Profile cover photo
Profile photo
Farhana Cahaya Riang (FarhanaDr)
Cahaya Yang Riang Gembira
Cahaya Yang Riang Gembira
About
Posts

Post has attachment
Malaysian Society for Quality in Health?

Post has attachment
About Malaysian Society for Quality in Health
(MSQH)

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
I Can
Assalamualaikum. Malam semua. Nak tidur dah ke? Mata aku pun dah berat sangat dah sebenarnya, tapi gagahkan juga diri nak menulis. Excited nak menulis. Heeee. Aku sendiri baru balik dari menghadirkan diri ke APHM 2017. Pertama kali attend healthcare confere...

Post has attachment
#findingtruelove This is the love that comes so easy it doesn't seem possible.

Post has attachment
3 Times
Assalamualaikum. Salam 12 tengah malam. Sebelum tidur, nak tanya, siapa pernah baca artikel tentang 3 kali? 3 orang? Aku suka sangat dengan artikel yang housemate aku kongsikan ini, deep and meaningful. Dan aku bersetuju dengan lontaran pandangan penulis ar...

Post has attachment
Grab
Assalamualaikum. Siapa suka pergi bercuti? Siapa yang dah lama tak cuti-cuti jalan sana sini tengok tempat orang? Angkat tangan sendiri Haha. Cuti-cuti kita cerita dekat hujung-hujung nanti eh. Tiba-tiba rasa macam nak cerita pasal Grab Car. Aku jarang am...

Post has attachment
Grab
Assalamualaikum. Siapa suka pergi bercuti? Siapa yang dah lama tak cuti-cuti jalan sana sini tengok tempat orang? Angkat tangan sendiri Haha. Cuti-cuti kita cerita dekat hujung-hujung nanti eh. Tiba-tiba rasa macam nak cerita pasal Grab Car. Aku jarang am...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded