Profile

Cover photo
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ
Worked at τ. Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών
193 followers|38,848 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Στην Γιορτή Κερασιού Αναστασιάς Σερρών το Σάββατο 11/06/2016
 ·  Translate
1
 
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα στον Κωνσταντίνο στην Κωνσταντίνα και στην Ελένη…υγεία σας εύχομαι πάνω από όλα, και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
 ·  Translate
1
 
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες Θωμά και Θωμαή … υγεία σας εύχομαι πάνω από όλα, και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία !!!
 ·  Translate
1
 
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση !!!!
 ·  Translate
1
 
Στην Παρέλαση τις 25ης Μαρτίου στο Σιδηρόκαστρο
 ·  Translate
1
Have him in circles
193 people
Apostolos Markopoulos's profile photo
ΒΙΣΑΛΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ's profile photo
Bee Studio's profile photo
Ελενη Σκ's profile photo
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ's profile photo
Vasileios Apostoleris's profile photo
AVGERIS AVGERIS's profile photo
Perseas Kris's profile photo
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ's profile photo
 
Ο πατέρας Γερβάσιος Ραπτόπουλος, "Ο Αγιος των Φυλακών" τιμήθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών για την πολύχρονη προσφορά του (Simerini Ton Serron Σημερινή Των Σερρών Dimitra Metoki Δήμητρα Μετόκη)
 ·  Translate
1
 

Για τους υποψήφιους μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων που άρχισαν σήμερα

Αγαπητό μου παιδί ,

Πριν από ένα χρόνο αποτόλμησα για πρώτη φορά να καταγράψω τις σκέψεις και να περιγράψω τα συναισθήματα που με διακατείχαν τον καιρό που και εγώ διαγωνιζόμουν για την εισαγωγή μου στην Ανώτατη Εκπαίδευση .

Αναπολώντας και γυρνώντας στα «παλιά» θυμάμαι λες και ήταν χθες τη συναισθηματική μου κατάσταση κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μου κατά τις εξετάσεις για την εισαγωγή μου στην Ανώτατη Εκπαίδευση .

Οι μοναδικές λέξεις που πραγματικά μπορούν να περιγράψουν μοναδικά τα όσα βίωσα και τα όσα εσύ τώρα βιώνεις είναι οι λέξεις ,<<ΑΓΧΟΣ και ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ >> .

Άγχος και στεναχώρια που πλάκωναν την ψυχή μου μήπως και δεν τα καταφέρω ,μήπως << αποτύχω >> ,μήπως απογοητεύσω όχι μόνο τα όσα εγώ προσδοκούσα από τον εαυτό μου αλλά και τα όσα προσδοκούσαν από μένα οι γονείς μου αλλά και ο κοινωνικός περίγυρος .Οι εξετάσεις και η επιτυχία σ’αυτές τις ημέρες εκείνες ήταν για μένα αλλά και για όλους τους εξεταζόμενους το πιο σημαντικό γεγονός ,νιώθαμε πώς έπρεπε να βγούμε <<νικητές>> γιατί διαφορετικά θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε το χάος….

Η αλήθεια είναι πως οι εξετάσεις αυτές είναι ουσιαστικά οι εναρκτήριες ,γιατί στα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα δοκιμαστείς και θα εξεταστείς άπειρες φορές , και άλλες φορές τα αποτελέσματα θα σ’ ευχαριστήσουν και άλλες θα σε δυσαρεστήσουν . Άλλες πάλι φορές θα αναγνωρίσουν τις ικανότητες και τα ταλέντα σου και άλλες ίσως όχι .

Ένα θέλω να θυμάσαι : κάθε αποτέλεσμα είτε αυτό χαρακτηρίζεται επιτυχημένο είτε αποτυχημένο ,εσένα θα σου χαρίζει εμπειρία ,γνώση και ωριμότητα .

Πάντα ακολουθεί και η επόμενη μέρα , και φυσικά ,με σένα εμπειρότερο και γνωστικότερο ,και η κάθε ημέρα θα περιμένει τις δικές σου πράξεις και αποφάσεις που θα σου δίνει το περιθώριο να διορθώσεις ,να βελτιώσεις τις αδυναμίες σου και να πλησιάσεις τα όνειρα και τους στόχους σου .

Η ζωή εξελίσσεται ,οι προκλήσεις μεγαλύτερες, αλλά και οι δυνάμεις της νεολαίας και οι δικές σου ανεξάντλητες .

Έχεις νιάτα ,έχεις ζωντάνια και δύναμη ,χρησιμοποίησε , αξιοποίησε και καλλιέργησε τα .

Βάλε στόχους .Μια ζωή την έχουμε ,μία φορά θα είσαι 18,19,20 ή 22. Μην αφήνεις τον χρόνο να χάνετε , απόλαυσε την κάθε στιγμή αλλά εμπλούτισε την κιόλας .

Για να μπορείς όταν πια σουρουπώνει και ανακεφαλαιώνεις τις πράξεις της ημέρας , να λες στον εαυτό σου : <<μπράβο , τα πήγες καλά , κάτι έμαθες , και πέτυχες σήμερα >>, αλλά και αν κάτι δεν πήγε ‘όπως έπρεπε πάλι θα πεις : << μπράβο , προσπάθησες ,έμαθες ,απέκτησες άλλη μια εμπειρία .Δεν πειράζει που σκόνταψες σε κάποιο εμπόδιο .Αύριο θα δεις πως θα το ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο για να προχωρήσεις και να πετύχεις αυτό που θέλεις >>.

Συμπαραστέκομαι ειλικρινά την αγωνία που δοκιμάσατε και δοκίμασες μία ολόκληρη χρονιά καθώς και στη σημερινή ανησυχία σου για το καινούργιο και το αδοκίμαστο .

Όλες τις δυσκολίες πρέπει να τις αντιμετωπίζει κανείς με επιμονή ,αισιοδοξία , θάρρος και προσαρμοστικότητα .

Εσείς είσθε η ελπίδα μας για το μέλλον .Και εγώ πιστεύω στις δυνάμεις της νεολαίας στις δυνάμεις τις δικές σου και βρίσκομαι κοντά σας και κοντά σου σήμερα και αύριο .

Σου εύχομαι λοιπόν ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , και ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις σπουδές και στη ζωή σου .
 ·  Translate
1
 
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες Γεώργιο και Γεωργία … υγεία σας εύχομαι, και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία !!!
 ·  Translate
1
 
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες Βάϊο, Βάϊα, Γιούλη και Δάφνη...υγεία σας εύχομαι πάνω από όλα, και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!!!
 ·  Translate
1
 
Στην εκδήλωση προς τιμήν του ήρωα λοχία Δημήτρη ‘Ίτσιου στα Άνω Πορόϊα Σερρών την Κυριακή 17 Απρίλιου 2016
 ·  Translate
1
 
Κατά την επίσκεψη  της Ντόρας Μπακογιάννη στο Σιδηρόκαστρο και την πόλη των Σερρών 
 ·  Translate
1
 
Στο 2ο Πανσερραϊκό Συνέδριο Πολιτιστικών Συλλόγων & Φορέων, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, στην αίθουσα συνεδρίων «Αιμίλιος Ριάδης» της Δ.Ε.Θ.
 ·  Translate
1
People
Have him in circles
193 people
Apostolos Markopoulos's profile photo
ΒΙΣΑΛΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ's profile photo
Bee Studio's profile photo
Ελενη Σκ's profile photo
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ's profile photo
Vasileios Apostoleris's profile photo
AVGERIS AVGERIS's profile photo
Perseas Kris's profile photo
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ's profile photo
Work
Occupation
Πολιτικός Μηχανικός
Employment
  • τ. Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών
    τ. Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Σερρών, 2015
Story
Tagline
τ. Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών - τ.Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Σερρών
Bragging rights
Παντρεμένος , έχω μια κόρη
Basic Information
Gender
Male