add a comment...

Post has attachment
Radiator online kopen

Je hebt een nieuwe radiator nodig en hebt besloten deze radiator online te bestellen. Om je hier verder in te helpen, hebben wij ook een checklist voor je opgesteld, waar je op moet letten bij het bestellen van een radiator.

Add a comment...

Post has attachment
Hoe een radiator vervangen

Hier vind een stappenplan hoe je een radiator op een veilige en eenvoudige manier kunt vervangen

Add a comment...

Post has attachment
Zehnder radiatoren

Zehnder wil een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat realiseren. Hiervoor worden innovatieve oplossingen bedacht voor het volledige binnenklimaat, waarbij comfort voor de mens en kwaliteit van de luncht centraal staat.

Bekijk ons assortiment radiatoren op https://www.radiatoraanbiedingen.nl
Add a comment...

Post has attachment
Lakkrassen op uw radiator herstellen

Ondanks onze kwalitatief hoogwaardige radiatoren die allen zijn afgewerkt met een krasbestendige lak, kan het gebeuren dat er toch beschadigingen ontstaan. U heeft bijvoorbeeld per ongeluk met een zwaar of scherp voorwerp tegen de radiator aangezeten, een hardnekkige vlek met een schuursponsje proberen te verwijderen of tijdens de montage de lak beschadigd. Geen nood! Wij hebben diverse lakstiften en spuitbussen in ons assortiment, waarmee u kleine beschadigingen kunt herstellen.

Add a comment...

Post has attachment
Radiator plaatsen of radiator ophangen

De locatie van een radiator is zeer belangrijk. Het is daarom verstandig om goed te overwegen waar de radiator komt. Meestal wordt een radiator op de koudste plaats in de ruimte geplaatst. U kunt hierbij denken aan een plaatsing op een buitenmuur of onder een raam. De reden hiervoor is dat de koude lucht de opgewarmde lucht de ruimte inbrengt. Dit heet luchtcirculatie.
Add a comment...

Post has attachment
Verschil zij- en onderaansluiting

Een radiator die voorzien is van een zijaansluiting, heeft aansluitingen aan beide kanten zitten. Eén zijaansluiting radiatorboven en één onder. Een radiator heeft namelijk altijd twee aansluitingen nodig; één voor de aanvoer en één voor de retour van het water.
Add a comment...

Post has attachment
Henrad radiatoren

Zoals u weet heeft radiatoraanbiedingen.nl enkel radiatoren met een hoge kwaliteitsstandaard in haar assortiment. Eén van de merken die wij verkopen is Henrad. Henrad stelt hoge kwaliteitseisen aan haar producten en is vooruitstrevend in duurzaamheid. Zo hebben ze energiezuinige radiatoren ontwikkeld door middel van een unieke ECO-technologie.
Add a comment...

Post has attachment
Uw badkamer mooi verwarmen

De tijd dat een badkamerradiator een storend element in de badkamer is ligt ver achter ons. Inmiddels is de badkamerradiator uitgegroeid tot een mooi design object waarmee uw badkamer niet alleen verwarmd wordt maar ook nog eens verfraaid wordt.
Add a comment...

Post has attachment
Hoe warmen radiatoren op?

Een radiator krijgt via de Cv-ketel warm water aangevoerd. De radiatorkraan reguleert de toevoer van het warme water. Het warme water komt normaal gesproken bovenin de radiator binnen (afhankelijk van merk en type). Het warme water koelt vervolgens langzaam af en zakt hierdoor naar beneden. Via de retourkraan wordt het afgekoelde water teruggevoerd naar de Cv ketel waar het weer wordt opgewarmd.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded