Profile cover photo
Profile photo
Poo'Wan Bui
444 followers -
Jika Tak Dapat Apa Yang Kita Suka..Belajarlah Menyukai Apa Yang Kita Dapat Dan Bersyukurlah Dengan Apa Yang Ada..
Jika Tak Dapat Apa Yang Kita Suka..Belajarlah Menyukai Apa Yang Kita Dapat Dan Bersyukurlah Dengan Apa Yang Ada..

444 followers
About
Poo'Wan Bui's posts

Post has attachment
Link Untuk Dowload Drama Korea / Jepun
✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿ Mesti ramai yang suka tengok drama Korea atau Jepun kan..tapi selalu x sempat nak layan kat TV..dun worri,kat sini ada link untuk korang download drama yang korang suka..bila2 masa free boleh tengok.. http://www.dramakhu...

Post has attachment
Tonton Drama 7 Hari Mencintaiku Online
✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿ Fuhhh..nasib baik masih ingat email dan password blog..kalau x berkubur tanpa nisan la jadinya blog INI BLOG BUI.. Sebab dapat ingat balik so nak update la sesuatu..nak update pasal drama 7 Hari Mencintaiku yang diadapta...

Post has attachment
Muncul Semula
✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿ Heeee...lepas dekat nak setahun baru muncul lagi Entah ada tidak yang sudi baca entry terbaru Bui ni Takperlah..kalau takder pun Bui x marah sebab Bui tahu salah sendiri kan..haha Hari ni agak free sikit..tetiba rindu pu...

Post has attachment
RINDU SERINDU RINDUNYA
✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿ ya allah..rasa nak menitis air mata bui bila bukak blog ni..rinduuuuuuuuuuuu sangat dekat INI BLOG BUI ..haha..memang malanglah nasib kau blog dapat tuan pemalas macam bui.. tapi dalam malas2 tu rasa rindu menggebu2 dala...

Post has attachment
Facebook vs Instagram
✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿ hi geng semua..lately ni bui makin malas nak update blog..tak taw kenapa,apa dah jadi padaku..hehe..update status di fb pun gitu jugak..tapi bui rajin me 'komen' dan me 'like' status kawan2 bui..cuma nak postkan status t...

Post has attachment
Kempunan Tapi Alhamdulillah
✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿ hai semua..harap2 korang sihat seadanya yer..usah ditanya mengapa bui lama menghilang..hikhik..penyakit malas belum sembuh sepenuhnya..^_^ hari ni rasanya ada mood 'rajin' sikit sebab tu adanya entry ni..juz nak suarakan...

Post has attachment
4 CPUV Tengah On Going
✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿ syukurlah,walaupun masih jarang update sekarang rezeki dengan Nuffnang masih kencang..amboiii,kencang bagai..hahaha..macamlah dia sorang yang dapat CPUV Campaigns kan.. nak tahu cerita-ceriti tentang Nuffnang di blog bui...

Post has attachment
Cara Buang Subscribe to : Posts (Atom)
hai semua..lama tak buat tuto kan..kali ni bui nak ajar tutorial yang mudah iaitu Cara Buang Subscribe to : Posts (Atom) mula2 g DESIGN > TEMPLATE > EDIT HTML ,pastu tekan Ctrl+F,cari kod ini <b:include data='feedLinks' name='feedLinksBody'/> rujuk gambar u...

Post has attachment
Bernard Park-KPOPSTAR Season 3
✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿ peminat2 drama / rancangan Korea mesti tau rancangan ni kan..KPOPSTAR..sekarang dah masuk season ke-3..kalau season 1 dimenangi oleh Park Ji Min  dan season 2 pulak dimenangi oleh Akdong Musician ,siapa lah agaknya yang ...

Post has attachment
Pray For MH370
✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿ dun forget to PRAY FOR MH370 ..sebak bila memikirkan kemungkinan yang bakal kita ketahui tapi jangan putus berdoa moga2 keajaiban berlaku..ALLAH maha berkuasa atas segalanya.. sekarang terlalu banyak spekulasi yang kita ...
Wait while more posts are being loaded