Profile cover photo
Profile photo
I AM NIETA
23 followers
23 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Restoren Kampungku Myeondong - Seoul
Untuk yang mencari makanan halal dan masakan Malaysia, boleh la datang ke Kampungku ni. Kami dah pergi dan masakan memang sedap. Kebetulan memang jalan kaki je daripada GuestHouse. Semua Info dan gambar adalah drp fb Kampungku. Sebaik sahaja anda keluar dar...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tempat-tempat yang wajib pergi pada musim luruh (autumn) di Korea (target : mid November)
Lama2 dah boleh jadi Duta Pelancongan Korea dah saya ni..setahun lebih dari sekali pergi dah mcm balik kampung dah :D Memandangkan saya dah pernah ke Korea Spring, Winter dan Summer.. mesti la nak merasa autumn juga kan.. Jadi walaupun belum sempat beli tik...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded