Profile cover photo
Profile photo
amireu mohamadeu
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Fakta Mengenai Kucing
hi hi Assalamualaikum semua!!!! Korang semua apa khabar? Sihat? Kalau sihat baguslah hehehe. Baiklah, hari ni saya nak cerita pasal kucing. Sape yang bela kucing? Kucing korang mesti comelkan kan kan? Saya nak jugak bela kucing tapi mak saya tak bagi sebab ...
Fakta Mengenai Kucing
Fakta Mengenai Kucing
amirmohamad99.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KPerak Technology Camp
Assalamualaikum and what's up you allsss!!! huhuhuhu dah 2 hari tak tulis entri. Rindu kau wahai blogku... Okey, berbalik kepada topik yang saya nak ceritakan ni. Haaaaa, sape tahu ape tu KPerak?  Sebenarnya saya pun tak tahu ape kebendanya KPerak ni ahakss...
KPerak Technology Camp
KPerak Technology Camp
amirmohamad99.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Fakta-fakta Coklat
Assalamualaikum dan salam sejahtera!!!!! Semua sihat?? Kalau sihat baguslah. Wokeyyy untuk post saya kali ni saya nak cerita pasal coklat . Mmmm yummy. Tapi ramai orang kata yang coklat tak baik untuk kesihatan. Siapa kata coklat tak baik? Banyak tau kebaik...
Fakta-fakta Coklat
Fakta-fakta Coklat
amirmohamad99.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum
Once Upon A Time
Once Upon A Time
amirmohamad99.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
assalamualaikum
Once Upon A Time
Once Upon A Time
amirmohamad99.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum dan salam sejahtera you guys
Once Upon A Time
Once Upon A Time
amirmohamad99.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
hai
Once Upon A Time
Once Upon A Time
amirmohamad99.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Yoyoyo. Assalamualaikum dan annyeonghaseyo semua( Cehh speaking Korea pulak kau ye Amir ). Errgghh penatnya. Nak tau kenapa saya penat??? Haaa lihat bawah.  My friends and I Kakikukaku kakaka Orang yang berpenat lelah :D Haaaa dah tengok kan gambar-gambar d...
Once Upon A Time
Once Upon A Time
amirmohamad99.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Esok - - - -> Bola Baling!!!
Yoyoyo. Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!!! Pertanyaan yang sama: Korang sihat? hahaha :D Wokeyy, untuk post saya kali ni, seperti tajuk di atas, saya dimasukkan ke dalam pasukan bola baling untuk perlawanan sempena bulan lapas PT3. Nak tahu macam ...
Esok - - - -> Bola Baling!!!
Esok - - - -> Bola Baling!!!
amirmohamad99.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Heartstring ( Korean Drama )
Heartstring ( Korean Drama )
amirmohamad99.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded