Profile cover photo
Profile photo
Dmitry Kovalev
234 followers -
Работа на Форекс. Благотворительность!
Работа на Форекс. Благотворительность!

234 followers
About
Dmitry's posts

Post has attachment
Вот очередной сайт сделал, для друзей из Болгарии! Для хорошего отдыха, для тех, кто не просто валяется на пляже, а тому, кто хочет приключений! http://rycb.ru/ #яхта #катер #болгария #аренда

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Продажба на марково облекло „Big Sam” на едроУважаеми клиенти, предлагаме марково спортно облекло „Big Sam” на едро. “Big Sam” – това са дрехи за спорт и активна почивка, популярна в страните на Европа и САЩ, благодарение на оптимално съотношение на цена-качество. Това са дрехи, които не само помагат да изглеждаме стилно и оригинално, но и са много удобни и комфортни.Спортно облекло “Big Sam” предназначено, преди всичко, за спортисти-професионалисти, които се занимават с такива видове спорт като бодибилдинг, пауерлифтинг и фитнес, имат специални изисквания към качество на спортно облекло. В същото време дрехи на тази марка са подходящи за хора, които избират активен и здравословен начин на живот, предпочитат да спортуват и да поддържат добра форма.

Едно от превъзходни качества на тези дрехи – това е удобство, индивидуални параметри са без значение – в облекло Big Sam нищо няма да Ви пречи да се чувствате комфортно. Мотото на марка Big Sam – това е „индивидуалност, мобилност, комфорт и практичност”. По време на моделиране на дрехите дизайнери задължително тестват новите модели, като се вземат предвид различно натоварване. Не е случайно тази фирмата е постоянен спонсор на водещи спортни състезания и изложби.

Big Sam предлага на Вашето внимание целия асортимент на спортно облекло за мъже и жени: тениски, шорти, спортни дълги и къси панталони, потници и други дрехи – повече от 2 хиляди различни модели. Размерите са - S-M-L-XL-XXL-3XL.

Всеки сезон – обновена колекция, съобразена с тенденции на световна спортна мода.

Нашият магазин реализира марково облекло Big Sam, ние сме – официални представители на компанията в България.

Mарка Big Sam регистрирана в 2005 г. от компания Ilya Textile (с 1995 до 2005 г. - Uncle Sam) и се произвежда в Турция, спазва международни изисквания към качеството на спортна продукция.

Минимална сума за закупуване – 1500 евро, транспортни и митнически услуги заплащат се от купувач. Доставка се извършва с транспортни компании. Варианти за плащане: банкова сметка, PayPal, Western Union в долари. По Ваше желание предоставяме каталог с облекло и цени, Вашите въпроси можете да зададете на адрес info@bigsam-bg.com
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded