Profile cover photo
Profile photo
I AM NIETA
17 followers
17 followers
About
Posts

Post has attachment
ITINERARY KE NEW ZEALAND (NORTH & SOUTH)
Harini saya sharekan itinerary (secara kasar) mengikut route pilihan kami. Untuk makluman perjalanan kami adalah selama 17 hari jadi jika ada yang akan pergi kurang daripada tu boleh la skip mana yang kurang popular tu. Post akan datang saya akan kongsi kel...
Add a comment...

Post has attachment
teaser dulu ..trip ke New Zealand (both South & North)- 17 days Nov 2017
Add a comment...

Post has attachment
New Zealand South & North 10-27 November 2017 (17 hari)
Alhamdulillah selepas setahun plan berjaya juga menjejakkan kaki di bumi Kiwi. InshaAllah saya akan share banyak info tentang bumi NZ hasil pengalaman dan research sebelum pergi. Semoga saya berkesempatan untuk menulis .. terima kasih untuk yang sudi singga...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Catatan perjalanan Jogjakarta - Trip Yogyakarta 2016
dalam proses ya.. nnt sis update gambar dan itinerary...
Add a comment...

Post has attachment
Itinerary Trip ke Bandung - 2017
Mountain Swing - The Lodge Maribaya : Instagram : i_am_nieta_ Memandangkan saya baru sahaja pulang daripada trip ke Bandung, sementara ingatan masih kuat saya terus update di blog untuk rujukan teman2 yang akan berkunjung ke sana juga ya. Trip saya kali ni ...
Add a comment...

Post has attachment
Itinerary Trip ke Bandung - 2017
Mountain Swing - The Lodge Maribaya : Instagram : i_am_nieta_ Memandangkan saya baru sahaja pulang daripada trip ke Bandung, sementara ingatan masih kuat saya terus update di blog untuk rujukan teman2 yang akan berkunjung ke sana juga ya. Trip saya kali ni ...
Add a comment...

Post has attachment
Vietnam Shopping Raya Trip - Part 2 - shopping apa di Vietnam
Wahhh lama Sgt tak update blog smpai dah ke Vietnam kali kedua dah ni.. takpe saya update apa yang perlu sahaja ya..nanti yang details saya akan update di post Vietnam 2017. ok semasa di Vietnam ini antara yang kami shopping kan... 1. kain pasang : ada bany...
Add a comment...

Post has attachment
Vietnam Shopping Raya Trip - Part 2 - shopping apa di Vietnam
Wahhh lama Sgt tak update blog smpai dah ke Vietnam kali kedua dah ni.. takpe saya update apa yang perlu sahaja ya..nanti yang details saya akan update di post Vietnam 2017. ok semasa di Vietnam ini antara yang kami shopping kan... 1. kain pasang : ada bany...
Add a comment...

Post has attachment
**
Dah lama betul saya tak update blog.. sejak berjinak2 dengan
bisnes photobook ni memang saya tak ada masa untuk update blog. Tapi baru-baru
ni saya banyak buat research tentang Ho Chi Minh (HCM), Vietnam dan sangat
berterima kasih dengan blogger2 lain yang ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded