Profile cover photo
Profile photo
Sylvia C
50 followers -
I'm Sylvia, the author! I love Japan and beauty stuff~ Nice to meet you
I'm Sylvia, the author! I love Japan and beauty stuff~ Nice to meet you

50 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Review Looke Cosmetics: Halal, Cruelty Free, and Vegan
Rupiah melemah sampai berapa nih hari ini? Duh pusing yaa, semua harga naek. Yuk bantu kuatin Rupiah lagi dengan mulai mengurangi belanja produk-produk impor. Produk-produk Indonesia zaman now udah bisa bersaing kok dengan produk impor. Yang penting, pastik...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
[EVENT REPORT] Healthy Naturally for Body and Mind with Young Living
Setelah 6 bulan aku off  menghadiri segala macem event , akhirnya minggu lalu tanggal 14 Juli 2018 aku bisa dateng ke event  yang diadain oleh Healthy Wealthy Oils  dengan produknya Young Living Essential Oils. Uda pernah denger belum Young Living itu apa? ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Pixy Matte in Love Lipstick Series + Swatch
Lipstick matte lagi? Ngga bosen apa? Yo NGGA lah! Bibir cuma 1, gincu nya se-lemari penuh. Yaa, namanya juga cewe. Dunia pergincuan ngga akan berhenti dan gw juga ngga akan berhenti ngicipin ini-itu sana-sini. Kayak yang satu ini nih, yang baru ngeluarin se...
Add a comment...

Post has attachment
Zia Snow Cream & Zia Soft Matte Lipstick
Perlombaan inovasi dan perkembangan produk makeup ngga cuma di luar negeri aja gaes, produk lokal juga ngga mau kalah! Nih, produk lokal lain yang perlu banget kamu lirik buat menuhin tas makeup kamu. Zia ini produk dari Mojokerto, Jawa Timur loh! Awalnya p...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Lipstick for your mood, It's Moodmatcher Lipstick!
How many lipsticks do I have right now? Well I just can say, I don't know where I should put these babies anymore :"D Surabaya Beauty Blogger and Moodmatcher are collaborating this time and lucky me I got 2 new lipsticks! Moodmatcher lipstick is quite pheno...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Only 30 minutes to Get Soft and Smooth Feet
Have you ever put more concern to your feet? They carry all the weight, they got wrapped in your favorite shoes for a long time, they got wet, scratched, catch dirt, and all other things. Because all these, your feet may get dried, cracked heel, thick and r...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded