Profile cover photo
Profile photo
Asrul Husni Hussain
About
Posts

Post has attachment
Makan mana malam ini. Makan di My Story Cafe.
.
Esok malam pun boleh mai aihhhjj. Mai sama singgah nanti ya.
.
Bismillah
My Story Cafe Kota Kemuning
.
๐Ÿ™‹๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ๐Ÿ™‡๐Ÿ™‹๐Ÿ™Œ๐Ÿ™†๐Ÿ™‡๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ช๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ช
BUKA tiap hari 4 petang ke 12 malam kecuali

Sabtu dan Ahad mula jam 12 tengahari ke 12 malam.
.
JARI COMOT, MASAK KAMPUNG DI KOTA KEMUNING SHAH ALAM
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ†•๐Ÿ“ฒ HOTLINE KOTA KEMUNING 1 0187771468
๐Ÿ†™๐Ÿ“ฒ HOTLINE KOTA KEMUNING 2
0187791468

Masak ala Kampung
'Seafood Ataih Saprah'
'Seafood Bersepah'
kat sini....

๐Ÿšจ HOTLINE 0187771468
๐Ÿšจ HOTLINE 0187771468
๐Ÿ’ชโค๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ’ชโค๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐Ÿšจ HOTLINE 0187791468
๐Ÿšจ HOTLINE 0187791468

#maisinggah
#makankeluargasiangmalam
#akusuka
#cempedakcheese
#warta
#jjcm #jalanjalancarimakantv3 #tv3 #hausboom

๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป
Opppppss, sebelum gerak mai singgah makan, bantu sama kami kat sini, nak habaq mai....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
LIKE seedaaaih page paling sedap nih >> MyStoryCafeKK.
.
#######โ™คโ™คโ™คโ™คโ™คโ™ค######
.
Waze to "My Story Cafe Official"
.
========================
Takat La ni masih beroperasi sepenuhnya di :
.
No 8, Jalan Anggerik Vanilla Y31/Y Kota Kemuning Shah Alam Selangor (Belakang RHB Bank Kota Kemuning.

Jumpak McD Drive thru dah dekat dah. Teruih ja dalam lebih kurang, 600 meter sampai nampak RHB Bank kona (belok) KANAN nar )๐Ÿ˜†
.
**********************
GPS: 3.004773, 101.536410
**********************
.
Perlu bantuan atau booking boleh nanti hubungi kami di 0187771468/0187791468 atau 0351310452 nanti.
.
www.fb.com/mystorycafekk
www.instagram.com/mystorycafekk

#MyStoryCafe
#JariComot
@mystorycafekk
#syukurselalu
#westernfoodcafeinshahalam
#seafoodbersepah #seafoodatasseperah
#malaysiafoodchannel
#bestcafe #siakapkeli
#shahalam #masakkampung
#selangor
#kedah #pulaupinang
#foodie #foodreview #foodblogger

(Food blogger welcome to contact us at 0182020298 0133913198 ya)

READ | COMMENT | SHARE | TAG | FOLLOW
.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
GENDANG GENDUT TALI KECAPI ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
KENYANG PERUT INSYA ALLAH PUAS HATI
๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€.
.
Masih โœ”โœ” promo Diskaun 15% sampai 16hb ini.
.
Mai sama singgah makan di Cafe kami nanti ya. Malam ini sampai jam 12 malam.
.
Esok ke Jumaat kami mula sebelah petang jam 4 ke 12 malam. Nak booking atau bak tanya apa pun boleh jadi WA kata 0187771468 nanti.
.
Terima kasih.
Bismillah
My Story Cafe Kota Kemuning
.
๐Ÿ™‹๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ๐Ÿ™‡๐Ÿ™‹๐Ÿ™Œ๐Ÿ™†๐Ÿ™‡๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ช๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ช
BUKA tiap hari 4 petang ke 12 malam kecuali

Sabtu dan Ahad mula jam 12 tengahari ke 12 malam.
.
JARI COMOT, MASAK KAMPUNG DI KOTA KEMUNING SHAH ALAM
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ†•๐Ÿ“ฒ HOTLINE KOTA KEMUNING 1 0187771468
๐Ÿ†™๐Ÿ“ฒ HOTLINE KOTA KEMUNING 2
0187791468

Masak ala Kampung
'Seafood Ataih Saprah'
'Seafood Bersepah'
kat sini....

๐Ÿšจ HOTLINE 0187771468
๐Ÿšจ HOTLINE 0187771468
๐Ÿ’ชโค๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ’ชโค๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐Ÿšจ HOTLINE 0187791468
๐Ÿšจ HOTLINE 0187791468

#maisinggah
#makankeluargasiangmalam
#akusuka
#cempedakcheese
#warta
#jjcm #jalanjalancarimakantv3 #tv3 #hausboom

๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป
Opppppss, sebelum gerak mai singgah makan, bantu sama kami kat sini, nak habaq mai....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
LIKE seedaaaih page paling sedap nih >> MyStoryCafeKK.
.
#######โ™คโ™คโ™คโ™คโ™คโ™ค######
.
Waze to "My Story Cafe Official"
.
========================
Takat La ni masih beroperasi sepenuhnya di :
.
No 8, Jalan Anggerik Vanilla Y31/Y Kota Kemuning Shah Alam Selangor (Belakang RHB Bank Kota Kemuning.

Jumpak McD Drive thru dah dekat dah. Teruih ja dalam lebih kurang, 600 meter sampai nampak RHB Bank kona (belok) KANAN nar )๐Ÿ˜†
.
********************
GPS: 3.004773, 101.536410
********************
.
Perlu bantuan atau booking boleh nanti hubungi kami di 0187771468/0187791468 atau 0351310452 nanti.
.
www.fb.com/mystorycafekk
www.instagram.com/mystorycafekk

#MyStoryCafe
#JariComot
@mystorycafekk
#syukurselalu
#westernfoodcafeinshahalam
#seafoodbersepah #seafoodatasseperah
#malaysiafoodchannel
#bestcafe #siakapkeli
#shahalam #masakkampung
#selangor
#kedah #pulaupinang
#foodie #foodreview #foodblogger

(Food blogger welcome to contact us at 0182020298 0133913198 ya)

READ | COMMENT | SHARE | TAG | FOLLOW
.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
10/09/2017
7 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
MAKAN BERJEMAAH KITA MALAM INI
~โ€ขโ—‹โ—~โ€ขโ—‹โ—~โ€ขโ—‹โ—~โ€ขโ—‹โ—~โ€ขโ—‹โ—~โ€ขโ—‹โ—~โ€ขโ—‹โ—~โ€ขโ—‹โ—โ™กโ™กโ™ก
.
Makan Shell Out menu Jari Comot di My Story Cafe. Masak kampung insya Allah puas hati.
.
Mai singgah nanti nar
.Bismillah
My Story Cafe Kota Kemuning
.
๐Ÿ™‹๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ๐Ÿ™‡๐Ÿ™‹๐Ÿ™Œ๐Ÿ™†๐Ÿ™‡๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ช๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ช
BUKA tiap hari 12 ke 12 kecuali Jumaat mula jam 4 petang.
.
JARI COMOT, MASAK KAMPUNG DI KOTA KEMUNING SHAH ALAM
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ†•๐Ÿ“ฒ HOTLINE KOTA KEMUNING 1 0187771468
๐Ÿ†™๐Ÿ“ฒ HOTLINE KOTA KEMUNING 2
0187791468

Masak ala Kampung
'Seafood Ataih Saprah'
'Seafood Bersepah'
kat sini....

๐Ÿšจ HOTLINE 0187771468
๐Ÿšจ HOTLINE 0187771468
๐Ÿ’ชโค๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ’ชโค๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐Ÿšจ HOTLINE 0187791468
๐Ÿšจ HOTLINE 0187791468

#maisinggah
#makankeluargasiangmalam
#akusuka
#cempedakcheese
#warta
#jjcm #jalanjalancarimakantv3 #tv3 #hausboom

๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป
Opppppss, sebelum gerak mai singgah makan, bantu sama kami kat sini, nak habaq mai....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
LIKE seedaaaih page paling sedap nih >> MyStoryCafeKK.
.
#######โ™คโ™คโ™คโ™คโ™คโ™ค######
.
Waze to "My Story Cafe Official"
.
========================
Takat La ni masih beroperasi sepenuhnya di :
.
No 8, Jalan Anggerik Vanilla Y31/Y Kota Kemuning Shah Alam Selangor (Belakang RHB Bank Kota Kemuning.

Jumpak McD Drive thru dah dekat dah. Teruih ja dalam lebih kurang, 600 meter sampai nampak RHB Bank kona (belok) KANAN nar )๐Ÿ˜†
.
**************************
GPS: 3.004773, 101.536410
**************************
.
Perlu bantuan atau booking boleh nanti hubungi kami di 0187771468/0187791468 atau 0351310452 nanti.
.
www.fb.com/mystorycafekk
www.instagram.com/mystorycafekk

#MyStoryCafe
#JariComot
@mystorycafekk
#syukurselalu
#westernfoodcafeinshahalam
#seafoodbersepah #seafoodatasseperah
#malaysiafoodchannel
#bestcafe #siakapkeli
#shahalam #masakkampung
#selangor
#kedah #pulaupinang
#foodie #foodreview #foodblogger

(Food blogger welcome to contact us at 0182020298 0133913198 ya)

READ | COMMENT | SHARE | TAG | FOLLOW
.
PhotoPhotoPhotoPhoto
21/08/2017
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Hari ini jam 130 petang ke 5 petang bahagian dalam Cafe akan digunakan untuk 'Private Function'.
.
Pohon kemaafan atas sebarang kesulitan. Bahagian luar masih dibuka untuk semua pelanggan menjamu selera insya Allah.
.
Sebarang pertanyaan atau booking boleh Whatsapp ke 0187771468 atau hubungi no cafe di 0351310452 ya.
.
Maaf sekali lagi.
.
Bismillah
My Story Cafe Kota Kemuning
.
๐Ÿ™‹๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ๐Ÿ™‡๐Ÿ™‹๐Ÿ™Œ๐Ÿ™†๐Ÿ™‡๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ช๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ช
BUKA tiap hari 12 ke 12 kecuali Jumaat mula jam 4 petang.
.
JARI COMOT, MASAK KAMPUNG DI KOTA KEMUNING SHAH ALAM
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ†•๐Ÿ“ฒ HOTLINE KOTA KEMUNING 1 0187771468
๐Ÿ†™๐Ÿ“ฒ HOTLINE KOTA KEMUNING 2
0187791468

Masak ala Kampung
'Seafood Ataih Saprah'
'Seafood Bersepah'
kat sini....

๐Ÿšจ HOTLINE 0187771468
๐Ÿšจ HOTLINE 0187771468
๐Ÿ’ชโค๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ’ชโค๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐Ÿšจ HOTLINE 0187791468
๐Ÿšจ HOTLINE 0187791468

#maisinggah
#makankeluargasiangmalam
#akusuka
#cempedakcheese
#warta
#jjcm #jalanjalancarimakantv3 #tv3 #hausboom

๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป
Opppppss, sebelum gerak mai singgah makan, bantu sama kami kat sini, nak habaq mai....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
LIKE seedaaaih page paling sedap nih >> MyStoryCafeKK.
.
#######โ™คโ™คโ™คโ™คโ™คโ™ค######
.
Waze to "My Story Cafe Official"
.
========================
Takat La ni masih beroperasi sepenuhnya di :
.
No 8, Jalan Anggerik Vanilla Y31/Y Kota Kemuning Shah Alam Selangor (Belakang RHB Bank Kota Kemuning.

Jumpak McD Drive thru dah dekat dah. Teruih ja dalam lebih kurang, 600 meter sampai nampak RHB Bank kona (belok) KANAN nar )๐Ÿ˜†
.
**************************
GPS: 3.004773, 101.536410
**************************
.
Perlu bantuan atau booking boleh nanti hubungi kami di 0187771468/0187791468 atau 0351310452 nanti.
.
www.fb.com/mystorycafekk
www.instagram.com/mystorycafekk

#MyStoryCafe
#JariComot
@mystorycafekk
#syukurselalu
#westernfoodcafeinshahalam
#seafoodbersepah #seafoodatasseperah
#malaysiafoodchannel
#bestcafe #siakapkeli
#shahalam #masakkampung
#selangor
#kedah #pulaupinang
#foodie #foodreview #foodblogger

(Food blogger welcome to contact us at 0182020298 0133913198 ya)

READ | COMMENT | SHARE | TAG | FOLLOW
.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
YEAY BIRTHDAY ๐ŸŽ‚ SAYA MALAM NI
~โ€ขโ—‹~โ€ขโ—‹~โ€ขโ—‹~โ€ขโ—‹~โ€ขโ—‹~โ€ขโ—‹~โ€ขโ—‹~โ€ขโ—‹
.
Bersama keluarga menyambut hari istimewa malam ini di My Story Cafe. Menu 'Shell Out' Jari Comot jadi pilihan pelanggan kami malam ini. .
Alhamdulillah dan terima kasih kerana memilih kita untuk makan malam di My Story Cafe. .
My Story Cafe Kota Kemuning .
๐Ÿ™‹๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ๐Ÿ™‡๐Ÿ™‹๐Ÿ™Œ๐Ÿ™†๐Ÿ™‡๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ช๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ช
BUKA tiap hari 12 ke 12 kecuali Jumaat mula jam 4 petang. .
JARI COMOT, MASAK KAMPUNG DI KOTA KEMUNING SHAH ALAM ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ†•๐Ÿ“ฒ HOTLINE KOTA KEMUNING 1 0187771468 ๐Ÿ†™๐Ÿ“ฒ HOTLINE KOTA KEMUNING 2
0187791468
Masak ala Kampung
'Seafood Ataih Saprah' 'Seafood Bersepah'
kat sini.... ๐Ÿšจ HOTLINE 0187771468
๐Ÿšจ HOTLINE 0187771468
๐Ÿ’ชโค๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ’ชโค๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐Ÿšจ HOTLINE 0187791468
๐Ÿšจ HOTLINE 0187791468

#maisinggah
#makankeluargasiangmalam
#akusuka
#cempedakcheese
#warta
#jjcm #jalanjalancarimakantv3 #tv3 #hausboom ๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป
Opppppss, sebelum gerak mai singgah makan, bantu sama kami kat sini, nak habaq mai....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
LIKE seedaaaih page paling sedap nih >> MyStoryCafeKK.
.
#######โ™คโ™คโ™คโ™คโ™คโ™ค######
.
Waze to "My Story Cafe Official"
.
========================
Takat La ni masih beroperasi sepenuhnya di :
.
No 8, Jalan Anggerik Vanilla Y31/Y Kota Kemuning Shah Alam Selangor (Belakang RHB Bank Kota Kemuning.
Jumpak McD Drive thru dah dekat dah. Teruih ja dalam lebih kurang, 600 meter sampai nampak RHB Bank kona (belok) KANAN nar )๐Ÿ˜†
.
**************************
GPS: 3.004773, 101.536410
**************************
.
Perlu bantuan atau booking boleh nanti hubungi kami di 0187771468/0187791468 atau 0351310452 nanti.
.
www.fb.com/mystorycafekk
www.instagram.com/mystorycafekk
#MyStoryCafe
#JariComot
@mystorycafekk
#syukurselalu
#westernfoodcafeinshahalam
#seafoodbersepah #seafoodatasseperah
#malaysiafoodchannel
#bestcafe #siakapkeli
#shahalam #masakkampung
#selangor
#kedah #pulaupinang
#foodie #foodreview #foodblogger (Food blogger welcome to contact us at 0182020298 0133913198 ya)
READ | COMMENT | SHARE | TAG | FOLLOW
.
PhotoPhotoPhotoPhoto
17/08/2017
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
BERDUA BAIK BERAMAI RAMAI LAGI BAIK
~โ€ข~โ€ข~โ€ข~โ€ข~โ€ข~โ€ข~โ€ข~โ€ข~โ€ข~โ€ข~โ€ข~โ€ข~โ€ข~โ€ข
.
Pelanggan kami malam ini dah ada yang tiba. Ada berdua ada juga bersama keluarga. Terima kasih dan jemput sama singgah nanti ya.
.
Call kami di 0187771468 atau 0351310452 nanti ya. Terima kasih.
.
My Story Cafe Kota Kemuning
.
๐Ÿ™‹๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ๐Ÿ™‡๐Ÿ™‹๐Ÿ™Œ๐Ÿ™†๐Ÿ™‡๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ช๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ช
BUKA tiap hari 12 ke 12 kecuali Jumaat mula jam 4 petang.
.
JARI COMOT, MASAK KAMPUNG DI KOTA KEMUNING SHAH ALAM
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ†•๐Ÿ“ฒ HOTLINE KOTA KEMUNING 1 0187771468
๐Ÿ†™๐Ÿ“ฒ HOTLINE KOTA KEMUNING 2
0187791468

Masak ala Kampung
'Seafood Ataih Saprah'
'Seafood Bersepah'
kat sini....

๐Ÿšจ HOTLINE 0187771468
๐Ÿšจ HOTLINE 0187771468
๐Ÿ’ชโค๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ’ชโค๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐Ÿšจ HOTLINE 0187791468
๐Ÿšจ HOTLINE 0187791468

#maisinggah
#makankeluargasiangmalam
#akusuka
#cempedakcheese
#warta
#jjcm #jalanjalancarimakantv3 #tv3 #hausboom

๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป
Opppppss, sebelum gerak mai singgah makan, bantu sama kami kat sini, nak habaq mai....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
LIKE seedaaaih page paling sedap nih >> MyStoryCafeKK.
.
#######โ™คโ™คโ™คโ™คโ™คโ™ค######
.
Waze to "My Story Cafe Official"
.
========================
Takat La ni masih beroperasi sepenuhnya di :
.
No 8, Jalan Anggerik Vanilla Y31/Y Kota Kemuning Shah Alam Selangor (Belakang RHB Bank Kota Kemuning.

Jumpak McD Drive thru dah dekat dah. Teruih ja dalam lebih kurang, 600 meter sampai nampak RHB Bank kona (belok) KANAN nar )๐Ÿ˜†
.
**************************
GPS: 3.004773, 101.536410
**************************
.
Perlu bantuan atau booking boleh nanti hubungi kami di 0187771468/0187791468 atau 0351310452 nanti.
.
www.fb.com/mystorycafekk
www.instagram.com/mystorycafekk

#MyStoryCafe
#JariComot
@mystorycafekk
#syukurselalu
#westernfoodcafeinshahalam
#seafoodbersepah #seafoodatasseperah
#malaysiafoodchannel
#bestcafe #siakapkeli
#shahalam #masakkampung
#selangor
#kedah #pulaupinang
#foodie #foodreview #foodblogger

(Food blogger welcome to contact us at 0182020298 0133913198 ya)

READ | COMMENT | SHARE | TAG | FOLLOW
.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sebelum Maghrib sudah tiba sini. Rakan lama cik Puan isteri tuan Puzi dan sahabat. Singgah sama merasa hidangan menu 'Jari Comot' kami di sini.
.
Pertama kali merasakan hidangan ini dipilih 'Set Ketam Nipah' makan puas-puas berdua.
.
Bila lagi nak rasa begini kan. Jemput sama singgah nanti di sini nanti insya Allah. Terima kasih ya menyinggah di My Story Cafe.
.
Kami buka speeti biasa hingga 12 malam nanti insya Allah.
.
########^^^^^^#######
My Story Cafe Kota Kemuning
.
๐Ÿ™‹๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ๐Ÿ™‡๐Ÿ™‹๐Ÿ™Œ๐Ÿ™†๐Ÿ™‡๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ช๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ช
BUKA tiap hari 12 ke 12 kecuali Jumaat mula jam 4 petang.
.
JARI COMOT, MASAK KAMPUNG DI KOTA KEMUNING SHAH ALAM
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ†•๐Ÿ“ฒ HOTLINE KOTA KEMUNING 1 0187771468
๐Ÿ†™๐Ÿ“ฒ HOTLINE KOTA KEMUNING 2
0187791468

Masak ala Kampung
'Seafood Ataih Saprah'
'Seafood Bersepah'
kat sini....

๐Ÿšจ HOTLINE 0187771468
๐Ÿšจ HOTLINE 0187771468
๐Ÿ’ชโค๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ’ชโค๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ†™๐Ÿ†™
๐Ÿšจ HOTLINE 0187791468
๐Ÿšจ HOTLINE 0187791468

#maisinggah
#makankeluargasiangmalam
#akusuka
#cempedakcheese
#warta
#jjcm #jalanjalancarimakantv3 #tv3 #hausboom

๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป๐Ÿšฉโ™ป
Opppppss, sebelum gerak mai singgah makan, bantu sama kami kat sini, nak habaq mai....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
LIKE seedaaaih page paling sedap nih >> MyStoryCafeKK.
.
#######โ™คโ™คโ™คโ™คโ™คโ™ค######
.
Waze to "My Story Cafe Official"
.
========================
Takat La ni masih beroperasi sepenuhnya di :
.
No 8, Jalan Anggerik Vanilla Y31/Y Kota Kemuning Shah Alam Selangor (Belakang RHB Bank Kota Kemuning.

Jumpak McD Drive thru dah dekat dah. Teruih ja dalam lebih kurang, 600 meter sampai nampak RHB Bank kona (belok) KANAN nar )๐Ÿ˜†
.
**********************
GPS: 3.004773, 101.536410
**********************
.
Perlu bantuan atau booking boleh nanti hubungi kami di 0187771468/0187791468 atau 0351310452 nanti.
.
www.fb.com/mystorycafekk
www.instagram.com/mystorycafekk

#MyStoryCafe
#JariComot
@mystorycafekk
#syukurselalu
#westernfoodcafeinshahalam
#seafoodbersepah #seafoodatasseperah
#malaysiafoodchannel
#bestcafe #siakapkeli
#shahalam #masakkampung
#selangor
#kedah #pulaupinang
#foodie #foodreview #foodblogger

(Food blogger welcome to contact us at 0182020298 0133913198 ya)

READ | COMMENT | SHARE | TAG | FOLLOW
.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded