Profile cover photo
Profile photo
Club Skala
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Animated Photo
Add a comment...

Петото юбилейно велорали Rocks N’ Roll 2016 приключи (снимки+класиране+отзиви+видео) Оригинален линк - http://clubskala.org/?p=1568
И тази година Велоклуб „Скала“ Белоградчик не изневери на традицията и организира за пети пореден път велосъстезанието Rocks N’ Roll 2016. Рекорден е и броя на участниците- над 135 любители на екстремния спорт. Те се състезаваха в пет групи.
Награждаването започна с жените, където на най-високата стълбица за поредна година застана Марина Драголова, следвана от Радостина Чепаринова и Йоана Славова. В групата на юношите 16-18 години първото място грабна Цветан Иванов. Почетната стълбичка с него споделиха Мартин Димитров и Морето Георгиев. В групата мъже 19-35 г. на почетната стълбица се наредиха Мартин Вълчев, следван от Александър – Машината и Петър Бъровски. В най-силната група на мъжете 35-45 г. първото място грабна Димитър Михайлов, който измина 43-километровото трасе с най-добро време- под 3 часа. След него се наредиха Жеко Стойчев и Николай Георгиев. А при мъжете над 45 години за поредна година купата за победител в групата грабна Фьодър Драголов. След него се класираха Людмил Христов и Анатоли Георгиев. Организаторите след като изслушаха всички препоръки на състезателите, си поставиха за цел следващата година вело-ралито да е още по-добро и с повече състезатели :)
Оригинална статия на сайта на Радио Видин, медиен партньор на състезанието :)
Audio Player
00:00
00:00
Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.
Ето и резултатите с призовите места по групи:
Жени:
1.Карина Драголова-Дончева – 3:39:27 часа
2.Радостина Абаджимаринова – 4:08:15 часа
3.Йоана Славова – 4:25:10 часа
Юноши:
1.Цветан Иванов – 2:51:50 часа
2.Мартин Димитров – 3:08:20 часа
3.Морети Георгиев – 3:17:53 часа
Мъже 19-35:
1.Мартин Вълчанов – 2:41:55 часа
2.Александър Александров – 2:44:42 часа
3.Петър Пировски – 3:08:21 часа
Мъже 35-45:
1.Димитър Михайлов – 2:19:50 часа
2.Жеко Стойчев – 2:24:00 часа
3.Николай Георгиев – 2:27:10 часа
Мъже 45+
1.Фйодар Драголов – 2:32:25 часа
2.Людмил Христов – 3:25:20 часа
3.Анатлой Георгиев – 3:26:39 часа
Изтегли файла с всички времена подредени в таблица
Мнения от приятели и участници на състезанието Rocks N’ Roll 2016:
От Боби Симеонов участник: Ето снимките .На 99% го има всеки един участвал в днешното състезание . Снимките са от центъра преди началото , след даването на старта и после след резервоара , спускането. Тук съм гледал да хвана почти всеки минал оттам.
Линк към гугъл диска – https://drive.google.com/file/d/0B8_ePjSg2HeISW9Sc3dKUFZrWnc/view?usp=sharing
Мнение на Петър Велков участник: Ще си позволя да изкажа огромните си благодарности към организаторите (всичките Ради и всички не-Ради, ако въобще има такива) за дето поддържат това страхотно трасе и си скъсват задниците от чистене, за да може на нас да ни е по-приятно карането.
И поздравления към всички, които имаха останали сили да се качат на стълбичката.
Мнение на Краси участник: Рядко пиша, но сега е редно да го направя.
Участвал съм 1-то, 3-то и 5-тото издание на състезанието. Изумително е колко се развиха нещата за това кратко време. През последните 5 години не са много състезанията (в радиус 300 км. от София), които съм пропуснал. Смея да твърдя, че това е най-доброто което съм виждал. Титаничен труд са хвърлили момчетата и резултата е повече от великолепен. При такава маркировка наистина е необходима дарба за да се изгубиш по трасето.  А как са почистили толкова дълго трасе???  Мисля, че това мероприятие промени еталона за организация. Много от организаторите с „претенции“ е добре да се консултират с клуб СКАЛА.
Мнение на М.Паунов участник: Чудесно събитие! Миналата година участвах за първи път и веднага стана едно от любимите ми. Тази година беше още по-добре организирано.
Голямо благодаря на организаторите, както и на местната управа, която подпомага събитието и на майката природа, че е създала такава красота
пп. Готини снимки са станали.
Мнение на Кирил Левтеров – участник 2015 и 2016: Здравейте, много ми хареса организацията на състезанието тази година. Маркировката беше отлична – навсякъде, където можеше да се заблуди човек, виждаше червено-бялата лента, или имаше контролен пост, който указваше посоката. На пресичането на асфалта (потенциален сблъсък с коли) също имаше „отцепка“ който ни напътстваше. Подкрепителни пунктове – при Ради имаше вода и при двете ми минавания, при джипката на долната ливадка имаше банани, сладки и вода и много настроение. На площада старт-финал беше осигурена вода и музика – какво му трябва на човек. По пътя намерих и чешма с бистра студена вода (хем поразхлаждане, хем бутилко-напълване). Маршрута – на 1-2 странични наклона пътечката беше прясно подравнена с кирка и лопата, за да не се „излизгаме в дерето“. В един участък около 50 метра около поста на Ради трасето беше буквално правено заради нас – просека в храсталака с доста подкастряне. Наградите – всички ние получихме невероятни гледки, горски аромати, локво-пресичания, феноменален състезателен дух, другарски шеги и закачки по трасето. За най-изявилите се имаше и почетна стълбичка и морално-материални бонуси. Спонсорите – поклон за искреното ви желание да подпомагате такива красиви спортни събития, за отделените ресурси, които сте събирали с много труд и усилия! Оценяваме високо всичко, което дадохте за нас и за развитието на тази прекрасна спортна проява! С ваша помощ трасето беше уникално за България, минералната вода Девин ни освежаваше навсякъде. Пожелавам ви много радости и дръзновение!
Мнение на Владимир Пешев – участник: Благодаря Ви за страхотната организация и ведри хора на всички пунктове! Маркировката беше страхотна! Желая Ви много успехи и Рок! 
Мнение на Георги Бояджиев – участник: Много добро състезание , отлична организация , маркировка , контролни пунктове, старт на време , всичко мина по план , много красиво и живописно трасе , разкошни гледки , трудни качвания на места , по агресивни спускания на други , имаше от всичко , БЛАГОДАРИМ ВИ И ДО НОВИ СРЕЩИ !
Линк със снимки от Светослав Цветанов (Велоклуб скала)
Линк със снимки от Любомир Цакин ( Велоклуб Скала)
Линк със снимки от Мартин Цеков
Линк със снимки от Боби Симеонов
Линк със снимки от Марина Стоянова
Очаквайте още снимки и видео, които ще качваме тук в сайта, и ще споделяме във Фейс-групата на Велоклуб Скала
Add a comment...

Post has attachment
ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО  2016 година
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Невероятно време за каране през декември. 20 градуса :)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded