Profile cover photo
Profile photo
SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen
32 followers
32 followers
About
Posts

Post has attachment
Logo ontwerp en productfotografie voor REBACARE®

REBACARE® is een inventief bedrijf dat medische hulpmiddelen ontwikkelt en produceert voor de gezondheidszorg. De hulpmiddelen bieden comfort en ontlast een patiënt (preventief en curatief) die lijdt aan decubitus. REBACARE® biedt de patiënt meer mobiliteit.

Diverse #logo-ontwerpen zijn gerealiseerd voor het bedrijf. Daarnaast zijn producten gefotografeerd en vrijstaand gemaakt in studio van SEG in #Groningen. De huisstijl is verder uitgebouwd.

Voor je bedrijf is het van belang dat de visuele presentatie goed is. Door een huisstijl te ontwerpen die bij de onderneming past en deze consistent door te voeren. Een nieuw #logo-ontwerp en #fotografie is een belangrijk onderdeel van je huisstijl.

Meer logo ontwerpen zijn te zien op: https://seg.nl/logo-ontwerp-groningenPhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
18-11-16
6 Photos - View album

Post has attachment
Ontwerpen van een Photo Wall

#Bedrijfsfotografie voor afdeling Anatomie in het UMCG #Groningen. Voor een nieuwe werkruimte heeft SEG een Photo Wall ontworpen. Authentieke en prachtige 'glas en lood' in het oude Anatomie gebouw stond centraal. Als eerbetoon aan paleontoloog Petrus Camper (https://nl.wikipedia.org/wiki/Petrus_Camper) is een schedel in het ontwerp verwerkt.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
17-11-16
5 Photos - View album

Post has attachment
Bedrijfsfotografie voor freesspecialist RAIF in Groningen

Op locatie in het bedrijf van RAIF gevestigd in #Groningen is er #bedrijfsfotografie verricht. Mensen, producten zijn voor verdere promotionele doeleinden vastgelegd. In 1998 maakte Jan Geerds een automatisch in te stellen freesgeleider voor het eenvoudig infrezen van de voorplaat van een slot.

Deze geleider heeft Jan doorontwikkeld en wordt nu ook gebruikt bij het frezen van slotkasten. Inmiddels biedt Jan Geerds een ruim assortiment universeel freesgereedschap aan onder het merk RAIF.

Meer bedrijfsfotografie is te zien op: https://seg.nl/portfolio/bedrijfsfotografie-groningen
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
17-11-16
6 Photos - View album

Post has attachment
Productfotografie Groningen in een machinefabriek

Fotografie van machines en machine onderdelen. Als uitvinder van de aardappel-opschepmachine heeft Jansen & Heuning uit #Groningen een 'T40 en T60 lijn'. In de productfotografie staan deze machines en machine onderdelen centraal. De focus is expliciet op het product gericht doordat de machine vrijstaand is gemaakt. Hierdoor is de achtergrond transparant. SEG deed de #productfotografie op locatie in de machinefabriek.

Meer is er te zien op: https://seg.nl/portfolio/productfotografie-groningen
PhotoPhotoPhotoPhoto
17-11-16
4 Photos - View album

Post has attachment
#Bedrijfsfotografie voor 101BHV.nl in een kantoorpand in Groningen.

Erg leuke bedrijfsfotografie in #Groningen gedaan waarin vele BHV sessies zijn gefotografeerd. Op basis van een script zijn diverse sessies verricht zoals:

Eerste hulp
Dagdeel 1 (9.00 uur – 12.00 uur)
» Levensreddende handelingen (reanimeren + AED);
» benaderen van slachtoffer(s);
» beoordelen van bewustzijn;
» mond-op-mond beademing;
» reanimeren met AED;
» behandeling van diverse letsels.

Brand en ontruiming
Dagdeel 2 (12.30 uur – 16.00 uur)
» de taken van de BHV’er;
» melden van incidenten (intern en extern);
» de rol van de professionele hulpverleners;
» wanneer wel en wanneer niet blussen;
» de gevaren en de blustechieken;
» de werking en bediening van blusmiddelen en blustoestellen;
» ontruimingsprocedures.

#BHV cursus in #Groningen in 1 dag. ZZP, MKB en grote bedrijven kiezen voor BHV cursus van #101BHV.nl. Zonder voorbereiding in 1 dag BHV’er door een praktijkgerichte BHV cursus.

Meer informatie voor BHV cursussen te vinden op:

https://www.101BHV.nl/bhv-cursus/bhv-groningen/

Meer informatie over Bedrijfsfotografie in Groningen of in heel Nederland is vinden op:

https://seg.nl/portfolio/bedrijfsfotografie-groningen
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-08-18
19 Photos - View album

Post has attachment
Moeilijke keuze om de kleur van de polo te bepalen voor mijn #logo-ontwerp 'SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie' in Groningen. Daarom maar meer gekleurde polo's gekozen!
Photo

Post has attachment
Geborduurd logo-ontwerp op bedrijfskleding

Geborduurde polo's zijn door Nederhoed Borduurtechniek in Roden gerealiseerd. Dit is voor de bedrijfskleding van Dak Montage Noord. Ook een goed voorbeeld van een #logo-ontwerp dat toepasbaar is op vele promotionele uitingen. Meer over logo ontwerpen is te zien op: https://seg.nl/portfolio/logo
Photo

Post has attachment
Presentatie van diverse logo ontwerp voorstellen voor Dak Montage Noord. Na diverse logo-ontwerpen is er een keuze gemaakt voor het winnende logo ontwerp. Meer over je logo ontwerp kun je vinden op https://seg.nl/logo-ontwerp-groningen
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-07-19
5 Photos - View album

Post has attachment
Nieuw logo-ontwerp gespot in binnenstad van Groningen

Vandaag gespot in hartje stad #Groningen het nieuwe #logo-ontwerp van Dakmontage Noord (DMN). Een goed voorbeeld hoe o.a. een logo-ontwerp kan worden toegepast op een bedrijfsauto. Meer over je logo ontwerp kun je vinden op https://seg.nl/logo-ontwerp-groningen
Photo

Post has attachment
Industriële fotoreportage Groningen

Voor een sloopbedrijf is er een fotoreportage gerealiseerd. Het sloopbedrijf moest binnen 48 uur de oude Noordzeebrug in de stad Groningen slopen.

Hier een selectie van een aantal spectaculaire foto's die zijn genomen tijdens de werkzaamheden. De Industriële fotoreportage mocht worden verricht onder strenge veiligheidsmaatregelen. 
 
De bouw van het tweede gedeelte van de Noordzeebrug is vanaf januari 2015 in volle hevigheid losgebarsten. In de maanden januari-medio maart is het belangrijkste gedeelte van de ‘oude brug’ gesloopt en zijn er nieuwe damwanden aangelegd.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-10-27
11 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded