Profile cover photo
Profile photo
Suria Lekatlekit
567 followers
567 followers
About
Posts

Post has attachment
TRTM.. TABLET RESDUNG KE GULA GULA? KANAK KANAK PUN BOLEH AMBIL.
TRTM.. TABLET RESDUNG KE GULA GULA? KANAK KANAK PUN BOLEH AMBIL . Ramai antara kita ada resdung cuma kita sedar atau tak.. Tahu atau tak je. Kadang2 lagi tak rompong hidung depa rasa depa tak ada masalah resdung pun.  Penyakit resdung ni bukan berlaku kat g...

Post has attachment

Post has attachment
BILA KELAPA JADI SHAMPOO.. MAKA TERCIPTA MY HOME LAB SHAMPOO SANTAN
BILA KELAPA JADI SHAMPOO.. MAKA TERCIPTA MY HOME LAB SHAMPOO SANTAN . Rambut di katakan sebagai mahkota wanita. Tapi jangan ada dok pintal2 rambut sampai jadi crown pulak sebab nak menampakkan sifat mahkota tu. Kang aneh pulak orang pandang. Yelah.. kau buk...

Post has attachment
TIDUR BERBANTAL PELUK POCONG
TIDUR BERBANTAL PELUK POCONG . Lama betul kan tak share kisah seram dalam segmen seram serik lekatlekit ni. Almaklum la busy sikit dengan kerja kerja penulisan berbayar kat blog ni. Almaklum la.. struggle nak kumpul RM40K ni.. Tu nak buat spekulasi la tu ka...

Post has attachment

Post has attachment
TOLONG JANGAN MINUM KOPI TENAGA PLUS DR AZIMUTH WAKTU MALAM
TOLONG JANGAN MINUM KOPI TENAGA PLUS DR AZIMUTH WAKTU MALAM . Sekarang ni memang menuntut saya buat kerja extra dari sebelum ni kan.. Yelah, nak kumpul duit untuk bayar kos guaman yang tinggi tu. Memang la ada saya minta sumbangan juga tapi saya sendiri pun...

Post has attachment

Post has attachment
WAJIB BACA! PRODUK CAMPURPALSU BUKAN 'FAKE PRODUK'
WAJIB BACA! PRODUK CAMPURPALSU BUKAN 'FAKE PRODUK' . Istilah produk di campurpalsu memang popular di gunakan oleh segelintir pengeluar produk bila Pihak KKM mengesahkan ada bahan terlarang dalam produk mereka. Kita dengar campurpalsu terus percaya.. 'Betul ...

Post has attachment

Post has attachment
NAK BULU ANDA TUMBUH PANJANG, TEBAL & LEBAT GUNA AURORA OIL 4 IN 1
NAK BULU ANDA TUMBUH PANJANG, TEBAL & LEBAT GUNA AURORA OIL 4 IN 1 . Ada ke manusia suka dirinya berbulu lebat.. Satgi orang tak kenal pulak manusia ke orang Utan kalau dah lebat sangat bulunya.. Tapi tak tau la kan zaman sekarang ni manusia sanggup berhabi...
Wait while more posts are being loaded