Profile cover photo
Profile photo
Volta Grup
Specialişti în soluţii şi echipamente electrice!
Specialişti în soluţii şi echipamente electrice!
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Drag prieten pasionat de frumos,

Deschidem cel mai mare şi complet showroom specializat în corpuri de iluminat din Iaşi.

Suntem de peste 9 ani alături de comunitatea din Iaşi! Datorită ţie ne-am dezvoltat şi ne-am ambiţionat să-ţi aducem mai aproape produse recunoscute la nivel internaţional.

Pentru noi eşti important! Vrem să ne cunoaştem mai bine, de aceea te invităm la deschiderea noului showroom Volta din Iaşi.

Vei descoperi familiile noastre de candelabre, veioze, lampadare, diverse corpuri de iluminat pentru toate gusturile în materie de design interior.

Găseşti la noi şi toate tipurile de materiale pentru instalaţii electrice: prize şi întrerupătoare, într-o gamă largă de culori şi texturi, siguranţe, tablouri electrice cu design deosebit, cabluri şi accesorii, sisteme de ventilaţie. Toate acestea pot fi integrate în cea mai nouă soluţie pe care v-o propunem: casa inteligentă!

Unde ne gãseşti?

Noul showroom Volta Iaşi este situat pe Str. Calea Chişinăului nr. 23A, fostul sediu Fan Curier.

Te aşteptăm la deschidere pe 22 septembrie, începând cu ora 17.00.

Cu drag,
Echipa Volta
Add a comment...

Post has attachment
Becurile RAOLUX cu chip Samsung pot fi achizitionate si de pe EMAG:

https://www.emag.ro/becuri/vendor/voltakrx/c
Add a comment...

Post has attachment
Suntem mândri de ce am realizat până acum, în 9 ani de când suntem alături de dumneavoastră! Fără sprijinul acordat în timp de toţi partenerii, clienţii şi fără echipa noastră, nu reuşeam să creştem.

Datorită tuturor deschidem pe 22 septembrie, de la 17.00, cel mai mare şi modern showroom cu corpuri de iluminat din Iaşi.

Fie că vă construiţi o casă sau vă modernizaţi locuinţa, vă ajutăm să alegeţi cea mai bună soluţie pentru lumina căminului dumneavoastră: candelabre, veioze, lampadare, orice tip de corp de iluminat pentru toate gusturile în materie de design interior.

Găseşti la noi şi toate tipurile de materiale pentru instalaţii electrice: prize şi întrerupătoare, într-o gamă largă de culori şi materiale, siguranţe, tablouri electrice cu design deosebit, cabluri şi accesorii, sisteme de ventilaţie. Toate acestea pot fi integrate în cea mai nouă soluţie pe care v-o propunem: casa inteligentă!

Echipa noastră de specialişti vă aşteaptă la showroom-ul Volta din Iaşi, pentru a vă oferi soluţii personalizate destinate sistemul electric al casei pe care o visaţi şi modului ideal în care o puteţi ilumina!

Unde ne gãsiţi?

Noul showroom Volta Iaşi este situat pe Str. Calea Chişinăului nr. 23A, fostul sediul FAN CURIER.

Vă aşteptăm la deschidere cu surprize plăcute.

Cu drag,
Echipa Volta
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Soluţiile în iluminat cu LED de la Gewiss şi specialiştii în iluminat de pe întregul continent se vor întâlni în cadrul proiectului Motorhome. Călătoria în iluminat a început deja. În perioada următoare, specialiştii în iluminat din întreaga Europă vor putea participa la Lighting Solution Tour – experienţă inovativă LED, un eveniment special în care o caravană echipată cu soluţii în iluminat cu LED de la Gewiss va călători în şase ţări europene (Polonia, Belgia, Germania, Franţa, România şi Spania), acoperind mai mult de 30.000 de kilometri pe drumurile vechiului continent.

Electricienii, inginerii şi designerii vor putea descoperi produsele Smart [3], Smart [4] 2.0, Street [O3] and Road [5], protagonişti ai acestei călătorii, graţie unei experienţe directe. Într-adevăr, ei vor avea ocazia să descopere caracteristicile şi potenţialul soluţiilor LED de la Gewiss, prin sesiuni demo, teste practice, fiind acompaniaţi de specialiştii în iluminat de la Gewiss cu analize, comparaţii şi sfaturi în domeniu. În cele din urmă, vor avea ocazia să se alăture comunităţii internaţionale a profesioniştilor Gewiss prin intermediul Social Wall-ului exclusiv, canal social în care pot împărtăşi experienţă proprie, primind şi un cadou-surpriză la finalul evenimentului.

Produsele Gewiss vor fi instalate şi transportate în Motorhome, o casă în mişcare care va fi găzduită în principalele puncte de vânzare ale distribuitorilor parteneri. Prima oprire a caravanei Lighting Solution – experienţă inovativă LED a fost în dată de 22 mai în Wroclaw. După două săptămâni de călătorie în jurul principalelor oraşe poloneze, Motorhome s-a mutat în Belgia şi Germania în iunie, în Franţa, în iulie, iar în Septembrie opreşte în România, şi la final, în Spania.

Avem plăcerea să găzduim evenimentul partenerului nostru Gewiss, în data de 15 septembrie 2017, în intervalul 10.00-16.00 la sediul principal al companiei noastre, din strada Plăieşului nr.13, Piatra Neamţ.

Pe cei interesaţi îi aşteptăm la sediul nostru.

Toate bune!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Salutare prieteni!

C A M P A N I E S H O W R O O M!

Eşti din Iaşi sau din Piatra Neamţ? Iată cum primeşti pe loc, fără tragere la sorţi, un parasolar auto premium în perioada 17 iulie-31 august 2017!

Vă aşteptăm!

Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dragi prieteni, căutăm colegi noi în Iaşi. Dacă sunteţi interesaţi sau aveţi cunoştinţe interesate, aşteptăm cv-urile la adresa jobs@voltagrup.ro

Toate bune!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pentru ieşeni: Angajăm consultant vânzării la noul showroom care se va deschide curând. Patru posturi vacante. Mai multe detalii pe site.
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded