Profile cover photo
Profile photo
Store Optimum
1 follower -
Optimum Store Technik Kft. - raklapos állványrendszerek, lemezpolcos állványrendszerek, pódiumok.
Optimum Store Technik Kft. - raklapos állványrendszerek, lemezpolcos állványrendszerek, pódiumok.

1 follower
About
Posts

Post has attachment
#állványrendszer, #raklaposállványrendszerek

Az állványkeret tartalmaz oszlopokat, ferde- és egyenes merevítő pálcákat, valamint fém talpakat melyek segítségével alapcsavarral a talajhoz kell rögzíteni az állványt. Standard EUR raklap esetén az állványkeret mélysége 1000-1100 mm. Magassága a tárolni kívánt rakatok magasságától illetve a tárolási szintek számától függ.

Egy szinten minden esetben 2 darab tartógerenda szükséges, melyekre a rakatok felhelyezése történik. A tartógerenda hossza jellemzően 1800 és 2700 mm standard EUR raklap esetén. Ezen kívül sokféle gyártási hossz elérhető, igénytől függően. A tartógerenda teherbírása széleskörű, egészen a 100-200 kg-os rakat tömegtől a 2000 kg-os rakat tömegig. A tartógerendák teherbírása függ az anyagvastagságtól és a gerenda vastagságától.

Olvasson tovább: http://optimumstore.hu/
Add a comment...

Post has attachment
#állványkölcsönzés #raktártechnika #lemezpolcosállványrendszer #sorosraklaposállványok

A raklapos polcrendszerek között az alábbi típusok a leggyakoribbak:

Soros raklapos állványok:

A soros raklapos állványok olyan hagyományosnak mondható raklaptároló polcok, melyek raklapon tárolt áruk elhelyezésére szolgálnak. Minden rakat szabadon hozzáférhető a kiszolgáló folyosóról, a be- illetve kitárolást targonca végzi. A megfelelő stabilitás érdekében és a munkavédelmi előírásoknak megfelelően a sorok raklapos állványokba minimum 2 darab gerenda-szint szükséges.

Olvasson tovább:
http://optimumstore.hu/
Add a comment...

Post has attachment
#raktáripolcok #raklaptárolóállvány #raklaptárolóállványok #állványépítés

A bejárható állvány ki- és betárolási oldala azonos, míg az átjárható állvány esetén a tároló csatorna egyik oldalán történik a betárolás, a másik oldalán pedig a kitárolás.

Egyedi raklaptároló állványok

A raklaptároló állványok felhasználása igen széleskörű, köszönhetően annak, hogy az oszlopok és tartó gerendák méretét és teherbírását az egyedi igényeknek megfelelően lehet gyártani, valamint számos kiegészítővel bővíthetőek. Ennek megfelelően a raklaptároló állványokat raklapok tárolásán kívül lehet használni táblalemez tárolónak, szálanyag tárolónak, nagyobb tömegű dobozos termékek tárolására kézi kiszolgálással, alkatrészek tárolására stb.

Olvasson tovább: http://optimumstore.hu/
Add a comment...

Post has attachment
#állványbérlés #állványrendszerek #raklaposállványok #raktáripolcrendszer

Amennyiben Önnek egyedi igénye merülne fel, és nem hagyományos módon tárolná termékeit, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

Lemezpolcos állványok

Rendkívül sokoldalú, egyszerűen szerelhető állványrendszer akár 150kg-os polconkénti megoszló terheléssel. A keretek kialakítása lehetővé teszi, hogy több teherbírási kategóriában optimalizált megoldást nyújtson a kis áruk vagy a dobozos áruk tárolására. Könnyen, egyszerűen átépíthető, bővíthető rendszer. Ahol a polcok 300-800 mm mélységű 600-1500 mm hosszúságú méretben és kialakításban készülnek, e tulajdonságai által a felhasználhatóságuk nem ismer határokat. A polclapok csavarkötés nélkül speciális klipszekkel rögzíthetőek a tartóoszlopokhoz.

olvasson tovább: http://optimumstore.hu/
Add a comment...

Post has attachment
#állványrendszerbérlés

Tisztelt Partnerünk! Cégünk az Optimum Store Technik Raktártechnikai Kft a logisztika, raktártechnika és üzemberendezés területén nyújt teljes körű szolgáltatást. Partnereink igényei alapján, ez magába foglalja az ingyenes helyszíni felmérést, mérnökeink által végzett logisztikai folyamatok tervezését Auto-Cad kiviteli tervek elkészítését, az optimális berendezéshez szükséges tároló, anyamozgató és anyagtovábbító rendszerek kiválasztását, gyártatását és képzett szerelő csapatunk által történő helyszíni kivitelezését, a berendezések üzemeltetését végző dolgozók betanítását és a telepített raktárberendezések későbbi karbantartását.

Olvasso tovább: http://optimumstore.hu/allvanyrendszerek
Add a comment...

Post has attachment
#raklaposállványrendszerek #lemezpolcosállványrendszerek #pódiumok

A raktározás és a tárolás nagy feladata az áru gyártása és a felhasználása közötti különbség és időbeli eltolódás kiegyenlítése mellett, hogy a tárolást végző cég a lehető legoptimálisabb költségek mellett biztosítsa mindezt. Sok esetben a raktárak belmagassága, a tárolásra kialakított polcrendszer és az árukészlet változatossága nem vagy csak nehezen biztosíthatja a költséghatékonyságot. Ezt főleg a magas cikkszámmal, de eltérő térfogattal rendelkező árukészletnél lehet tapasztalni, ahol a darabáru, a raklapos áru és a dobozos készlet a legeltérőbb mennyiségben fordul elő. A megoldást a raktáron belüli többszintes állványrendszer, galériás kivitel, emelvények, pódiumok nyújtják. Ezek az állványrendszerek ugyanúgy mint az alapesetben lehetnek raklapos, polcos, illetve egyedi kialakításúak.

A kialakítás legfontosabb tulajdonsága, hogy az alsó szint polcrendszerének állványai gyakorlatilag az emelvények, pódiumok, galéria szintek járószintjének tartó elemei. Így a biztonság mellett a kivitelezés költségeinek csökkentése is biztosított. A járószint kialakítása alapján lehet, acéllemez, acélrács, préselt falemez, esetenként egyéb kialakítású. Az ilyen kialakítás nagy előnye, hogy raktáron belül a hely lehető legjobb kihasználása mellett biztosítani lehet a raklapos áru, a darabáru és a dobozos áru elhelyezését is. Ezen felül a galéria szinten külön helység építése nélkül kialakítható alapanyag raktár, feldolgozó üzem, csomagoló és áru előkészítő is.

Olvasson tovább: http://optimumstore.hu/
Add a comment...

Post has shared content
#fűtésszerelés #fűtésszerelő #fűtésszerelésárak

Milyen esetekben van szükségünk fűtésszerelőre?
A fűtésszerelő munkájára Budapesten és Pest megyében akkor szükséges, ha például radiátort szeretne felszereltetni. Mivel kevesen értenek ehhez, szükséges, hogy a megfelelő szakembert találja meg ennek elvégzésére. A fűtésszerelő Budapesten és Pest megyében olyan esetekben is hívható, ha problémát észlelt például a kazán vagy a gáztűzhely működése közben. Nagyon fontos, hogy ilyen esetben azonnal hívjon minket, hogy a lehető leghamarabb ki tudjuk küldeni kollégánkat. Amennyiben egy teljes rendszert szeretne kialakítani vagy felújítani, akkor is a fűtésszerelő kollégáink az Ön rendelkezésére állnak Budapesten és Pest megyében. Amennyiben fűtésszerelőt, gázszerelőt keres a probléma megoldására, forduljon hozzánk bizalommal, rövid idő alatt megoldjuk az előállt problémákat.

Olvasson tovább: https://unio-epuletgepesz.hu/szolgaltatasaink/futesszereles
Add a comment...

Post has shared content
#klimaszerelés #klíma #klimaakció

Ismerje meg cégünk mentalitását
Vállalkozásunk legfontosabb ismérve, hogy mindenekelőtt a legprofesszionálisabb minőséget nyújtja a kedves ügyfelek részére mindezt kedvező árak mellett. Legyen szó klíma szerelés, klíma telepítés, klíma tisztítás, fűtésszerelésről vagy csak elromlott csap? Tőlünk garantáltan azt kapja, amit szeretne.Klíma telepítés:

A klíma telepítés megválasztás során rengeteg szempontot figyelembe kell venni. Többek között a hűtendő helyiségek számát a szobák nagyságát, a nyílászárók által elfoglalt felületet,az épület szerkezetét, a szigetelés fajtáját, a bútorok elhelyezkedését, a kültéri egység felszerelésének lehetőségeit, a csővezetékek elvezetésének lehetőségeit is.

Kérjen tőlünk ajánlatot: https://hidegklima.hu/
Add a comment...

Post has shared content
#klimaszerelés #klíma #klimaakció

Klímaszerelés Budapest
A legfőbb hivatásunk, hogy segítsünk az Ön igényeihez és azingatlanához mérten a lehető legoptimálisabb klíma készüléket kiválasztani.Mindezek mellet cégünk kimagasló szaktudással vállal klímaszerelés Budapest területén és vonzáskörzetében.


Mielőtt elkezdenék a légkondicionáló szerelést, előttekollégáinkkal közösen kiválasztásra kerül a klíma készülék. Eznem a legegyszerűbb feladat akkor, ha a megfelelő kapacitású és esztétikusanbeszerelhető klímaberendezést szeretné.

Sajnos, még Budapest frekventáltabb körzeteiben is látunkolyan klíma készülékeket, amik rosszul vannak méretezett, a helyiséghez képest nagyonkicsi teljesítményű klímákkal, és a rosszul megválasztott klíma típusból fakadóankevésbé esztétikusan beszerelt készülékekkel.

Mindig a rendelkezésére állunk:https://hidegklima.hu/szolgaltatasaink/klimaszereles-budapest
Add a comment...

Post has shared content
#klimaszerelés #klíma #klimaakció


Nincs olyan nap, amikor ne hallanánk a globálisfelmelegedésről szóló rémhíreket, aminek nyomait már saját bőrünkön is érezzük a kibírhatatlannyári hőségben. A szokásos, hűtést biztosító eszközeink sorra kudarcotvallanak, így saját egészsége érdekében előbb, vagy utóbb mindenki aklímaszerelés mellett dönt.

Az egyre gyakoribb kánikula miatt a klíma szerelés nem csakBudapesten és a nagyobb városokban vált szükségessé! Az utóbbi években a nyárfolyamán mindannyian éreztük, milyen kellemetlen és fullasztóak a legmelegebbnyári napok, amikor az országos tisztifőorvos hőségriadót ad ki.

A klíma szerelés árak töredéke a készülék vételárának és márrövidtávon megtérül, hiszen az ön egészsége megfizethetetlen!

A klíma szerelés velejárói
Miután meghoztuk a döntést, érdemes tájékozódni, hogy mivel járegy klíma beszerelése, hogy időben fel tudjunk készülni rá, hiszen egy ilyenberendezés kiválasztása előtt nem csak a klíma típusáról, márkájáról és teljesítményérőlkell döntenünk!

Az elektromos hálózat fejlesztésére általában nincs szükség, denem árt tudni, hogy a korszerű inverteres klímák hűtéskor maximum 700 wattal,fűtéskor maximum 1200 wattal működnek. A klímaszerelést megelőzően, haszükséges, érdemes a villanyszerelő tanácsát is kikérni!

Kérjen tőlünk ajánlatot: https://hidegklima.hu/blog/ha-ezekre-ugyel--a-klima-szerelok-imaba-fogjak-foglalni-a-nevet-
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded