Profile cover photo
Profile photo
yana Jasni
38 followers
38 followers
About
Posts

Post has attachment
Ramadan2017 :: Perginya seorang Ibu
tanggal 18.06.2017.. Kami kehilangan seorang insan yang paling disayangi.. E. Suami kehilangan seorang yang paling dia kasihi Aku kehilangan seorang ibu mertua.. yer masa dapat berita pemergian Ibu tercinta kami suami isteri tengah shoping untuk hari raya.....
Add a comment...

Post has attachment
#rumahAzamYana :: separa open konsep
korang-orang entry pasal dapur ni banyak tau.. so korang-korang  korang kalo tak berminat leh skip ok.. hahha... ok aku sambung lagi... hari ke 13 rasayanya.. ahakss... ni pandangan dari dapur.. see true hingga ke ruang tamu.. so aku akan nampak..ruang maka...
Add a comment...

Post has attachment
#rumahAzamYana :: dapur dah nak siap tapi tak siap2 lagi.. hehhe
aku sambung ek pasal perkembangan dapur rumah aku nih sambunng setakat yang tertinggal harituh... settlekan pasal tile and last finishing... so... diorang dah siap kemaskan and aku balik rumah aku dah hampir2 siap dah nampak la table top and rupa dapur kat ...
Add a comment...

Post has attachment
#rayasyawal2017 :: sesi bergambar
dah seminggu lebih beraya.. so sesi up gambar raya.. aku dengan jujurnya tak banyak sangat gambar raya orang kata muka tak fotoganik so nak bergambar tu tak cun je rasa.. mula la nampak sisi sisi kegemukkan muka , badan dan bla .. bla... orang kampung kata ...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Raya Korang
Assalammualaikum.. Selamat Hari Raya Korang Sebulan lebih aku tak berupdate cerita.. projek dapur aku pun dah lama selesai.. sebulan puasa tak dak cerita aku coretkan dalam blog kesayangan aku ni walaupun banyak cerita nak nak dikongsikan ragam bulan puasa ...
Add a comment...

Post has attachment
Day9 dan seterusnya : Projek Renovate Dapur
untuk hari ke-9 (31.03.2017) tu tak banyak berubah.. sebab lebih kepada buat kerja mecantikkan permukaan dinding diorang skim dinding tu supaya rata.. perasan tak yang warna putih tu..hehhe and dah tilekan lantai.. yerr... lantai kami warna gray jugak.. hah...
Add a comment...

Post has attachment
Day8 : Projek Renovate Dapur
aku sambung balik cerita pasal perjalanan projek renovate dapur aku tu ekk... Day 8 (30.03.2017) aku dapat masej dari tukang.. tanya kedudukan sinki yang besar belah kanan ke kiri.. berbalas la masej 2 3 keping and atau la  on that day progress diorang dah ...
Add a comment...

Post has attachment
Day6 : Projek Renovate Dapur
Day 6 (28.03.2017) kali nih balik tak banyak berubah sebab masih buat kerja -kerja tile dinding.. and cover semula bahagian-bahagian pintu.. tapi aku nampak wayering pun dah diubah ke sebelah kiri dah.. dekat pintu masuk..
Add a comment...

Post has attachment
Day7 : Projek Renovate Dapur (part 2)
Day 7 (29.03.2017) ada part 2 ekk.. hehhe pas dari hantarkan sink .. (aku skip la ek apa yg aku buat kat kedai sinki tu ) balik kerja aku tengok ada la perubahan now.. rangka tadi akhirnya dah dibubuh simen dah nampak dah bayang-bayang table top hehhe rupa ...
Add a comment...

Post has attachment
Day6 : Projek Renovate Dapur bye-bye
Day 6.. day 6 nih aku nampak  rangka table top dah dinaik kan tengah ukur -ukur la tuh so dapat masej dari tukang sinki nya dah ada ke belum heheh... senyum jahat jew aku,, nak tukar singkin baru tapi aku tak g beli2 jugak dok suryey sampai ke sudah tak bel...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded