Profile cover photo
Profile photo
Fredman Group
Strive for The Perfect Kitchen
Strive for The Perfect Kitchen
About
Posts

Post has attachment
Hallituksemme jäsen Ville Tolvanen kirjoittaa Fredmanin vuodesta 2016 "Fredman Groupissa omistajat, hallitus ja koko henkilöstö pelaavat samaan maaliin. Taistelemme parhaiden makujen puolesta ja ammattikeittiössä visioimme täydellistä keittiötä. Tavoitteena on tuoda tieto osaksi ammattikeittiöiden arkea." Paljon on ensimmäisen vuoden aikana saatu aikaiseksi. Yhdessä sinnikkäästi tekemällä. Kiitos kaikille matkassa mukana olleille!
Add a comment...

Post has attachment
Fredmanin perustama Vuoden Keittiöteko -palkinto 2016 on päätetty antaa Sodankylän kunnan ruokapalveluille. Sodankylässä on pitkäjännitteisesti kasvatettu lähiruoan osuutta kunnan ruokapalveluissa, ja näin edistetty paikallisten ruoantuottajien pääsyä mukaan kunnan ruokahankintoihin. Raadin äänestyksessä toiselle sijalle sijoittunut hävikkiruokaravintola Loopille ja jaetulle kolmannelle sijalle sijoittuneille Keudan ammattiopiston Nurmijärven yksikön opiskelijaravintola Perttulalle ja Bistro Cumuluksen lastenlistalle on myönnetty Vuoden Keittiöteko -kunniakirjat.
Add a comment...

Post has attachment
Olemme aloittaneet Fredman Professional Kitchen Oy:n myymien ammattikeittiötuotteiden brändiuudistuksen, jossa muutamme tuotteiden brändinimen Eskimosta Fredmaniksi. Nimenmuutoksen yhteydessä muutamme pakkausten ilmeen vastamaan Fredman-brändiä. Pakkaus- ja tuotenimimuutokset astuvat voimaan vaiheittain.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Todella hyviä uutisia! Restel valitsi meität digitalisoimaan keittiöidensä johtamista ja omavalvonnan rutiinien hoitamista. Mobiilisovellus, jonka julkaisemme tammikuun 9. päivänä, tekee palvelusta entistä käyttäjäystävällisemmän. "Fredman Pron tammikuussa 2017 julkaistavaa mobiilisovellusta on erittäin helppo käyttää. Testikäytössä työntekijämme ovat kiittäneet uutta sovellusta ”mahtavaksi”. Erityisesti iäkkäämmät työntekijät ovat pitäneet siitä, että enää ei tarvitse kirjata mitään kynällä ja paperilla. Keittiöiden toimintaa johtavan näkökulmasta puolestaan yksi tärkeä valintakriteeri Fredman Prolle on viranomaisvaatimusten jatkuva ajan tasalla oleminen. Fredman Pron käyttöönoton myötä voimme keskittyä keittiössä siihen, mistä asiakas maksaa ja nostaa samalla laatua ja toiminnan tehokkuutta", sanoo Restelin ruokatuotantopäällikkö Ville Parkkinen.
Add a comment...

Post has attachment
Keittiössä kaikki alkaa alusta joka päivä. On luotettava, että kokemus ja rutiinit tuottavat yhdessä kokeilunhalun kanssa asiakkaalle täydellisiä kokemuksia. Ei voi vain jatkaa siitä, mihin on viimeksi jääty, vaikka se olisi paljon helpompaa. Mekin olisimme voineet jäädä kehittämään Eskimoa, mutta halusimme enemmän. Siksi synnytimme Fredmanin. Lue lisää Aromi-lehden blogista!
Add a comment...

Post has attachment
Meillä on erinomaisia uutisia! Tänään syntyi Fredman Group, joka tavoittelee täydellistä keittiötä! Strive for the Perfect Kitchen.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded