Profile cover photo
Profile photo
Evensys
256 followers -
Companie de organizare de evenimente, conferinte si training-uri
Companie de organizare de evenimente, conferinte si training-uri

256 followers
About
Evensys's posts

Au mai ramas doar cateva zile pana cand puteti profita de oferta speciala pentru inscrieri la eTravel Conference!
http://bit.ly/15r04Zx

Avem o veste buna pentru cei care doresc sa-si inscrie proiectele la eTravel Awards. Am prelungit perioada de inscrieri pana la 29 martie!
http://goo.gl/Fk1Om

Buna dimineata!
Astazi este ultima zi cand puteti beneficia de oferta speciala la Digital Marketing Forum, aveti reducere de 30% pentru prima zi a evenimentului si de 15% pentru ambele zile.
http://goo.gl/PYkdd

Post has attachment

Post has attachment
Marti, 22 noiembrie, e ziua NetCamp (www.netcamp.ro). Asa cum am promis cand am lansat pagina de G+ pentru Evensys, vom acorda o serie de invitatii celor care ne-au inclus in cercurile lor. Mai avem disponibile 3 invitatii full-day la eveniment, ce ofera acces la intregul eveniment si "tratatia" din partea casei.

Cei interesati sunt invitati sa le solicite via e-mail la office@evensys.ro, mentionand la subiect "Invitatii Google Plus". Le vom oferi pe principiul "primul venit, primul servit".

NetCamp este o buna ocazie de a afla noi idei, de a testa cunostinte si de a face networking alaturi de alti oameni care vor sa lanseze proiecte web & mobile.

Programul e disponibil aici: http://www.netcamp.ro/2011/program/

Lucram intens la 3 noi evenimente din sfera Internetului, toate trei in luna noiembrie. Fiti cu noi si in aceasta pagina pentru noutatile noastre, invitatii si alte idei frumoase.
Wait while more posts are being loaded