Profile cover photo
Profile photo
fiza hasan
8 followers
8 followers
About
fiza hasan's posts

Post has attachment

Post has attachment
CABARAN ANAK TAHUN 1 2017
Assalamualaikum.. Bila anak dah masuk sekolah, masing-masing cuba nak up anak siapa lagi bijak. Adehhhh..tak terkecuali sekolah kampung atau bandar. Kak fiza ni boleh dikategorikan dok dalam kawasan bandar la jugak. Sungai Petani tak dak la besaq mana kan.....

Post has attachment

Post has attachment
RESEPI BISKUT SEMPERIT RINGKAS DAN SEDAP
Assalamualaikum... Wahhh..lamanya Kak fiza biarkan blog bersawang yer. Biasalah kadang-kadang mood ni on off..hihi Ok lah..memandangkan kita masih menyambut Aidilfitri, Kak fiza nak ambil peluang jugak la..nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir...

Post has attachment
Banyaknya jenama suplemen dipasaran. Kenapa pilih shaklee? Berkesan ke? 

Post has attachment
SUPLEMEN SHAKLEE BERBEZA BERBANDING JENAMA LAIN DIPASARAN
Assalamualaikum.. Lately ni kuasa Viral adalah segalanya. Pantang ada salah sikit, mesti beribu-ribu dapat share dan viral. Terpanggil nak tulis entry ni since ramai sangat yang was was dengan Shaklee. Nak kata ramai pun, sale kami tetap macam biasa tapi en...

Post has attachment

Post has attachment
BENGKAK SURUT DENGAN OMEGA GUARD
::Kisah Hadif dan Omega Guard:: Hensem boy ibu, masa minggu ujian awal tahun hari tu jatuh basikal habis bengkak pipi..ntah macam mana la dia kayuh badikal tu sampai jatuh longkang.. Pegi klinik..klinik soh pi hospital dan xray..balik rumah doc bekalkan uba...

Post has attachment

Post has attachment
SENARAI TOP 10 PRODUK SHAKLEE DI PASARAN MALAYSIA
Assalamualaikum.. Alhamdulillah..baru-baru ni berpeluang pergi Shaklee Conference (SC) untuk pertama kalinya. Tapi tak de dapat award apa-apa pun..kita cuba next time yer..hihi Sayangnya tak sempat nak join launching Shaklee New Home Office kat Sunway Geo T...
Wait while more posts are being loaded