Profile cover photo
Profile photo
Lapte Branza
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Avem disponibil in aceasta perioada urmatoarele produse proaspete care pot fi livrate la domiciliul dvs sau la locul de munca: lapte de capra proaspat,telemea de capra cu diverse adaosuri naturale cu ar fi : telemea de capra cu chimen,telemea de capra cu nuca,telemea de capra cu marar,telemea de capra cu masline,telemea de capra cu stafide si multe alte branzeturi proaspete puteti gasi la noi.
      Voi mai face o scurta prezentare a produselor proaspete:
- Pui de carne proaspeti taiati in ziua livrari
Oua de gaina de tara.
-Cascaval din lapte de capra.
Iaurt din lapte de capra...
 *  Si nu ne oprim aici avem disponibil si suc de rosii de tara ecologic,
Unt DIN LAPTE DE CAPRA 100% grasime,miere de albine si alte specialitatii diverse le puteti gasi la noi.
 Contactati-ne acum!
 Website: http://www.laptesibranzadecaprabucuresti.com
                  http://www.casacubunatati.ro
         
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-08-20
6 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Venim in intampinare Dvs cu produse naturale de la tara proaspete si pregatite sa fie livrate la usa clientului noi va putem oferi produse de tara cum ar fi: lapte de capra,branza de capra,unt din lapte de capra 100% grasime,cascaval din lapte de capra,urda de capra,kefir din lapte de capra,iaurt din lapte de capra,pui de carne crescuti la tara proaspeti si multe alte produse proaspete pot fi livrate la dvs
Clientii nostri cunosc cel mai bine calitatea produselor noastre asa ca ii lasam pe ei sa decida daca sunt ecologice sau nu. Gustul produselor noastre, produse naturale si fara adaosuri chimice, este inconfundabil. Cine a gustat macar odata laptele nostru de capra sau branza din ferma noastra nu va uita niciodata si se intoarce intodeauna cu placere.
Chiar daca nu le vom numi ecologice, produsele noastre au calitatea celor mai de soi, pline de vitamine si minerale, fara coloranti sau conservanti chimici, continand in ele toate caracteristicile unor alimente sanatoase provenind direct din natura, dintr-un mediu, care chiar daca nu este certificat ca ecologic, care este pur, nepoluat, plin de vitalitate.
     Daca doriti pentru acest an lapte de capra proaspat va reamintim ca puteti sa faceti un abonament. Atat laptele de capra cat si branza de capra proaspete precum si alte legume proaspete le  puteti avea direct la domiciliu in Bucuresti ! :) 
  http://www.laptesibranzadecaprabucuresti.com
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-08-10
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Lapte de capră proaspăt şi diverse sortimente de branză de capră veţi găsi curand şi in magazinul nostru online.La noi puteti gasi o variata gama de produse proaspete care pot fi livrate direct la dvs acasa.
Avem disponibil lapte de capra proaspat,branza de capra,unt din lapte de capra cu 100% grasime,cascaval din lapte de capra,urda de capra,kefir din lapte de capra,PUI DE CARNE Crescuti la tara si multe alte produse proaspete care vor ajunge cu usurinta la dvs. Dvs doar comandati iar noi ne vom ocupa de restul.
 Va asteptam!
  Website: http://www.laptesibranzadecaprabucuresti.com
                   http://www.laptesibranza.ro
PhotoPhotoPhoto
2015-08-09
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded