Profile cover photo
Profile photo
Jantien Roël
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
De planning voor volgend schooljaar moet nog worden gemaakt, maar er zijn nu alvast wat dingen waar ik heel veel zin in heb! Alvast een klein tipje van de sluier.
Donderdagavond 21 september mag ik de lezing/workshop "Visueel leren en werken" geven in de bibliotheek Uithoorn. Een leuke, interactieve lezing waarbij je ook je eigen talenten en denksysteem leert kennen. Benieuwd? Hou de datum alvast vrij in je agenda :-)
En er is meer! Vanuit de samenwerking met Aa Bb Cc, dé onderwijsadviseur in Noord-Holland, bloeit iets heel erg moois. Dinsdag gaan we weer in het grootste geheim verder met het vormgeven van onze samenwerking. Ssssttttt ;-). Daarover later zeker meer!
Verder start binnenkort de commercial van Wegwijs op de tv schermen in de bibliotheek Uithoorn en Aalsmeer waar ik de komende 3 jaar te zien zal zijn én ga ik (alweer!) de schoolbanken in om me nog verder te verdiepen in het onderwerp 'concentratie'. Ik ben nooit uitgeleerd.
De planning voor volgend schooljaar zal eind juli op de website bekend worden gemaakt. Leerlingen, ouders en professionals die zich alvast aan willen melden voor LEREN LEREN kunnen wel vast mailen naar contact@wegwijscc.nl. Data en tijden worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.
#wegwijs #groeienenbloeien #visueelleren #nieuweplannen #schooljaar20172018
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Fantastische resultaten met de LEREN LEREN Methode!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Training Basis Denksystemen voor verbetering van de communicatie, inzicht in jezelf én de ander, meer begrip en een verbeterde en prettigere samenwerking.
Met deze training wordt de manier van denken van de teamleden inzichtelijk. Wat is jouw positie in de groep? Hoe ben jij van waarde, waar kun je aanvullen en op welke vlakken kun je wat van een ander leren? Dat geeft grip en begrip voor jezelf en de ander. Geen saaie training, maar een leuke, interactieve training met vele leermomenten. Interesse? Neem contact op met Wegwijs Counselling & Coaching via contact@wegwijscc.nl

http://wegwijscc.nl/basis-denksystemen/
Add a comment...

Vrijdag 3 februari 19.30 - 21.30 workshop Timemanagement voor Moeders in het Peptalk Café in mijn nieuwe praktijk. Zin om te komen? Meld je aan via e-mail: contact@wegwijscc.nl.
Kosten: € 12,50 incl koffie/thee
http://wegwijscc.nl/peptalk-cafe/
Add a comment...

Post has attachment
Paivio's Dual-Coding Theory. Informatie wordt beter onthouden en opgeslagen als je het via verschillende kanalen tot je neemt. Door bijvoorbeeld te luisteren én er beelden bij te zien (zoals bij een presentatie met beeld) onthoud je de informatie beter. Het zegt of doet je meer, omdat je, in de meeste gevallen helemaal vanzelf, gaat associëren. Zo onthoudt iedereen ook weer iets anders, je hebt immers allemaal andere ervaringen, een andere achtergrond en een ander talent voor associëren.
Add a comment...

Post has attachment
Alcohol bij tieners, verbieden of verantwoord leren drinken?
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded