Profile cover photo
Profile photo
REMS imobiliare
37 followers
37 followers
About
Posts

Post has attachment
Apartament cu 3 camere in Grigorescu, zona Coloane, decomandat, 65mp

Post has attachment
Apartament 2 camere, bloc nou, zona Iulius, parcare - Va propunem un ansamblu imobiliar nou aflat in cartierul Marasti zona Iulius Mall. #Apartamentele de 2 #camere au suprafete utile dela 47-56 mp, iar balcoanele au suprafete de la 8-30 mp. Unitatile se predau semifinisat, fiind dotate cu centrala termica proprie, ferestre termopan, usa metalica, izolatie termica exterioara, calorifere, peretii gletuiti, panoul electric si instalatiile la pozitie. Parcarea se poate obtine la pretul de 9000...

Post has attachment
Apartament cu 3 camere in Marasti zona Iulius, FSEGA - Propunem spre #in#chiriere #apartament cu 3 #camere in Marasti zona Iuius Mall. Are suprafata utila de 45 mp si este compus din living cu bucatarie open space si 2 dormitoare. Se inchiriaza complet mobilat si utilat. Pentru alte detalii sau vizionari va stam la dispozitie.

Post has attachment
Teren de vanzare in Faget-strada asfaltata - Va propunem spre #vanzare un #teren in cea mai frumoasa zona a cartierului Faget, zona recent asfaltata, predominant de #case. Terenul este imprejmuit, are toate utilitatile, POT-ul este de 20%, front generos, pretabil pentru o #casa deosebita. Se vinde cu Autorizatie de Constructie. Merita vazut!

Post has attachment
Apartament cu 3 camere in Gheorgheni zona Interservisan - Propunem spre #in#chiriere #apartament cu 3 #camere in Gheorgheni in zona Interservisan. Are suprafata utila de 70mp si este compus din 3 #camere decomandate, 2 bai, bucatarie si o logie inchisa cu termopan. Se inchiriaza complet mobilat si utilat. Oferta are o pozitie foarte buna fata de zonele de interes: magazine, banci, statie de autobus, etc. Pentru alte detalii si vizionari va stam la dispozitie.

Post has attachment
Garsoniera in zona verde, etajul 6, 22 mp, mobilata - Va oferim spre #vanzare garsoniera in Gheorgheni zona Hermes. Aceasta este pozitionata la etajul 6 al unui imobil de 10 etaje si are o suprafata utila de 22 mp. Finisajele interioare sunt moderne. Oferta se vinde mobilata si utilata modern. Deoarece se afla la cateva minute de Iulius Mall si Piata Cipariu oferta este ideala pentru investitie.

Post has attachment
Casa in sistem duplex, 4 camere, Europa - Va propunem un proiect nou de #case in sistem #duplex, situat in cartier Europa, cu acces usor catre zonele de interes ale orasului. #casa este desfasurata pe 2 niveluri, si compartimentata astfel: - la parter, bucatarie, separata de camera de zi, camara, baie, #casa scarii, hol acces; - etaj - 3 dormitoare, 2 bai, hol; #casa se preda la stadiul semifinisat, fiind incluse tamplaria PVC, cu geam termopan, CT si calorifere, usa intrare securizata, uti...

Post has attachment
Apartament cu 4 camere, 100 mp, ideal pentru investitie, Zorilor

Post has attachment
Apartament cu doua camere in centru la casa - Propunem spre #in#chiriere #apartament cu 2 #camere situat intr-un imobil cu toate #apartamentuele doar la parter. Este compus din: bucatarie, baie, 2 holuri generoase, debara mare, terasa amenajata, si posibilitate de parcare in curte interioara. #Apartamentul este ultrafinisat si renovat in iunie 2017, mobilat si utilat modern. Pentru alte detalii si vizionari va stam la dispozitie.

Post has attachment
Apartament in zona ideala, etajul 2, 2 balcoane, 2 bai, 64 mp
Wait while more posts are being loaded