Profile cover photo
Profile photo
Ida Iar
21 followers
21 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Body Adjustment : Betul ke supplemen Shaklee tak serasi dengan saya?
Body Adjustment : When it's good to feel bad ================================= Betul ke ok kalau badan kita jadi makin sakit atau kuar kesan negatif lain pula bila mula amalkan suplemen? Haa..hal ini bergantung pada individu. Tak semua orang yang amalkan su...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Auta atau Fakta : Buahan dan sayuran sekarang makin kurang nutrisi?
Bila nutrisi vitamin dan mineral real-food hari ini jauh lebih rendah dari puluhan tahun yang lalu.😞 Ini bukan auta, tapi fakta tau! Siap dah ada Landmark Study lagi dalam bab nutrisi makanan mengikut tahun kajian diorang. Boleh klik pada link artikel yang...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Farm In The City, among the best 'mini zoo' i've visited. My kids also love to be there.
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Lokasi menarik untuk bawa anak-anak bercuti sambil berkenalan dengan haiwan-haiwan jinak kat sini. Memang best la pergi Farm In The City ni!
Add a comment...

Post has attachment
Public
Farm In The City, Seri Kembangan | Mini zoo yang mesra pengunjung
Siapa pernah sampai ke Farm In The City (FITC) kat Seri Kembangan ni? Sure korang rasa macam wahh, sangat best la kalau nak dibandingkan pergi melawat haiwan kat zoo yang biasa-biasa tu kan? Haa, buat yang belum pernah pergi ke FITC ni dan bercadang nak per...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Kehamilan blighted ovum..pengalaman bermakna buatku. (part 2)
Maafkan saya buat pembaca kisah part 1 entri Kehamilan Blighted Ovum saya sebelum ni, sebab buat anda tercari-cari apa kisah akhirnya yang terjadi pada saya selepas tu. Maaf yer cerita tergantung sekian lama, takde mood nak sambung cerita pun ada masa tu. L...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded