Profile cover photo
Profile photo
Laia Viñas
49 followers
49 followers
About
Posts

Post has attachment
Casanova Foto participó en el festival "The rural 2018" ofreciendo y prestando equipos fotográficos a los participantes; así enseñamos el nuevo material profesional.
Add a comment...

Post has attachment

Muchos países de Asia dependen del búfalo de agua como principal especie bovina.Es valioso por su carne, leche y el trabajo que realiza en la agricultura.

Molts països asiàtics depenen del búfal d’aigua com a principal espècie bovina. És preuat per la seva carn, la seva llet i la feina que desenvolupa en l’agricultura.

Many Asian countries depend on the water buffalo as its primary bovine species. It is valuable for its meat and milk as well as the labour it performs in agriculture.


Photo
Add a comment...

Post has attachment
.
El blat de moro és l'or de l'agroindústria al sud-est asiàtic.
El blat és important per a la subsistència de les famílies camperoles a la zona muntanyosa de l'est de Myanmar, però també ho és per satisfer la demanda d'una creixent població amb més habitants urbans. El consum nacional anual sobrepassa els 0.5 milions de tones; només 0.180.000 es produeixen a Myanmar (la resta és importat d'Austràlia). Els rendiments són baixos a causa de la manca de llavor de varietats noves. Els agricultors necessiten principalment varietats de blat tolerants al calor i resistents a la Roya
.
.
El maíz es el oro de la agroindustria en el sudeste asiático.
El trigo es importante para la subsistencia de las familias campesinas en la zona montañosa del este de Myanmar, pero también lo es para satisfacer la demanda de una creciente población con más habitantes urbanos. El consumo nacional anual sobrepasa los 0.5 millones de toneladas; solo 0.18 millones se producen en Myanmar (el resto es importado de Australia). Los rendimientos son bajos debido a la falta de insumos o semilla de variedades nuevas. Los agricultores necesitan principalmente variedades de trigo tolerantes al calor y resistentes a la roya
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Myanmar és un país majoritàriament agrícola i el 63% de la població treballadora està vinculada al cultiu i processament de productes.
.
Myanmar es un país predominantemente agrícola y el 63% de la población trabajadora está vinculada al cultivo y Procesado de sobre productos.
.
#wowplanet #placeswow #ifyouleave #myfeatureshoot #somewheremagazine #palepalmcollection #summersunselection #lucecurated #noicemag #nowness #noicemag #thisaintartschool #humbleartsfoundation #haftakeover #ihaveathingforwalls #oftheafternoon #verybusymag #onbooooooom #broadmag #rentalmag #thisaintartschool #thephotosociety #rentalmag #phornography #phroommagazine #pixsoulmag #aintbad #travelgram #mytravelgram #instatraveling
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Myanmar està situat entre l'altiplà del Tibet i la Península Malaia. Es troba envoltat a l'est, nord i oest per muntanyes que limiten una vall central, solcada pels rius Irrawady, Sittang i Salween. Allà es concentren els camps agrícoles i la major part de la població.
.
Myanmar está ubicado entre la meseta del Tíbet y la península malaya. Se encuentra rodeado en el este, norte y oeste por montañas que limitan un valle central, surcado por los ríos Irrawady, Sittang y Salween. Allí se concentran los campos agrícolas y la mayor parte de la población.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
- No és més ric qui més té, sinó qui menys necessita.
- No es más rico quien más tiene, sino quien menos necesita.
- The richest man is not he who has the most, but he who needs the least.
#buddhaproverb
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded