Profile cover photo
Profile photo
ΦΑΝΑΡΙ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
20 followers
20 followers
About
Posts

Post has attachment
8ο Τεύχος της εφημερίδας μας "ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ"

Σας ενημερώνουμε οτι εκδόθηκε το 8ο τεύχος της εφημερίδας του Συλλόγου Φαναριτών Ολυμπίας.
Σε αυτο το τεύχος ενημερώνουμε για τις δράσεις του Συλλόγου που προηγήθηκαν, σας προσκαλλούμε στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τον Δεκέμβριο και στο 3ο διήμερο Αιμοδοσίας τον Ιανουάριο.
Μπορείτε να δείτε και να αποθηκεύεσετε την εφήμεριδα απο τον σύνδεσμο που ακολουθεί.
Add a comment...

Post has attachment
Γενική Συνέλευση 17 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σύλλογος Φαναριτών Ολυμπίας σας προσκαλεί στην τακτική του Γενική Συνέλευση την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Φιγαλέων "Ο ΦΙΓΑΛΟΣ" που βρίσκονται επι της οδού Σολωμού 10 στην πλατεία Εξαρχείων.

Θέματα ΓΣ:
1. Απολογισμός δράσης 2017
2. Προγραμματισμός δράσης 2018
3. Προβλήματα ύδρευσης στο Φανάρι
4. Αίθουσα και βιβλιοθήκη
5. Μαγαζί στον Πλάτανο
6. Έκτακτα θέματα

Όπως και πέρσι, κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα συγκεντρώσουμε βιβλία για την Βιβλιοθήκη του παλιού σχολείου. Όσοι έχετε βιβλία που θέλετε να τα προσφέρετε, μπορείτε να τα έχετε μαζί σας.

Σας περιμένουμε όλους και όλες για να δυναμώσουμε τον Σύλλογο και το Φανάρι!
Add a comment...

Post has attachment
ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Μια ακόμα παράταση για τις αντιρρήσεις επί των δασικών χαρτών. Πρόκειται για μια διαδικασία που παρακολουθούμε πολύ στενά απο το ξεκίνημα της και ενημερώνουμε για τις εξελίξεις.
Θεωρούμε πως αξίζει να σωθούν τα χωράφια των παππούδων μας. Η οριστική εγκατάλειψη των αγροτεμαχίων και η μετατροπή τους σε δασώδεις εκτάσεις, εκμηδενίζουν κάθε προσπάθεια αγροτικής ανάπτυξης στον τόπο μας.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο:
Add a comment...

Post has attachment
7ο Τεύχος της εφημερίδας μας "ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ"

Σας ενημερώνουμε οτι εκδόθηκε το 7ο τεύχος της εφημερίδας του Συλλόγου Φαναριτών Ολυμπίας.
Σε αυτο το τεύχος ενημερώνουμε για τις δράσεις του Συλλόγου που προηγήθηκαν και ανακοινώνουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Επίσης, έχουμε αναλυτικό οδηγό για τους Δασικούς Χάρτες που η προθεσμία λήγει στις 7 Σεπτεμβρίου.
Μπορείτε να δείτε και να αποθηκεύεσετε την εφήμεριδα απο τον σύνδεσμο που ακολουθεί.
Add a comment...

Post has attachment
Πανηγύρι στο Φανάρι στις 15 Αυγούστου

O Σύλλογος Φαναριτών Ολυμπίας έχει την τιμή να διοργανώσει το καθιερωμένο παραδοσιακό πανηγύρι μας την Τρίτη 15 Αυγούστου 2017. Φέτος θα έχουμε την χαρά να διασκεδάσουμε μέχρι με την ορχήστρα του Κώστα Κωτσάκη. Μαζί του θα είναι η Μαρίνα Μανωλάκου, γνωστή απο το ντουέτο με τον Πασχάλη Τερζή «Αρχιπέλαγος» καθώς και ο Σάκης Κωτσάκης με τον Σάκη Αγγελόπουλο.

Σας περιμένουμε όλους!

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ο χορός και το κέφι ΔΩΡΕΑΝ !!!
Add a comment...

Post has attachment
Παράταση έως τις 7 Σεπτεμβρίου για τους δασικούς χάρτες

Με τροπολογία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που θα ενσωματωθεί στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο ψηφίζεται την ερχόμενη Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής, παρατείνεται η διάρκεια της ανάρτησης των ήδη αναρτημένων δασικών χαρτών, έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2017.
Add a comment...

Post has attachment
Δεν θα δοθεί παράταση για τους δασικούς χάρτες- Αναλυτικός Οδηγός για τους Δασικούς Χάρτες

Ενημερώνουμε πως ο αρμόδιος Υπουργός κ. Σωκράτης Φάμελος δεν αναμένεται να δώσει νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων επι των δασικών χαρτών, η οποία λήγει στις 27 Ιουλίου.

Ακόμα, παραθέτουμε εναν αναλυτικό οδηγό που μόλις δημοσίευσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ και αφορά τους δασικούς χάρτες.

Ο Σύλλογος Φαναριτών Ολυμπίας παρακολουθεί το ζήτημα και εαν υπάρξουν εξελίξεις (πχ τυχόν νέα παράταση, κλπ), θα ενημερώσει άμεσα.
Add a comment...

Post has attachment
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

Υπερψηφίστηκε χθες το βράδυ κατά πλειοψηφία, η τροπολογία που είχε κατατεθεί από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σύμφωνα με την οποία παρατείνεται απο τις 60 στις 105 μέρες το διάστημα υποβολλής αντιρρήσεων στους αναρτημένους δασικούς χάρτες.
Add a comment...

Post has attachment
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 ο Σύλλογος Φαναριτών Ολυμπίας πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την ανάρτηση των δασικών χαρτών. Η συνάντηση κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω της σημασίας του προβλήματος και της ασφυκτικής προθεσμίας που μέχρι στιγμής είναι η 23η Μαρτίου 2017.

Στο κεντρικό πάνελ μίλησαν μηχανικοί που είναι γνώστες του αντικειμένου των δασικών χαρτών. Μίλησε ο τοπογράφος μηχανικός Μιχάλης Καλογιαννάκης απο την Topo G.E.S., Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, ο τοπογράφος-δασολόγος Απόστολος Ντέρης και ο πολιτικός μηχανικός Λάμπης Κανελλακόπουλος.

Στις ομιλίες τους ανέλυσαν και επεξήγησαν τα προβλήματα που δημιούργησε η λανθασμένη ανάρτηση των δασικών χαρτών. Έγινε αναφορά στην σημασία ύπαρξης δασολογίου για την αποφυγή των εμπρησμών και για αναπτυξιακούς λόγους. Στην συνέχεια δόθηκαν οδηγίες για την σωστή αντιμετώπιση κάθε αναφοράς-χαρακτηρισμού. Τέλος, ο λόγος δόθηκε στο κοινό που υπέβαλε τις ερωτήσεις του στους μηχανικούς του πάνελ για τις περιπτώσεις των δικών τους ακινήτων.
Add a comment...

Post has attachment
Ενημερωτική Συνάντηση για τους Δασικούς Χάρτες την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

Μετά την αρχική ανακοίνωση για την ανάρτηση των δασικών χαρτών και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, ο Σύλλογος Φαναριτών Ολυμπίας διοργανώνει μια ενημερωτική ομιλία την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:30 το απόγευμα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο κ. Μιχάλης Καλογιαννάκης, τοπογράφος μηχανικός και Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, ο κ. Λάμπης Κανελακόπουλος, πολιτικός μηχανικός και μια δασολόγος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας στην πλατεία Κάνιγγος, Τζώρτζ 9 στον πρώτο όροφο. Θα απαντηθούν ερωτήσεις για τους δασικούς χάρτες και θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Να είστε όλοι εκεί!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded