Profile cover photo
Profile photo
Medical Cannabis Supplies
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
Open brief aan Minister Schippers – Eigen teelt #mediwiet
Cannabis onderzoeker – sinds 1992 – Nicole Maalsté schrijft een open brief aan Edith Schippers, de VVD minister van Volksgezondheid, die negatief reageerde op het gereguleerd thuis kweken door mediwiet patiënten. Fijntjes herinnert ze de bewindsvrouw eraan dat cannabis eigenlijk op haar departement thuishoort en ze roept haar op om eindelijk eens de verantwoording te nemen voor een beter, gezonder en rechtvaardiger wietbeleid in Nederland!
Beste mevrouw Schippers,
Vorige week keurde u het Tilburgse plan af om cannabisconsumenten hun eigen mediwiet te laten telen. Merkwaardig. Houdt uw eigen VVD ons niet al jaren voor dat de overheid in de zogenoemde participatiemaatschappij rekent op de eigen kracht en zelfredzaamheid van burgers? Waarom wijst u dit initiatief dan zo rigoureus af?
Uw reactie op het Tilburgse initiatief getuigt van onkunde over het leed dat veel Nederlanders ervaren omdat zij een medicijn dat hun leven draaglijker maakt op illegale wijze moeten verkrijgen.  U bent helaas niet de enige. Na het vertrek van Els Borst in 2002 is de aandacht voor cannabis (en andere drugs) op uw ministerie sterk afgenomen. Zo niet afwezig. In debatten over cannabis lieten uw voorgangers en u de woordvoering stelselmatig over aan collega’s van Veiligheid en Justitie. Die hebben een heel ander belang en staan daarom ook heel anders tegenover deze materie. De enkele keren dat u zich in de discussie heeft gemengd, blijkt dat uw kennisniveau van een bedroevend niveau is.
Hierdoor speelt het volksgezondheidsperspectief al vele jaren een ondergeschikte rol in debatten over cannabis.
lees meer op website

Post has attachment
Zondag 26 juni #Outdoor #Cannabis #Patiënten #Dag te Utrecht
Outdoor Cannabis Patiënten Dag van 13.00 tot 20.00 uur te Utrecht.
 Meet & Greet/Ontmoet & Groet
De toegang is gratis.
Er zal een BBQ aanwezig zijn, het is de bedoeling dat men zelf eten en drinken meebrengt.
Of tegen betaling van een X bedrag zorgen wij voor de BBQ.
Uiteraard willen we polsen of hier animo voor is.
Je kan je aanmelden info@medicalcannabissupplies.nl
met vermelding Outdoor Cannabis Patiënten Dag 26 juni.

Post has attachment

Post has attachment
Stichting PGMCG maakt het mogelijk dat de  International Association for Cannabinoids Medicines-website ook in het Nederlands beschikbaar is.
Deze informatie wordt erkent door de Nederlandse overheid.
Vanaf dit jaar gaan we maandelijks een nieuwsbrief overzicht uitbrengen van de afgelopen maand.
Dit is al weer de vierde editie van dit jaar april 2016
http://medicalcannabissupplies.nl/iacm-nieuws/
Photo

Post has attachment
De lente is begonnen en het buitenseizoen komt er weer aan dus tijd om te gaan kiezen:
Wietzaadjes bij de Grasscompany
Wil jij zelfvoorzienend zijn of gewoon eens een eigen wietplant kweken? Dan heb je allereerst wietzaadjes nodig! Je wilt dan ook niet zomaar zaden, maar alleen zaadjes van de allerbeste kwaliteit en met de beste smaakbeleving! Bekijk ons assortiment wietzaadjes en bestel je favoriete soortje gemakkelijk online!
Of je nu binnen of buiten wilt kweken, een ervaren kweker bent of een beginnende kweker, de beste wietzaadjes vind je op Grasscompany.com. Wij hebben alle soorten wietzaden in ons assortiment. Alle wietzaadjes die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit. In ons assortiment vind je zowel autoflowering wietzaadjes, als gefeminiseerde wietzaadjes en reguliere wietzaadjes.
#Wietzaadjes bestellen van alle merken
Lees meer
Als patiënt/vriend van Stichting PGMCG krijgt u 10%#korting* op alle artikelen (zelfs bij aanbiedingen) die uw besteld bij de Grasscompany . Voer tijdens uw bestelling de kortingscode PGMCG in aan de onderkant van uw winkelwagentje (zie onderstaande afbeeldingen). Daarnaast ontvangt u bij iedere bestelling ook nog eens een free gift! 50% van de opbrengst van deze bestellingen gaat naar onze stichting!
*Korting is niet geldig op accijnsproducten zoals tabak en tabaksvervangers.

Post has attachment
Welk #cannabisproduct past het beste bij mij?
Indien je cannabis als medicijn wil gaan gebruiken als medicijn, raden wij je ten eerste aan om altijd contact op te nemen met je arts of specialist. Ook kun je contact opnemen met stichting PGMCG, zij zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van cannabis als medicijn. Afhankelijk van de aandoening kan ook de toedieningsvorm bepaald worden. Door de patiënt zelf of in samenwerking met een arts of specialist. Cannabis wordt vaak toegediend op de plek waar de klachten vandaan komen. De onderstaande opsomming kan ter ondersteuning of als overzicht worden gebruikt.
Lees meer

Post has attachment
Op 5 februari verscheen de eerste editie van de #HighLife 2016, waarin we dit jaar een bijdrage gaan leveren in een vaste rubriek over het gebruik van medicinale #cannabis.
 1 april 2016 de tweede editie: (online)

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded